Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 34

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 15 wrz 2005, 17:43

Tomusmc pisze:Ja nie mówie, że Juve jest najlepsze, a tym bardziej denerwują mnie teksty w stylu "szans w meczu z Juve żadnych wam nie daje"... jeszcze się zdziwisz bo za pewny jesteś.
Ciebie to może denerwować, ale to moje zdanie i jak ci sie nie podoba to go nie cytuj :roll:
Widziałem wszystkie mecze Bayernu od początku sezonu i nie wrażenia na mnie nie zrobił. A co do meczu w Lidze to statystyka wrażenia na mnie nie robi. Zwłaszcza, że opcji : rzuty karne tam nie widziałem.
Możliwe, że moje zdanie jest dla wielu subiektywne, ja jednak racjonalnie patrze na poszczególne formacje Bayernu i Juve oraz widzę wyraźne w nich różnice. Zaś teksty typu Juve wygrało fuksem czy przypadkowo 1:0 2x to dla mnie śmieszne. Ja tam Bayernowi nie broniłem żeby wygrał z Juventusem 10:0 ale widać nie są w stanie strzelić nawet 1 brameczki 8)

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 15 wrz 2005, 18:36

Tomusmc pisze:
Ebi pisze:Niech sobie tylko przypomnę jak to Juve zawsze wymiata z Lm. Podobnie jak Milan. Juve w zeszłym roku męczy się po 1-0 z Maccabi, Ajaxem. Milan też wygrywał z Lokomotivem po 1-0. Potem porażka ze słabym Rwalem i wymęczona wygrana po dogrywce. Przecież włoskie kluby zawsze ze słabeuszami typu Lokomotiv, Maccabi ledwo wygrywają po 1-0 po wymęczonych golach. Ktos chce cos jeszcze powiedzieć?
Napisałeś jak Juve "zawsze wymiata", a opisałeś tylko zeszły sezon (chyba, że dopiero zacząłeś oglądać LM :roll: ). Fakt, że Juventus grał cienko, ale pokonali dwa razy Bayern więc z tego wynika, że monachijczycy byli gorsi, a wygrana 1:0, 3:0 czy 10:0 to zawsze wygrana więc nie wiem po co piszesz, że "tylko" 1:0. Porażka ze słabym Realem? wnioskujesz, że Real jest słaby po meczu z Lyonem? przed takim klubem zawsze jest respekt bo to jest legenda Ligi Mistrzów. Niewiem dlaczego wspomniałeś w ogóle o Milanie skoro to finalista, który wygrał m.in. z Barceloną i Manchesterem do tego pokazali nam (wraz z Liverpoolem) najpiękniejszy finał w historii.

Ja nie mówie, że Juve jest najlepsze, a tym bardziej denerwują mnie teksty w stylu "szans w meczu z Juve żadnych wam nie daje"... jeszcze się zdziwisz bo za pewny jesteś. Ja jestem całym sercem za Juventusem, ale trzeba być obiektywnym. Wiadomo, że o pierwsze miejsce powalczy tylko Juve i Bayern. Nie ważny jest wynik, ważne jest to aby te mecze były ciekawsze niż rok temu :roll:

p.s. Ebi, Juventus z Maccabi zremisował 1:1, jak narazie twoja wypowiedzbyła najbardziej ironiczna ze wszystkich dotychczasowch, daj się wypowiadać prawdziwym kibicom i ucz się od nich, tak będzie najlepiej... :lol:

O tak. A gdzie ja napoisałem, że grał w zesżłym roku Milan z Lokomitevem? Grał trzy lata te,mu jak wygrali LM. Co do Maccabi to widzę, że wielki fan Juve nawet nie wie, że w Turynie było wspomniane przeze mnie 1-0. A gdzie napisałem, że wygrali dwa razy? W drugim meczu w Izrealu było 1-1. Mialn - o tak specjalista od pieknych finałów. do spółki z Juve stowrzyli jeden z najbardziej drętwych, najbardziej zapomnianych tym samym finałów w 2003. Nauczcie się czytać ze zrouzumieniem, a nie dajecie głupie pytania albo wytykacie mi coś czego nie napisałem.

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 15 wrz 2005, 18:42

Ebi pisze:A gdzie ja napoisałem, że grał w zesżłym roku Milan z Lokomitevem? Grał trzy lata te,mu jak wygrali LM
To dobrze że nie piszesz co było 10 albo nie, 15 lat temu wtedu też Milan mógł z kimś zremisować w LM :rotfl2:

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 15 wrz 2005, 19:05

Co śmiesznego? Tamten mecz pamięta sporo piłkarzy z obecnego składu. Co dalej wymyslisz, żeby się osmieszyć?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 wrz 2005, 19:24

Ebi pisze:Co śmiesznego? Tamten mecz pamięta sporo piłkarzy z obecnego składu. Co dalej wymyslisz, żeby się osmieszyć?
Ja moge przypomnieć finał pomiędzy Manchesterem, a Bayernem, chyba wiesz o co chodzi, ale po co to?? liczy się jak drużyny grają teraz. Dla mnie ta cała gadka jest bez sensu bo wszystko się okaże w spotkaniu pomiędzy Bayernem, a Juventusem. Wspominać nie ma co bo każda drużynma ma swoje wzloty i upadki.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 15 wrz 2005, 19:37

Bayern wczoraj wymęczył tę wygraną,
Rapid gra jak za dawnych lta, gdy walczył w finale Pucharu PZP, w sezonie 1995/96.
gdyby karny został wykorzystany, to wynik byłby sprawiedliwy.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 15 wrz 2005, 19:54

Gomez pisze:o ten przyglupawy post ma wnosic do tematu
Tyle co posty serka.
Gomez pisze: jestes taki gieroj, piszesz ze wszyscy tylko nie ty nabijaja i perdola glupoty
looooooooool, pokaż mi gdzie pisze, że nie nabijam i nie *pieprze* głupot. Czekam.
Gomez pisze:sam piszesz jakies przyglupawe i plytkie posty
Przepraszam, już nie będę. Tfu... co ja piszę!? Będę. Za krótki w uszach jesteś żeby mnie oceniać.
Gomez pisze:czlowieku zastanow sie troche nad swoim postepowaniem
Dochodzę do wniosku, że czas ze soba skończyć, jednak z uwagi na dobro ogółu nadal będę dostarczał sobie solidnych porcji śmiechu polemizujać m.in. z Tobą.
Gomez pisze:kazdy homo sapiens na podstawie tych o to statystyk, potrafi wywnioskowac kto przewazal na boisku
Jasne, że Bayern.
kama_reda pisze:'Gdyby' Bayern wykorzystał wszystkie sytuacje wygrałby 5:0.
Trochę inna sprawa. była końcówka meczu, szansa na urwanie punktów Bayernowi, wielka szansa. Strzelając karnego masz 90? szans na pokonanie bramkarza. Wiem, bzdury to, ale tak się mówi. Co innego w sytuacji z gry, wtedy jest trudniej. Wiec, gdyby nie Twoje gdyby, nie byłoby mojego.
kama_reda pisze:Tak, tak wiem, Juve będzie pierwsze
Miło, że stawiamy sprawy jasno. Jeszcze tylko mecz ;]
pippen pisze:gdyby karny został wykorzystany, to wynik byłby sprawiedliwy.
Sędzia nie ingerował poważnie w grę, więc o sprawidliwości zamilcz.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 15 wrz 2005, 20:26

Snipp_ pisze:Sędzia nie ingerował poważnie w grę, więc o sprawidliwości zamilcz.
nie rozumiem tego zwrotu.

napisałem że gdyby karnego wykozrsytali piłkarze RApidu to wuynik byłby sprawiedliwy, a ty mi o sędziowaniu piszesz

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 15 wrz 2005, 20:36

pippen pisze:nie rozumiem tego zwrotu.
Nie do mnie te pretensje.
pippen pisze:napisałem że gdyby karnego wykozrsytali piłkarze RApidu to wuynik byłby sprawiedliwy,
A ja napisałem, że jeżeli sędzia nie ingerował poważnie w grę (karne z kapelusza, spalone z nosa itp.)to nie można mówić o niesprawiedliwości. trzeba było napisać, że rezultat był nieadekwatny do postawy obu zespołów na boisku.
EDIT
alez gdybyś trochę pomyślał to odczytałbyś właśnie takie przesłanie, do którego teraz doszedłeś
Przeciez wiesz, ze od razu wiedzialem o co Ci chodzi, ale wiesz rowniez ze uwielbiam sie czepiac jak pijane nietoperze ;)
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2005, 20:43 przez Snipp_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 15 wrz 2005, 20:38

Snipp_ pisze:trzeba było napisać, że rezultat był nieadekwatny do postawy obu zespołów na boisku.
alez gdybyś trochę pomyślał to odczytałbyś właśnie takie przesłanie, do którego teraz doszedłeś :)

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 15 wrz 2005, 23:00

Snipp_ pisze:Wiec, gdyby nie Twoje gdyby, nie byłoby mojego.

Nie wiem czy to zauważyłeś, czy jeszcze pamiętasz, ale to ty pierwszy napisałeś gdyby :twisted:
Simonek pisze:Zaś teksty typu Juve wygrało fuksem czy przypadkowo 1:0 2x to dla mnie śmieszne
No tak, mnie też śmieszą takie teksy oraz też takie, że Bayern wygrał fartem (tak napisałeś, ale to już cie nie śmieszyło)
Tomusmc pisze:Ja moge przypomnieć finał pomiędzy Manchesterem, a Bayernem
Prosze bardzo przypominaj (już to właściwie zrobiłeś), jednak to był jeden z piękniejszych finałów LM, a Ebi opisał ten najbrzydszy ostatnich lat z punktu kibica neutralnego, czyli Milan-Juventus. Była to reakcja na wypowiedź kogoś, że Milan tworzy niezapomniane widowiska czy coś w tym stylu. Tak to przynajmiej zrozumiałem.

Najbliższy mecz Bayernu już w sobotę u siebie z Hannoverem 96. Jeśli Bawarczycy wygrają to ustanowią nowy rekord w ilości zwycięstw z rzędu w Bundeslidze. Będzie to 14. zwycięstwo, a więc pozostaje tylko trzymać kciuki :D

drag
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: drag » 16 wrz 2005, 0:50

ogladniolem dzisiaj caly meczyk Bayernu z Rapidem i lepsza druzyna byl Bayern , i dobrze sie stalo ze wygrali Bawarczycy , karny nawet nie powinien byc poniewaz Lucio typa nawet nie dotknol , nawet jezeli go leko musnol to nie z takim skutkiem ze kolesiowi leca nogi do tylu i wyciaga sie jak struna , sedzia dal sie nabrac .

Co do typow z Jude to sa czasami naprawde zabawni

Simonek pisze: Zaś teksty typu Juve wygrało fuksem czy przypadkowo 1:0 2x to dla mnie śmieszne

To sobie przypomnij w jaki sposob padla bramka dla Juve w Monachium , i ile sytuacji 100% nie wykorzystal Makaay .

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 wrz 2005, 8:08

drag pisze:To sobie przypomnij w jaki sposob padla bramka dla Juve w Monachium , i ile sytuacji 100% nie wykorzystal Makaay .

a przypomnij sobie jaki widniał wynik :? 1:0 dla Juve. I nie powiedziałbym, że był to wynik taki fartowny. Po prostu Juve było lepsze. Ale to był tamten sezon. :?

drag pisze:i ile sytuacji 100% nie wykorzystal Makaay

to już chyba nie jest szczęście Juve, co? Raczej nieumiejęność Makaay'a albo jego chwilowe wahania formy.

drag
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: drag » 16 wrz 2005, 11:56

bagg pisze: I nie powiedziałbym, że był to wynik taki fartowny. Po prostu Juve było lepsze
dzieki za poprawienie chumoru :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 wrz 2005, 13:43

drag pisze:Co do typow z Jude to sa czasami naprawde zabawni
Zamilcz napinaczu.
drag pisze:To sobie przypomnij w jaki sposob padla bramka dla Juve w Monachium
pfff.... w normalny. Piłka wpadła do siatki.
drag pisze: i ile sytuacji 100% nie wykorzystal Makaay .
Jego ból.
drag pisze:dzieki za poprawienie chumoru
Nie ma za co. Polecam lekturę słownika ortograficznego, bądź powrót do podstawówki.
kama_reda pisze:Nie wiem czy to zauważyłeś, czy jeszcze pamiętasz, ale to ty pierwszy napisałeś gdyby
Wiem, wiem, chodzi mi o to że gdyby Bayern wykorzystał swoje sytuacje, to rzut karny dla Rapidu nic by nie zanczył.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”