Liverpool (zbiorczy) - Strona 330

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
JestemHardcorem
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 3

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JestemHardcorem » 15 lip 2011, 20:06

Pawel875 pisze:Najfajniejsze jest to, że na lfc.pl cieszą się z tego transferu :lol:
Na ławke jak znalazł. Sam Doni wie, że idzie tam jako zmiennik więc marudził nie bedzie. O pierwszy skład pewnie też nie bedzie walczył bo widac że facet nie pali sie do gry tylko do pieniędzy, z reszta nie te umiejętności co Reina :P Transfer za darmo, a bramkarz jakiś tragiczny nie jest. Początki w Romie miał dobre. Mi wypada sie tylko cieszyć, że odciąży to budżet Rzymian. Gdyby zarabiał z 1/4 tego co pobierał dotychczas to też by mógł siedzieć w Romie jako zmiennik :wink:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 lip 2011, 21:01

Paweł pisze:Swoją drogą jak to Brad Jones się nie sprawdził?
Ciężko powiedzieć, bo cały czas siedział na ławie. Doni jest lepszym bramkarzem, dlatego oceniam ten transfer na plus.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 15 lip 2011, 22:42

Daaaamian pisze:. Najważniejsze, że Liverpool ma skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia. Ostatnim takim piłkarzem był chyba Kewell.
Mam nadzieje ze napisales to w formie zartu.2 razy lepszy Nzongbia byl do wyciagniecia za polowe tej kasy.Downing poza dosrodkowaniem jest bardzo slabym pilkarzem,naprawde nie wiem czym jest ta podjarka, bo mam wrazenie ze Fani The Red mysla ze kupili Balego a nie Downinga...

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 15 lip 2011, 22:44

MGiggs pisze:
Daaaamian pisze:. Najważniejsze, że Liverpool ma skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia. Ostatnim takim piłkarzem był chyba Kewell.
Mam nadzieje ze napisales to w formie zartu.2 razy lepszy Nzongbia byl do wyciagniecia za polowe tej kasy.Downing poza dosrodkowaniem jest bardzo slabym pilkarzem,naprawde nie wiem czym jest ta podjarka, bo mam wrazenie ze Fani The Red mysla ze kupili Balego a nie Downinga...
Mając w ataku Carrolla, to Liverpoolowi nie potrzeba nie wiadomo kogo na skrzydle, Downing z dobrą wrzutką może okazać się zabójczą bronią. Tylko czekać na rozpoczęcie sezonu...

Z "bardzo słabym piłkarzem" to jednak przesadziłeś. Mowa o graczu, który był najlepszym graczem AV (chyba) w ostatnim sezonie i piłkarzu który był największą gwiazdą Boro.
Ostatnio zmieniony 15 lip 2011, 22:46 przez Pawel875, łącznie zmieniany 1 raz.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 lip 2011, 22:45

Ok, Downing to bardzo słaby piłkarz. MGiggs, lubię z Tobą rozmawiać, ale tego tematu już nie poruszę. Niech każdy z nas ma swoje zdanie. Ani ja nie przekonam Ciebie, ani Ty mnie.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 15 lip 2011, 22:58

Poza dosrodkowaniem i szybkoscia jest slaby. Jak czytam Twoje komentarze i fanow The Reds to sprawdzilem 10 razy czy kupiliscie Inieste czy Adama.Teraz myslalem ze Balego..bo Downing skrzydlowym z prawdziwego zdarzenia :mrgreen: .

Mnie nie przekonasz bo pamietam tego gracza od jego spotkach w Middels.Nigdy mi niczym poza wrzutka nie imponowal.
Ciekawi mnie ile Levy krzyknie po tym wszystkim za Luke...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2011, 23:07

O wilku mowa ... Downing podpisał kontrakt.
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... wning-deal

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 15 lip 2011, 23:27

MGiggs pisze:Ciekawi mnie ile Levy krzyknie po tym wszystkim za Luke...
30 baniek podobno.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 lip 2011, 1:33

Downing słaby, a Young niedoceniany. Ok, niech będzie.
MGiggs pisze:Jak czytam Twoje komentarze i fanow The Reds to sprawdzilem 10 razy czy kupiliscie Inieste czy Adama.
Kupno Adama to świetny transfer, więc nie dziw się, że kibice LFC się cieszą. Letnie okienka transferowe w ostatnich latach były fatalne. Najpierw odszedł Alonso, później Mascherano, a do klubu sprowadzano takie tuzy jak Jovanović, Poulsen, Kyrgiakos, Cole czy przede wszystkim Konchesky. Do tego dochodzą bezmyślnie rozdysponowane pieniądze zarobione na sprzedaży Alonso i sprowadzenie za 17 mln funtów niezdolnego do gry Aquilani'ego, a także Christian Purslow, który bawił się w menadżera i wciskał najpierw Benitezowi, a później Hodgsonowi zawodników. Tak więc nie dziw się, że kibice Liverpoolu są bardzo zadowoleni z trwającego okienka. Jest się z czego cieszyć i nikogo nie powinno to dziwić.
MGiggs pisze:Teraz myslalem ze Balego.
Ciekawa odmiana nazwiska, nie powiem.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 lip 2011, 2:19

Co Ty masz z Tym Youngiem? Pisalem ze to bardzo dobry skrzydlowy w chwili gdy mial isc do Was.Downing jest rok starszy a zobacz sobie ich staty w Prem, zobacz jak Young na skrzydle byl bliski pilkarza Sezonu 2-3 lata temu,jaki jest regulany itp nie wiem co masz z Tym Youngiem..serio.Nie wiem jak mozna stawiac ich 2 obok siebie.Young gral w zeszlym sezonie jako AM i gral dobrze,tylko pieprzenie ze Downing gral lepiej jest nudne.Gral bo AY gral w srodku pola na innej pozycji.

Cieszenie sie z Dowinga pokazuje jak Wasze morale przez lata upadly a teksty o prawdziwym skrzydlowym jest doprawde zabawny.Podjarka srednim grajkiem za 20 mln.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 lip 2011, 2:48

Nic do Younga nie mam. Jednak śmieszy mnie gadanie, że Ashley jest niby niedoceniany, a Stewart słaby.

Cieszę się z Downinga. Moje morale upadły.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 16 lip 2011, 10:08

Downing to przyzwoity zawodnik, świetny skrzydłowy który potrafi posłać idealne dośrodkowania :) czyli coś z czego Andy powinien się ucieszyć.
Apparently only four players (Lampard, Fabregas, Gerrard and Giggs) have created more Premier League chances than Downing since August 2004

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 16 lip 2011, 10:41

Liverpool: Jones, Flanagan, Robinson, Carragher, Agger, Coady, Adam, Meireles, Spearing, Cole, Carroll

Rezerwowi: Gulacsi, Hansen, Maxi, Pacheco, Kyrgiakos, Kuyt, Wilson, Ngog, Poulsen, Shelvey, Kelly, Wisdom, Aquliani, Insua

Skład na Malezję.

@EDIT

Alberto :brawo: Świetny mecz Włocha. Potem dopiszę więcej.
Ostatnio zmieniony 16 lip 2011, 13:44 przez Sergek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 16 lip 2011, 11:37

Czemu Pepe nie gra z chłopakami ?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 lip 2011, 13:29

Ciekawi mnie ktora gazeta policzyla te created, bo chyba ta ktora podliczyla Hendersona za 2 pilkarza ligi w Key pasach :wink: .
Coz z tym skladem LE jest calkiem realna.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”