Poszukuje jakiejĹ darmowej, pewnej bramki SMS do sieci ERA.
Pozdrawiam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 29 kwie 2006, 11:18
Rumeczek

RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 02 maja 2006, 11:03
pablisso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 02 maja 2006, 11:29
Jest to doprawdy bardzo dobry program. Ja odzyskałem wszystkie dane nawet po usunięciu nie tej partycji co trzeba. Do tego nawet po formatowaniu dysku można odtworzyć to co na nim było. Z tego co tam się jeszcze rozglądałem to można nawet zdiagnozować dysk czy nie zawiera błędów. Brakuje tylko opcji "sprzątaj mieszkanie"Dzięki EasyRecovery możesz odzyskać dane łatwo, szybko i skutecznie, jeśli utraciłeś je w wyniku:
przypadkowego skasowania,
ataku wirusów komputerowych,
uszkodzenia spowodowanego przerwą w dopływie energii elektrycznej lub gwałtownymi skokami napięcia,
błędów w oprogramowaniu,
nieprawidłowego wyłączania komputera,
uszkodzenia lub braku struktur systemu plików,
sformatowania lub zastosowania komendy FDISK na nośniku danych.
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 02 maja 2006, 12:18
pablisso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 maja 2006, 19:34
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 03 maja 2006, 20:29
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 04 maja 2006, 0:17
Juv

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 04 maja 2006, 0:22
Juv pisze:Miał ktoś taki problem, albo potrafi coś doradzić
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 04 maja 2006, 8:33
nie wiem czy to od tego zależy.. ale gdyja nawet chciałem zainstalować MIŚKA to odrazu avast wykryl wirus.. więc twój problem możę byc spowodowany tym samymJuv pisze:A ja mam taki problem :
Jakiś czas temu zmieniłem kompa i teraz gdy używam Bearshare (np. jak ściąga jakiś plik) to system potrafi mi się nieoczekiwanie zresetować Confused
Z poprzednim kompem nie miałem takich problemów. Jest to strasznie irytujące, ponieważ np. ściągam jakiś film, przypuśćmy połowa już ściągnięta, a nagle komp się wyłącza.Włączam ponownie, patrzę a już w "pobieralni" nie ma tego filmu Confused i nie da się wznowić pobierania.
Miał ktoś taki problem, albo potrafi coś doradzić Question Rolling Eyes
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 04 maja 2006, 9:10
Miałem Nod 32 i on wykrywałmiśka jako wirusa, ale go odinstalowałemkrako_91 pisze:nie wiem czy to od tego zależy.. ale gdyja nawet chciałem zainstalować MIŚKA to odrazu avast wykryl wirus.. więc twój problem możę byc spowodowany tym samym trzeba wyrzucić .
.krako_91 pisze:spróbuj odinstalwoać program i zeskanować kompa.. mysle ze to tylko wina wirusów...
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 04 maja 2006, 22:16
SpY
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 04 maja 2006, 23:17
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 04 maja 2006, 23:24
Funkcja antyspamerska gg. Takie gowno wymyslone przez burolow od gg. Twoj stary numer mozesz juz pochowac na pobliskim cmentarzu, nic sie nie da zrobic.SpY pisze:witam
ja mam troche dziwny problem z gadu gadu![]()
otoz nie moge do nikogo pisac.jak ktos do mnie pisze to wiadomosci dochodza ale jak probuje ja napisac to nic... probowalem tez z innego komputera i nic ciagle to samo.czy jest mozliwe ze numer sie zwalil gg![]()
a jak wchodze na gg siostry na tym samym komputerze to wszystko dziala.probowalem tez swoj numer gg przez inne komunikatory odpalic a tu dalej to samo![]()
prosze o pomoc
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 04 maja 2006, 23:35
SpY
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio