Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 22 wrz 2015, 22:25
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 wrz 2015, 22:28
Grafite albo jest totalnym idiotą albo miał najgorszego agenta świata bo nie wierzę, że można tak zmarnować karieręMeToYou pisze:Przypomniała mi się cudowna bramka Grafite sprzed 6 lat, kiedy to Wolfsburg pozamiatał Bayern na swoim stadionie też 5-1.
cud miód i malina
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 22 wrz 2015, 22:35
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 wrz 2015, 22:35
Ja wiem czy zmarnowal? Przeciez on wtedy mial juz 30 lat, wiec czego chciec... A przeciez wiadomo nie od dzis ze z Brazylami i ich mentalnoscia czesto bywaja problemy.Tomusmc pisze:Grafite albo jest totalnym idiotą albo miał najgorszego agenta świata bo nie wierzę, że można tak zmarnować karierę
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 wrz 2015, 22:35
On odpalil bedac dobrze pod trzydziestke, wiec ciezko bylo juz o jakas zawrotna kariere.Tomusmc pisze:Grafite albo jest totalnym idiotą albo miał najgorszego agenta świata bo nie wierzę, że można tak zmarnować karierę
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 wrz 2015, 22:41
Został królem strzelców w wieku 29 lat w Bundeslidze, podobno najlepszy wiek dla napastnika. Były głośne transfery, a chłop poszedł się zmarnować do arabów za kasę. Jednak każdy obiera własną ścieżkęDr.Football1 pisze:On odpalil bedac dobrze pod trzydziestke, wiec ciezko bylo juz o jakas zawrotna kariere.Tomusmc pisze:Grafite albo jest totalnym idiotą albo miał najgorszego agenta świata bo nie wierzę, że można tak zmarnować karierę
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 22 wrz 2015, 22:45
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 wrz 2015, 22:48
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 22 wrz 2015, 23:10
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 wrz 2015, 23:30
Niedawno mnie nawet poniosło na forum Arsenalu i uznałem go za top3.Slim91 pisze:Griezmann to jest chyba na ten moment TOP 5 na świecie. Nieziemski jest. Niesamowicie mi imponuje od roku. Aż śmieszny jest ten jego overall we FIFIE.
Martial w ogole nie powinien byctutaj wymieniany, ale carbi sobie potrollowoał.Michał M pisze:Nikt (prawie nikt?) nie twierdzi, że Lewy jest najlepszy, ale na pewno to ścisły top. Ząś taki Martial to może mu na razie buty czyścić.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 22 wrz 2015, 23:36
Takiego duetu jaki tworzył z Dzeko to Bundesliga dawno nie widziałaMeToYou pisze:Przypomniała mi się cudowna bramka Grafite sprzed 6 lat, kiedy to Wolfsburg pozamiatał Bayern na swoim stadionie też 5-1.
cud miód i malina
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 wrz 2015, 0:38
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 23 wrz 2015, 9:33
Ja bym to ujął inaczej - gdyby (nie lubię gdybać, ale trudno...) Lewy wykorzystywał więcej swoich stuprocentówek (ileż razy już się łapałem za głowę po jego strzałach i to tylko w tym sezonie...), to można by go było postawić przed Suarezem. Bo do gry kombinacyjnej jest stworzony jak mało kto, przyjmować umie piłkę jak mało który środkowy, brakuje mu natomiast tej zimnej krwi w decydującym momencie. No i mógłby do tego jeszcze grę głową poprawić - wtedy to byłby po prostu napastnik idealny. A tak, faktycznie, to jest TOP 3 lub TOP 5 środkowych napastników (zależy jak kto kogo widzi z zestawu Suarez, Lewy, Ibrahimovic, Aguero i kogo tam jeszcze tu dołożyćEmerald pisze:Gdyby nie Suarez to bym stwierdził, że Lewy jest najlepszą 9 na świecie.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 wrz 2015, 10:05
Nie te czasy IMO.Michał M pisze: Ibrahimovic
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 23 wrz 2015, 10:49
Przede wszystkim skutecznośc jest sporym mankamentem Sergio, gdyby ją poprawił byłby być może najlepszą '9' świata.Emerald pisze: Aguero jest znacznie lepszy w dryblingu i bardziej kreatywny, ale z typowymi 9 wymięka jeśli chodzi o wiele aspektów.
ryba_82
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio