Borussia Dortmund (zbiorczy) - Strona 34

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
Kubus_real_fan
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubus_real_fan » 05 lis 2005, 16:46

Ebi rządzi.

Awatar użytkownika
Hawaii 96
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 05 lis 2005, 22:12

BVB przegrało ze słabym Bayerem...tylko u siebie umią wygrywać? :cry:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 05 lis 2005, 22:53

Bayer dzisiaj pokonal u siebie Borussię Dortmund 2:1. Mecz był bardzo widowiskowy, więc kibice na stadionie jak i przed telewizorami, nie powinni narzekać na nudę. Przez pierwsze momenty gry Bayer cały czas atakował, jednak świetnie w bramce stał Weidenfeller. W końcu Aspirynkom sie udało. W 33 minucie akcję zapoczątkował Krzynówek, podał do Berbatova a ten świetnie dośrodkował do Juana, który pokonal bramkarza gości. Trener Borussi Bert van Marwijk w przerwie dokonał świetnej zmiany. Wpuścił na boisko Larsa Rickena, który w 69 minucie doprowadził do wyrównania. Gdy wydawało sie, że mecz zakończy się podziałem punktów fatalny błąd popełnił Florian Kringe, który skietował pilke do własnej bramki.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 05 lis 2005, 22:58

Ebi rządzi.
normalnie nie mam pytan do takich forumowiczów :(

A co do meczu to wydaje mi sie ze Bayer wygrał zasłuzenie, miał wiecej okazji i tylko dzieki nieporadosci offensywy Beyeru Borussia moze dziekowac ze straciła dwie bramki :!: najbardziej podobała mi sie kontra po której borussia wyrówanała, po prostu była wzorowo przeprowadzona :wink:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 06 lis 2005, 9:06

Mikusinski pisze:Bayer dzisiaj pokonal u siebie Borussię Dortmund 2:1. Mecz był bardzo widowiskowy, więc kibice na stadionie jak i przed telewizorami, nie powinni narzekać na nudę. Przez pierwsze momenty gry Bayer cały czas atakował, jednak świetnie w bramce stał Weidenfeller. W końcu Aspirynkom sie udało. W 33 minucie akcję zapoczątkował Krzynówek, podał do Berbatova a ten świetnie dośrodkował do Juana, który pokonal bramkarza gości. Trener Borussi Bert van Marwijk w przerwie dokonał świetnej zmiany. Wpuścił na boisko Larsa Rickena, który w 69 minucie doprowadził do wyrównania. Gdy wydawało sie, że mecz zakończy się podziałem punktów fatalny błąd popełnił Florian Kringe, który skietował pilke do własnej bramki.
W dupe sobie wsadź takie komentarze! Po [ch**] to tutaj piszesz? A może to skopiowałeś z jakiegoś serwisu? Przecież to wszystko co napisałeś w 10 zdaniach można zobaczyć na livescore.com, albo goalzz.com.
Takie są wszystkie Twoje posty! Nic nie wnoszą d tematu. Jesteś odwrotnością Dombrosia! Dombroś pisał byle co, żeby napisać, a Ty piszesz nie wiadomo co, żeby nabić posta.

A wracając do meczu. Teraz trzeba się głęboko zastanowić kto jest w głębszym kryzysie. Bayer czy Borussia. Po tym meczu stwierdzam, że to BVB. Na pewno nie pomogą w tym klubie roszady trenerskie, bo trener mają znkomitego. Po prostu z tą drużyną nic się nie da zrobić. Muszą w tym sezonie zająć bezpieczne miejsce i czekać na cud, jaki spotkał Chelsea.
U Leverkusen źródło kryzysu widzę w polityce transferowej. Nikogo znaczącego ie kupili w tym sezonie, tylko młodych słabych pilkarzy, którzy grają słabo. Owszem, widać jak się rozwijają i nabierją ogrania, ale jest za wcześnie, żeby takim składem coś osiągnąć.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 lis 2005, 9:53

Corinthians pisze:W dupe sobie wsadź takie komentarze! Po [ch**] to tutaj piszesz? A może to skopiowałeś z jakiegoś serwisu? Przecież to wszystko co napisałeś w 10 zdaniach można zobaczyć na livescore.com, albo goalzz.com.
Takie są wszystkie Twoje posty! Nic nie wnoszą d tematu. Jesteś odwrotnością Dombrosia! Dombroś pisał byle co, żeby napisać, a Ty piszesz nie wiadomo co, żeby nabić posta.

Po pierwsze. Nie chcę nabic posta. Po drugie. Nie chcę nabić posta. Po trzecie nie chcę nabić posta. Nie bawię się w Nowaczka czy Mathiaska. Napisałem najważniejsze momenty meczu.

Awatar użytkownika
whelan
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: whelan » 11 lis 2005, 10:54

Ebi najlepszy jest

Awatar użytkownika
whelan
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: whelan » 11 lis 2005, 10:55

Makusinski ty sie taki madry nie rob masz 1000+ postow !!!Byle co piszesz zeby byc najlepszym

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 lis 2005, 16:16

whelan pisze:Ebi najlepszy jest
:lol: :lol:

whelan pisze:Makusinski

:lol: :lol: :lol: Mikusinski albo Mikuś:!: :!: :!:

whelan pisze:Byle co piszesz zeby byc najlepszym

Chłopie. Na forum nie jest sie, aby byc najlepszym. Ważne jest, żeby coś sensownego pisać.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 11 lis 2005, 16:25

Mikusinski pisze:Chłopie. Na forum nie jest sie, aby byc najlepszym. Ważne jest, żeby coś sensownego pisać.
I kto to mówi? :lol:

PS. Nie ma to jak pogadać ze zbanowanym :lol:

PS2. Gratuluje podpsiku.
Wreszcie prośby forumowiczów zostały wysłuchane :pray: :jupi:

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 19 lis 2005, 16:18

Borussia Dortmund -Hertha Berlin 2-0
Ebi Smolarek
Ebi Smolarek

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 19 lis 2005, 16:21

No Ebi zadziwia wszystkich. Ehhh Janas będzie mial dylemat. Oby utrzymał formę do MŚ :wink:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 lis 2005, 16:24

Nic tylko cieszyć się i radować. Ebi w ciągu 6 minut strzelił dwie bramki ima ich na swoim koncie już jedenaście :shock: Ładne brameczki. Pierwsza 'na raty' i trochę szczęścia, a druga idealnie z główki, aż się bramkarz nawet w drugą stronę rzucił. Przy drugiej bramce z wolnego asystował Rosicky, który jakjo pierwszy pobiegł z gratulacjami do Polaka. Meczyk bardzo ładny, Herta się stara, ładnie Pantelic wszedł w pole karne (prawie jak Ronaldinho :smile2: )

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 19 lis 2005, 16:41

Janas będzie miał dylemat kogo wystawić w pierwszym składzie Ebiego czy bramkostrzelnego Rasialdinho de Asis Moreire... :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 19 lis 2005, 16:51

Mam nadzieje ze Janas przestanie mieć wreszcie dylematy kogo wystawić Rasiaka czy Smolarka w ataku ( bo moim zdaniem tam powinien grać w reprezentacji a nie na pomocy )

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”