Pytania Techniczne - Strona 34

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 29 kwie 2006, 11:18

Witam!

Poszukuje jakiejś darmowej, pewnej bramki SMS do sieci ERA.

Pozdrawiam :]

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 kwie 2006, 13:00

Rumeczek pisze:Poszukuje jakiejś darmowej, pewnej bramki SMS do sieci ERA

www.sms.ikp.pl

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Delete+ Shift=??

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 02 maja 2006, 11:03

Załozyłem ten temat bo nie znalazlem podobnego tu na forum... mam problem z odzyskaniem danych... wczoraj pomylilem foldery i wykasowalem 2gb serialu ktorego jeszcze nie obejrzalem :/ zrobilem to poprzez
"shift+delete" podobno b ciezko jest odzyskac stracone pliki w ten sposob... moze ktos znajacy sie na tym mialby ochote pomoc? szukalem na roznych forach, stronach informacji ale wszystko opiera sie na systemie wyrzucania przez kosz... moze ktos przezyl taka sytuacje i chcialby podizelic sie wiedza?? Prosze!! ;)

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 02 maja 2006, 11:29

Przeniosłem Twój post do wg mnie odpowiedniego tematu :wink: .

Z mojej strony pragnę Ci polecić program "EasyRecovery". Tutaj troszkę z reklamy w necie:
Dzięki EasyRecovery możesz odzyskać dane łatwo, szybko i skutecznie, jeśli utraciłeś je w wyniku:

przypadkowego skasowania,
ataku wirusów komputerowych,
uszkodzenia spowodowanego przerwą w dopływie energii elektrycznej lub gwałtownymi skokami napięcia,
błędów w oprogramowaniu,
nieprawidłowego wyłączania komputera,
uszkodzenia lub braku struktur systemu plików,
sformatowania lub zastosowania komendy FDISK na nośniku danych.
Jest to doprawdy bardzo dobry program. Ja odzyskałem wszystkie dane nawet po usunięciu nie tej partycji co trzeba. Do tego nawet po formatowaniu dysku można odtworzyć to co na nim było. Z tego co tam się jeszcze rozglądałem to można nawet zdiagnozować dysk czy nie zawiera błędów. Brakuje tylko opcji "sprzątaj mieszkanie" :lol: .

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 02 maja 2006, 12:18

hehe dzieki za przeniesienie! :) ale wiesz zapewne danych nie utraciles poprez shift+delete... patrzylem wczesniej ten program... i jakos nie wychodzilo mi ;) zreszta by dzialac na nim maksymalnie to trzeba kupic go... a to troche kosztuje... tak napisane jest na forum www.cdrinfo.pl ;) bo jak patrzylem w tym i innych programach to pokazywalo mi pliki ktore przenioslem do kosza, a pozniej usunąlem... a nie przez shift+delete ;)ale dzieki za pomoc! moze ktos inny wie cos wiecej? :P cos co akurat pasuje do mojej sytuacji? :D

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 maja 2006, 19:34

Mam nowy dysk. Stacja dysków DVD nie chce czytać DVD, CD czyta. Na starym dysku czytała DVD, więc napewno nie mam CD-ROMu ;).

Byłby ktoś w stanie pomóc?

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 03 maja 2006, 20:29

Mialem podobny problem z nagrywarką tylko, że u mnie na odwrót - czytała DVD, a CD nie. A, że mialem na gwarancji to dałem do sklepu. Po kilku dniach stwierdzili, że nie naprawią więc dali mi nową nagrywareczkę DVD, Przynajmniej JESZCZE dziala :D

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 04 maja 2006, 0:17

A ja mam taki problem :
Jakiś czas temu zmieniłem kompa i teraz gdy używam Bearshare (np. jak ściąga jakiś plik) to system potrafi mi się nieoczekiwanie zresetować :?
Z poprzednim kompem nie miałem takich problemów. Jest to strasznie irytujące, ponieważ np. ściągam jakiś film, przypuśćmy połowa już ściągnięta, a nagle komp się wyłącza.Włączam ponownie, patrzę a już w "pobieralni" nie ma tego filmu :? i nie da się wznowić pobierania.

Miał ktoś taki problem, albo potrafi coś doradzić :?: :roll:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 04 maja 2006, 0:22

Juv pisze:Miał ktoś taki problem, albo potrafi coś doradzić

Ja kiedyś miałem podobny problem. Tkwił on w wentylacji mojego komputera. Procesor pod wpływen natłoku działających programów przegrzewał się, a mój stary wiatrak tego nie wytrzymywał. Sprawdź jaką masz temperaturę na procesorze, dysku czy mostku płyty głównej :wink:

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 04 maja 2006, 8:33

Juv pisze:A ja mam taki problem :
Jakiś czas temu zmieniłem kompa i teraz gdy używam Bearshare (np. jak ściąga jakiś plik) to system potrafi mi się nieoczekiwanie zresetować Confused
Z poprzednim kompem nie miałem takich problemów. Jest to strasznie irytujące, ponieważ np. ściągam jakiś film, przypuśćmy połowa już ściągnięta, a nagle komp się wyłącza.Włączam ponownie, patrzę a już w "pobieralni" nie ma tego filmu Confused i nie da się wznowić pobierania.

Miał ktoś taki problem, albo potrafi coś doradzić Question Rolling Eyes
nie wiem czy to od tego zależy.. ale gdyja nawet chciałem zainstalować MIŚKA to odrazu avast wykryl wirus.. więc twój problem możę byc spowodowany tym samym :!: trzeba wyrzucić :mać: :wink:

spróbuj odinstalwoać program i zeskanować kompa.. mysle ze to tylko wina wirusów...

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 04 maja 2006, 9:10

krako_91 pisze:nie wiem czy to od tego zależy.. ale gdyja nawet chciałem zainstalować MIŚKA to odrazu avast wykryl wirus.. więc twój problem możę byc spowodowany tym samym trzeba wyrzucić .
Miałem Nod 32 i on wykrywałmiśka jako wirusa, ale go odinstalowałem :wink:
krako_91 pisze:spróbuj odinstalwoać program i zeskanować kompa.. mysle ze to tylko wina wirusów...
.
Już próbowałem, ale to nic nie dało :wink:

krako_91,RóżA dzięki za pomoc :)

SpY
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 04 maja 2006, 22:16

witam

ja mam troche dziwny problem z gadu gadu :cry:

otoz nie moge do nikogo pisac.jak ktos do mnie pisze to wiadomosci dochodza ale jak probuje ja napisac to nic... probowalem tez z innego komputera i nic ciagle to samo.czy jest mozliwe ze numer sie zwalil gg :?:

a jak wchodze na gg siostry na tym samym komputerze to wszystko dziala.probowalem tez swoj numer gg przez inne komunikatory odpalic a tu dalej to samo :cry:

prosze o pomoc

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 04 maja 2006, 23:17

stwórz sobie nowy numer to ci napewno będzie działać... może mają jakieś problemy z rejestrem... z tego co wiem to niedawno wypuścili nową wersję. Spróbuj ją zainstalować, może to pomoże... a jak nie to nie pozostaje nic innego jak zmiana numeru

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 04 maja 2006, 23:24

SpY pisze:witam

ja mam troche dziwny problem z gadu gadu :cry:

otoz nie moge do nikogo pisac.jak ktos do mnie pisze to wiadomosci dochodza ale jak probuje ja napisac to nic... probowalem tez z innego komputera i nic ciagle to samo.czy jest mozliwe ze numer sie zwalil gg :?:

a jak wchodze na gg siostry na tym samym komputerze to wszystko dziala.probowalem tez swoj numer gg przez inne komunikatory odpalic a tu dalej to samo :cry:

prosze o pomoc
Funkcja antyspamerska gg. Takie gowno wymyslone przez burolow od gg. Twoj stary numer mozesz juz pochowac na pobliskim cmentarzu, nic sie nie da zrobic.

SpY
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 04 maja 2006, 23:35

kurde :( :cry: mialem to gg od zawsze :cry:

zapalmy swieczke na znak pokoju [*] :)

to trzeba nowe zalozyc

ale jaja :shock: moje gg zaczelo dzialac :P ale dziekuje za pomoc i tak :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”