Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 34

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
9%
Real 2016/2017/2018
4
17%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
26%
Bayern 2020
2
9%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
13%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
4%
Inny
5
22%
Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 13 wrz 2005, 16:39

Zico_FCI pisze:Petrzalka - Inter

Każdy inny wyni niż zwycięstwo będzie dla Interu porażką.

Typ: 0-
Manumef pisze:Petrzalka - Inter
Mecz do jednej bramki... Inter powinien wygrać, choć na pewno nie wysoko. Zawodnicy z Bratysławy będą chcieli pokazać się z bardzo dobrej strony, jednak z ekipą z Mediolanu są na straconej pozycji.
Mój typ: 0:2[/b]
cloner pisze:Petrzalka - Inter - zwyciestwo gosci (1-3)
Corinthians pisze:Petrzalka - Inter
Czasmi tacy nowicjusze potrafią zaszaleć. Inter musi się skoncentrować. Sądze, że wygrają, ale z trudnościami. Mój typ:
0-1
Z wiekszosciami typów sie zgadzam , ale....
Widze ze wszyscy od razu skazuja Petrzałke za przegrana ale ja w tym meczu wyczuwam nie spodzianke i stawiam na 2-1 ....[/quote]

robur
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 13 wrz 2005, 16:50

wygra milan tym razem już im się uda :D FORZA MILAN

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 13 wrz 2005, 17:06

Ja mam zamiar ogladac dzisiaj mecz Liverpool-Betis, bo wydaje mi sie najciekawszy. Liverpool obronca tytulu gra w Sevilli z Betisem, druzyna ktora po raz pierwszy gra w LIdze Mistrzow. Hiszpanska druzyna poprawila sie duzo w ostatnich latach i w zeszlym sezonie pokazali na co ich stac i zasluzyli sobie na awans do LM. Liverpool musial niezlie sie pomeczyc zeby trafic do LM w tym sezonie, tzn. musieli grac od pierwszej rundy wstepnej i jakos doszli do konca. W tym meczy postawie jednak na Liverpool, chociaz ze wolalbym zeby wygral Betis. Mysle ze bedzie 2:1 dla Liverpoolu. Rafael Benitez dobrze zna pilkarzy Betisu i wie jak z nimi wygrac.
Real-Lyon, tez bedzie ciekawym widowiskiem. W ostatniej kolejce Real przegral z Celta Vigo, druzyna ktroa dopiero co weszla do Primera Division. Mysle ze nie sa w swojej najlpeszej formie. W dodatku nie bedzie gral Zidane i to jest wielka strata. Co do Beckhama to tez nie wiadomo. Mysle ze Robinho zagra wielki mecz. Przynajmniej bedzie sie staral, bo to bedzie jego debiut w Lidze Mistrzow. Francuzi sa narazie na pierwszym miejscu w tabeli Ligue 1. Maja dobry sklad i wystarczajacy zeby nastraszyc wypchany gwiazdami Real Madryt. W tym meczu postawie na 2:2.
Co do innych meczy to mysle ze Milan wygra z Fenerbahce 3:1
Chelsea nie bedzie mialo wiekszych problemow z pokonaniem Anderlechtu, wiec stawiam na 2:0 dla Anglikow. Inter tez powinien wygrac, wiec stawiam na 3:0 :)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 wrz 2005, 17:10

Już dziś rusza piłkarski raj. Karuzela na piłce która będzie kręciła się do maja przyszłego roku. Zapewne nie zabraknie łez szczęscia i goryczy porażki. Być może jakieś skandale , a także sensacje w których mali będa gonić potentantów. Zapowiada się jatka :twisted:

Milan-Fenerbachce 2-1

Niespodzianki nie powinno być. Szewa czaruje w Serie A , więc i dziś nie powinien mieć kłopotów ze skutecznością. Oczywiście Turcy to Turcy zawsze solidni , zawsze mogący pokósić się o niespodziankę.

PSV-Schalke 1-1

Holendzy już nie tak silni jak przed rokiem. Schalke z myślą o LM się wzmocniło jednak czy to starczy aby pokonać dzis pilkarzy od Philipsa :?:

Lyon-Real M. 2-2

Szlagier dzisiejszych spotkań. Bardzo się ciesze , że ten mecz będzie puszczony w TV gdyż wreszcie będe mógł na żywo ocenić umiejętności Robinho. Po wspaniałym spektaklu sprawiedliwy remis

Olimpiakos-Rosenborg 2-0

Norwegowie co roku graja w Champions League jednak żadnej edycji jak dotąd nie zawojowali. Nie powinno być inaczej i teraz. Rivaldo i spółka pogonią wikingów do domu.

Betis-Liverpool 1-2

Ofensywny Betis i defensywny Liverpool. Mecz zapowiada się ciekawie jednak jak zawsze Anglicy będą mieli szczęście i wywiozą 3 pkt. z Sevilli

Chelsea-Anderlecht 3-0

Zwyciesce nie trudno wskazać. Po zeszłorocznym blamażu w którym Brukselczycy nie zdobyli nawet punktu będą chcieli pokazać , że nie są aż tak słabi. Jednak nie sądze aby to dziś nastąpiło

Artmedia-Inter 0-3

Choć w Lidze typerów obstawiłem bardzo odważne zwyciestwo Interu 4-0. Inter chcąc myśleć o jakimś sukcesie nie może tracić pkt z przeciętną Petrzałką.

Rangers-Porto 2-2

Podobnie jak mecz w Lyonie , spotkanie pomiędzy Rangersami , a Porto będzie pasjonującym widowiskiem.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1316

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 13 wrz 2005, 17:54

no to ja tęż dam moje typy
Milan-fenerbache 3-1
bedzie to trudny mecz dla Milanu.Zobaczymy czy zagra tuncay jak tak to obrońcy Milanu będą mieli wiele pracy
psv-schalke 1-1
po odejściu z psv kilku znakomitych zawodników bedą znowu prezentowali ten przęciętny futbol,a schalke zagra na maxa i urwie punkty.Licze na kuranyiego
lyon-real 2-1
real jest chyba troche jeszcze bez formy a lyon bedzie w tym roku czarnym koniem :wink:
olimpiakos-rosenborg 3-0
no tutaj nie ma chyba co sie rozpisywać.dla kibiców olimpiakosu będzie miło łatwo i przyjemnie
betis-liverpool 2-1 licze na niespodzianke.Myśle że ofensywa betisu
przewyższy obrone anglików.
chelsea-anderlecht 3-0 tu nie bedzie napewno niespodzianek na stamford chelsea zmiecie anderlecht.
artmedia-inter 0-2 nieznam drużyny artmedii.Jest to chyba jedna ze słabszych drużyn w tegorocznej LM.Myśle że adriano zrobi co do niego należy
rangers-porto 1-2 mecz bedzie zapewne bardzo wyrównany.Choć z drugiej strony rangersi są troche pod formą.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 wrz 2005, 23:31

Lyon pokazął, że jest obecnie w wyślmienitej formie - ograł Real jak juniorów
[karny pechowo niestrzelony]
co by to był za wynik 4:0 z Realem
W Madrycie gra wiele indywidualności - a tak naprwdę nie tworzą zespołu, kolektywu.

Żal było patrzeć jak nie umieli zagrozic bramce francuzów.

Lyon czekał na okazje - które wykorzystywał, Real próbował, ale nic im dziś nie wychodziło -więcej opisze jutro jak obejrze skróty pozostałych meczy :wink:

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 14 wrz 2005, 1:50

Bardzo dobrze ze przegral Real i mam nadzieje ze juz kazdy wie Ze nie ma juz druzyny "Galaktycznych ".
Ta druzyna juz nic nie osiagnie.
W innych meczach bez sensacji jedna mala niespodzianka to wygrana Rosenborga .

Z innych meczy faworyci wygrywali Cieszy wygrana Milanu i Rangers

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 wrz 2005, 8:45

fieldy pisze:AC Milan - Fenerbahce Stambuł
obie te drużyny wygrały swoje ostatnie mecze w lidze, sezon się powoli rozkręcił - więc już nie powinno być większych niespodzianek [więcej tu będą mogli napisać kibice Milanu ] Laughing
Stawiam - pewnie jak większośc na zwycięstwo Milanu, choć po ciężkim boju Very Happy
był ciężki bój [do 87 min remis] wygrana Milanu, zasłużona. Kaka bohaterem pierwszej kolejki i strzelcem najładnijszej bramki
fieldy pisze: PSV Eindhoven - Schalke 04 Gelsenkirchen
PSV narazie się rozkręca w Holandii - remis, teraz minimalna wygrana; Schalke natomiast radzi sobie całkiem nieźle [jeśli chodzi o stwarzane sytuacje] niedawno remis w Leverkusen, ale sytuacji mieli masę - jeśli poprawią skuteczność to mogą nawet wygrać na stadionie Phillipsa, ale jeśli nie to przegrają bo PSV u siebie jest niezwykle groźne
Nie mogę się zdecydować - stawiam na remis Wink
pomyliłem się nieznacznie 1:0 dla PSV
fieldy pisze: Olympique Lyon - Real Madryt
Zapowiada się bardzo ciekawy mecz, ciesze się, że nasza kochana TVP pokaże właśnie to spotkanie.
Ol. Lyon zatrudnił niedawno niesamowitego snajpera [Freda] który już w debiucie strzelił 2 gole niebyle komu bo Monaco.
Real, natomiast przegrał mecz ligowy, ale z tego co mi wiadomo zagrał nienajgorzej. Dobrze wprowadzili się nowi zawodnicy [nie wymieniam wszystkich - bo każde dziecko wie jacy] na czele z Bestią, który był /zdaje się/ najlepszy na boisku.
Sam nie wiem jak typować w tym meczu - ale zaryzykuje - Lyon wygra z Realem Cool
cholera - dlaczego nie postawiłem :cry:
fieldy pisze: Olympiakos Pireus - Rosenborg Trondheim
mecz solidnych drużyn, które regularnie występują w LM [Rosenborg nawet od samego początku] typowe średnie drużyny europejskie - stawiam tutaj na zwycięstwo druzyny z Grecji, którzy w lidze świetnie się prezentują
tu taj nic trafiłem zupełnie - bohater spotkania - bramkarz Rosenborga, który obronił kilka znakomitych uderzeń. Natomiast to co zrobiła obraona Olympiakosu z bramkarzem Nikopolidisem na czele przy jednej z bramek - SZMATA KOLEJKI
fieldy pisze: Chelsea Londyn - Anderlecht Bruksela
Mecz, który może zadecydować o dalszej karierze niejakiego V. Kompany'ego Laughing jeśli zagra dobrze przeciewko Chelsea, powstrzyma Drogbę czy Eidura - może niedługo trafić na Stamford Bridge [oby nie] Laughing Jednak chyba mu się to nie uda - i Chelsea pewnie wygra u siebie z belgijską drużyną
no i wygrała 1:0 po golu Lamparda z wolnego w środek bramki
fieldy pisze: Betis Sevilla - FC Liverpool
mecz były świetnym widowiskiem gdyby Joaquin nmie uskarżał się na uraz i gdyby Dudek grał Crying or Very sad niestety nie zagrają dwie gwiazy Confused [bo Hiszpan chyba nie wystąpi] i mecz może być nudny - stawiam na bezbramkowy remis
znowu pudło w liverpoolu zagrali zmiennicy i wygrali 2:1.
fieldy pisze: Glasgow Rangers - FC Porto
Rangersi źle zaczęli sezon w lidze, ale pokonali Celtic [czy doda im to wiary w siebie Question ] zobaczymy. Porto jak narazie wygrywa w portugalii, ale to nie ta sama drużyna z przed dwóch sezonów - podobnie jak wyżej, wydajem mi się, że mecz będzie stał na niskim poziomie i będzie remis [ew minimalne zwycięstwo którejść z drużyn]
padło kilka bramek - a Szkoci wygrali
fieldy pisze: Artmedia Petrżalka - Inter Mediolan
Inter wygra, choć nie bęzie łatwo.
Ostatnio przegrał w lidze w bardzo kiepskim stylu, A Artmedia u siebie wygrywa, pokazała w el że umie powalczyć i napewno nie wyjdzie na boisko z nastawieniem, że przegra - będzie dużo walki na boisku a i tak wszystko zależy od formy Adriano
i zależało od formy Adriano, wygrana 1:0 w Bratysławie chwały nie przynosi, ale liczą sie 3 pkt Inter miał przewagę [spojenie słupka z poprzeczką Adriano] znakomite podania Brazylijczyka do Cruza

Club Brugge - Juventus
Juve po ostatnim zwycięstwie w SerieA napewno czuje się pewniej - tmbardziej jadąć na mecz w roli faworyta :lol: myślę, że bez problemów wygra to spotkanie

Rapid - Bayern
jak pisałem wcześnej Bayern wygra, ale nie bedize łatwo [choć może i łatwo] bo nie zagra Ballack, ale skoro Makaay juz zdrowy powinno być gładko i przyjemnie

Arsenal - Thun
Tak .... Arsenal co roku wielkie nadzieje przed LM i co roku niedosyt [lub rozczarowanie] nie zagra Henry, odszedł Vieira, Lehmann zawieszony, Sol nie w pełni sił .... ale i tak wygramy :D

Sparta - Ajax
Ajax niby jest faworytem tego meczu, ale z Pragi już większe kluby wracały zawiedzione :lol: Lukas Zelenka może rozegrać kapitalny mecz i Ajaź rozpocznie falstartem LM jak Real

Bremen - Barcelona
mecz [transmisja na TVP2 i SAT1] Barca pomału wraca do formy - Werder w formie jest od początku - zapowiada się ciekawy mecz. Eto'o już może grać - więć kibice Barcy nie muszą sie specjalnie bać o wynik

Udinese - Panathinaikos
debiut Udinese w LM , mają duże szzanse na wygraną. PAO najpierw meęczył się z Wisłą teraz w lidze tylko zremisował, na dodatek nie zagra Olisadebe [pauzuje za kartki] więc jest szansa na debiut i 3 pkt.

Benfica - Lille
nie wiem co te drużyny w LM robią - powinny w Uefa grać.
NIe mam typu - bo mnie te dru żyny nie interesują - niech sobie anwet zagrają na 0:0 :lol:

Villarreal - Man. United
najciekawszy mecz- szkoda, że go nie obejrze.
ManU dobrze sobie radzi w lidze, Villarreal - gorzej ale w Hiszpanii nigdy nic nie wiadomo, Forlan będzie chciał pokazać co protrafi - utrzeć nosa Alexowi. Tylko czy dojdzie do sytuacji jkaichś, bo przecież Riquelme ma kontuzje :?

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 14 wrz 2005, 13:46

Corinthians pisze:Milan - Fenerbahce
Trafiłem, że Milan wygra :lol:
Corinthians pisze:PSV - Schalke
Trafiłem zwycięstwo PSV :lol:
Corinthians pisze:Lyon - Real
---
Corinthians pisze:Olymiakos - Rosenborg
Chyba nikt nie trafił :lol:
Corinthians pisze:Chelsea - Anderlecht
Żadna filozofia przewidzieć zwycięstwo Cheslea :roll:
Corinthians pisze:Betis - Liverpool
Oklaski
Corinthians pisze:Rangers - Porto
Pomyłeczka
Corinthians pisze:Petrzalka - Inter
Oklaski :lol:
Moje typy na dzień dzisiejszy (nie mam czasu się rozpisywać)

Brugge - Juventus
0-3
Arsenal - Thun
4-0
Werder - Barca
1-1
Udinese - Panathinaikos
0-2
Rapid - Bayern
0-3
Benfica - Lille
0-0
Sparta - Ajax
2-0
Villareal - ManU
0-0

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 14 wrz 2005, 13:48

serek408 pisze:Milan-Fenerbachce 2-1

Skończyło się 3-1 :?
serek408 pisze:Lyon-Real M. 2-2

3-0 :?
serek408 pisze:PSV-Schalke 1-1

1-0 :?
serek408 pisze:Olimpiakos-Rosenborg 2-0

1-3
serek408 pisze:Chelsea-Anderlecht 3-0
1-0 :?
serek408 pisze:Artmedia-Inter 0-3
0-1 :?
serek408 pisze:Rangers-Porto 2-2

3-2 :? :evil:
serek408 pisze:Betis-Liverpool 1-2

1-2 :D :twisted:

Heh jeden na osiem 8) :lol: nieźle co :D Ale kilka przeszło minimalnie. Jednak się nie zrażam i typuje dalej ... :)

Club Brugge-Juventus 0-1

Ach ten słynny wynik Juve z zeszłego sezonu LM. Z tyłu stara dama powinna wyjść na zero. Z przodu wszystko sie zdarzyć może ...

Rapid-Bayern 0-1

Być może Niemcy wygrają więcej , ale po wczorajszym meczu Artmedii z Interem nie byłbym tego taki pewien.

Arsenal-Thun 3-0

Kanonierzy bez asa Henrego. Jednak rezerwowi są na tyle silni , że nie powinni mieć problemów z umieszczaniem piłki w siatce Thunu.

Sparta-Ajax 1-1

Ajax gra ostatnio bez animuszu. Ostatnio częste pojedynki Czesko-Holenderskie tym razem na remis

Werder-Barcelona 1-2

Jeden z ciekawszych meczy dzisiaj. Katalonia z feonomenalnym Ronaldinho. Choć Werder u siebie potrafi byc groźny :!: świadczy o tym remis Interu w poprzedniej edycji , na stadionie w Bremie.

Udinese-P'thinaikos 2-1

Włosi debiutują w LM , dlatego oczekuje od nich walki. Będe całym sercem za Udine. Wiadomo P'thinaikos ... :evil: :twisted:

Villarreal-Man.U. 1-1

Żółta łudź podwodna pokazała , że potrafi dobrze zagrać z Angolami. A , że Villarreal lubie , typuje sprawiedliwy remis

Benfica-Lille 2-1

Może to być ciekawy mecz. Obie drużyny nie grały jak dotąd za często w LM , więc ciekawi mnie ich forma.

indianin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: indianin » 14 wrz 2005, 15:43

Moje typy na dzis:
Club Bruggia-Juventus
Łatwe zwycięstwo Starej Damy, po mimo meczu na wyjezdzie. Moj typ 0:2
Rapid-Bayern
Bayern jest w dobrej formie, a klub z Austrii do silnych nie należy i drużyna z Niemiec powinna gładko wygrać. Obstawiam 0:3
Arsenal-Thun
Arsenal gra u siebie z klubem, który chyba debiutuje w LM, z średniakiem. Arsenal wygra 4:0
Sparta-Ajax
Mecz ten moim zdaniem zakończy sie remisem, bez pięknych bramek, akcji. Typ 0:0
Werder-Barca
Barca ten mecz powinna wygrać, mój typ 1:3
Udinese-PAO
Udninese gra u siebie a jest to klub z dobrymi piłkarzami. W drużynie z Aten też jest paru takich, ale nie zdołają pokonać Udine. Typ 2:1
Villarreal-Men UTD
Zeszły sezon był świetny dla Hiszpanów, przeciwnie do Czerwonych diabłów. Będzie yo pojedynek wyrównany, zakończony remisem 1:1
Benfica-Lille
Ten mecz powinnien być wyrównany, ale Benfica gra przed swoią publicznością, a to do czegoś obowiązuje. Obstawiam 2:1

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 14 wrz 2005, 15:44

Wypowiem sie tylko o meczu, ktory widzialem. A wiec Lyon-Real. Myslalem, ze moze bedzie 1-1 lub 2-1 dla gospodarzy, ale to co zobaczylem przeroslo moje oczekiwania. Zdziwilo mnie to, ze Beckham i Carlos nie potrafili wykorzystac dwoch rzutow wolnych z bliskiej odleglosci( pozniej Juninho pokazal im jak sie to robi :wink: ). Po za tymi szansami Real w pierwszej polowie nie istnial. Od czasu do czasu Robinho(moim zdaniem najlepszy zawodnik królewskich) probowal cos rozegrac, ale sam meczu nie wygra. Inicjatywe przejeli gospodarze co zaowocowalo trzema bramkami. Byla jeszcze szansa na czwarta, ale Juninho nie przylozyl sie do tego karnego, nawet zbytnio sie nie zmartwil gdy pilke wybil bramkarz. Druga polowa to odwazniejsza i zdecydowanie lepsza niz w pierwszej polowie gra Realu. Chyba troche za pozno sie obudzili. Spodobalo mi sie to uderzenie Carlosa z dystansu, co pilka odbila sie od bramkarza gospodarzy. Pilka leciala z ogromna predkoscia. Podsumowujac pierwsza polowa byla jednostronna, grali tylko gospodarze, w drugiej polowie mecz sie wyrownal, ale wynik nie ulegl zmianie.
Gracz meczu- oczywiscie Juninho. :D

frank drebin
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frank drebin » 14 wrz 2005, 16:47

wie ktos gdzie mozna zobaczyc ecz arsenal-thun????????

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 14 wrz 2005, 17:34

dzisiaj bedzie chyba ciekawiej na europejskich boiskach niz wczoraj. Najciekawiej zapowiada sie mecz Barcy z Werderem. Mistrz Hiszpani bedzie mial trudne zadanie. Barcelona powinna ten mecz wygrac, ale nic nie przychodzi tak latwo bo Werder jest silny i gotowy do walki o zwycieztwo. Mysle ze bedzie 2:0 dla Barcy.
Villareal gra z Manchesterem. To tez bedzie niezle spotkanie. Pilkarze z Anglii sa faworytami, ale Villareal nie podda sie tak latwo. Chcialbym zeby Villareal wygral, ale stawiam na 2:1 dla Manchesteru. Co do innych faworytow dzisiaj to mysle ze najlatwiej bedzie mial Arsenal, ktory powinien latwo wygrac, tak jak Juventus.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 14 wrz 2005, 19:43

Wczoraj oglądałem mecz Betis - Liverpool. Zaskoczyła mnie postawa piłkarzy "The Reds". W pierwszej połowie hiszpanie nie istnieli. W drugiej, Xisco poderwał ekipę z Sevilli do ataku co zaowocowało golem. Joaquin grał słabiutko w pierszej odłosnie, Traore świenie go powstrzymywał. Znaczącą rolę w drużynie gości odgrywał zdobywca drugiej bramki - Luis Garcia. Zagrał naprawdę dobre zawody.

Co do drugiego meczu nie będę się wypowiadał: HALA MADRID :lol:

Villarreal - Man United
Będzie to na pewno fantastyczne widowisko. Choć zabraknie z jednej strony Juana Romana Riquelme, a z drugiej Roy'a Keane'a to trzeba przyznać, iż te 90 minut zaliczymy do udanych. W ataku ŻŁP 2XF - czyli Figueroa, Forlan czyli znakomity duet napastników. Naprzeciwko nim stanie 2xR - Rooney, Ruud. Do Hiszpanii poleciał również Cristiano Ronaldo, który prawdopodobnie zagra, co cieszy fanów MU. Po śmierci ojca, trzeba będzie dodać temu młodemu chłopakowi otuchy.
Mój typ: 1:3

Werder - Barca
To spotkanie zapowiada się bardzo ciekawie. Znana wszystkim siła ofensywna Barcy stoczy pojedynek z niedoświadczoną formacją defensywną drużyny niemieckiej. Dużym osłabieniem jest brak w składzie Klose, choć fanatycy Werderu wieżą w młodego Nelsona Valdesa. Moim zdaniem będzie to wyrównany pojedynek, stojący na wysokim poziomie.
(Tutaj chciałbym pozdrowić Tymona Jagłe Deco_10, który z wielkim zaangażowaniem kibicuje Barcelonie na Weserstadion :D )
Mój typ: 2:2

Rapid - Bayern
Drużyna ze stolicy Bawarii nie powinna mieć żadnych problemów z pokonaniem rywala. Mistrz Niemiec ma bardzo silny skład, a Rapid to "kopciuszek" LM.
Mój typ: 0:3

Arsenal - Thun
Jak dobrze wiadomo "Kanonierzy" nie spisują się w LM tak, jak by sobie życzyli tego ich fani. Ale trzeba powiedzieć szczerze, że Thun to rywal nico mało wymagający. Wydaje mi się, że drużyna ze Szwajcarii otrzyma niezłe lanie.
Mój typ: 3:0

Udinese - Panathinaikos
Mimo, że mam antypatię do drużyn włoskich, to akurat w tym przypadku liczę na to, iż Udinese sprawi "Koniczynkom" srogie baty. Pogromcy Wisły grają na wyjeździe i są na straconej pozycji.
Mój typ: 2:0

Club Brugge - Juventus
Mam nadzieję, iż Belgowie pokuszą się o niespodziankę. Mistrz Belgii gra u siebie. Znając siłę ofensywną Juve wynik będzie strasznie nudny. No i te zwycięstwo 1:0...
Mój typ: 0:1

Benfica - Lille
Mistrz Portugalii w ostatnim meczu ligowym poległ na gorącym stadionie Sportingu. Jak będzie tym razem w spotkaniu z Lille? Chyba nie, aż tak źle. Francuzi są w stanie wywieźć korzystny wynik z Lisbony.
Mój typ: 2:1

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”