Manchester United (zbiorczy) - Strona 34

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 09 kwie 2005, 20:49

Couter25 pisze:Potrzeba nam klasowego bramkarza:
- Casllias- mozemy pomarzyc
- Kameni- Mozliwy Transfer
-Hildebrand- Raczej nie
- Robinson- Mozliwy Transfer
-Niemi- Troche Stary

Najlepiej Jakby przyszedł Kameni lub Casillias
:wink: :wink:
a nie myslales o freyu

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 09 kwie 2005, 20:55

Nie żebym cos mówił ale myśmy pojechali ostatnio z Norłicz 4-1 8) Pozdro.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 09 kwie 2005, 22:22

Anka pisze:Norwich City 2:0 Manchester United :shock: Kto by pomyślał, że United da się pokonać beniaminkowi! :? :? Szanse na wicemistrzostwo maleją... Gdyby ManU wygrało dziś, to zajęłoby 2 miejsce... Szkoda... :x :(
A mnie to akurat cieszy!!! I to nawet bardzo. Dużo bardziej wolę Arsenal, bo to klub który gra ładniejszą piłkę (gra tam Thierry Henry) i choć nie wiedzie im się w europejskich pucharach, zawsze bede ich lubił :wink:
Ps: A ManU buchnęło Evertonowi Rooney'a :evil: Ale teraz lepiej grają bez niego...

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 09 kwie 2005, 22:26

Ja też wolę Arsenal niż Manchester. Grają niedość, że lepszą, to jeszcze inwestuje w młodzież!!!!Och Manchester, własciowie stracili wicemistrzostwo Anglii 8)

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 10 kwie 2005, 7:45

Wczoraj Manchester przegrał z beniaminkiem Ligi Angielskiej i stracił już chyba wszystki szanse na dogonienie Chelsea.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 10 kwie 2005, 8:52

herdek pisze:Wczoraj Manchester przegrał z beniaminkiem Ligi Angielskiej i stracił już chyba wszystki szanse na dogonienie Chelsea.
A miał jeszcze jakieś? :wink: Jak się traci punkty z Norwich i Blackburn to nie można zdobyć mistrzostwa.

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 10 kwie 2005, 9:10

Corinthians pisze:
herdek pisze:Wczoraj Manchester przegrał z beniaminkiem Ligi Angielskiej i stracił już chyba wszystki szanse na dogonienie Chelsea.
A miał jeszcze jakieś? :wink:.
Manchester miał szanse, bo gdyby wczoraj wygrał małby straty 11 punktów do Chelsea. "Czerwone Diabły" nadal maja szansę, jednak do zdobycia jest tylko 18 punktów i nawet Chelsea gdyby wygrała tylko 2 mecze a MAnu wszystkie to i tak "Diabły" nie miały bt szansy na dogonienie klub uz Londynu. Tertraz licze na Arsenal Londyn.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 10 kwie 2005, 10:15

Manchester na moich oczach stacza sie , i tak sie będzie działo dopuki doputy będzie Alex managerem. Jest za bardzo przywiązany do zawodników "złotego pokolenia"
Ja bym tak postąpił
sprzedać:
SAHA- jest dobrym zawodnikiem ale jego kontuzje uniemożliwiaja gre na wysokim poziomie, wczoraj przez kwadrans nic nie pokazał
BELLION-to nie jest zawodnik na MU, wogóle ten transfer był dla mnie nie zrozumiały.Nieznany zawodnik co nic nie osiągnoł nawet w młodzieżowej piłce bezssens.
SMITH-na początku sezony gdy był jedynym napastnikiem i spoczywała na nim cała odpowiedzialność za strzelanie bramek radził sobie. ale widać po jego ostatnich występach że w MU to on sobie nie poradzi
CARROLL-najgorszy bramkarz w histori MU ,wstyd na całą eurpoe że zawodnik tej klasy przez pewien czas bromił u nas w bramce
P.NEVILLE- jest nieprzydatny nawet w roli rezerwowego tyle lat gra przeciętnie a Ferguson dalej go trzyma.
RICARDO-kolejny niezrozumiały transfer Alexa, ja mu się nie dziwie bo nawet nie dostał szansy pokazania swoich umiejętnosić w ważnym meczu
SILVESTRE-ciągle przytrafiają mu się błędy.piłka mu przeszkadza gdy ma ją u nogi niedorównuje Rio i niezasługuje ,aby grać u jego boku
KLEBERSON-jego to wogóle nie trzeba było kupować Ferguson myślał ze jak nie kupił Ronaldinho to za mniejsze pieniądze siciągnie równie utalentowanego zawodnika, niestety kolejny raz się pomylił
FORTUNE-to samo co w przypadku P.Nevilla,jedno z największych drewien z Premiership
MILLER-miał być następcą Keane a teraz gra w rezerwch i nawet tam nie zachwyca Alex nie każdy szkot ma charakter jak nasz kapitan
Tak więc przedstawiał by sie nasz kadra(gdy młodzi powróca z wypożyczenia)
Bramkarze
Howard
Steele
Heaton
Obrońcy
Ferdinand
Heinze
G.Neville
Spector
Pique
Brown
O'Shea
Pomocnicy
Giggs
Scholes
Keane
Ronaldo
Eagles
Fletcher
Jones
N'Galula
Richardson
Napastnicy
Rooney
v.Nistelrooy
Rossi
Solskiear
Ebanks-Blake
Wzmocnienia przed nowym sezonem
Kameni
Eddie Johnson
Essien lub Mavuba
Torres(marzenie takie mam wiem że nierealne)
Ramos(ten z Sevilli na prawą obrone)
Downing lub Vicente (też marzenie z Vicente)
Oto Skład na sezon 2005-2006
-----------------Kameni--------------
Neville------Ferdinand----Spector-----Heinze
(Ramos) (Pique) (Brown)

Ronaldo----Essien-----Scholes----Downing
(Eagles) (Keane) (Fletcher) (Giggs)

Ronney-------Torres
(Nistelrooy) (Johnson)

Jest też opcja żeby zamiast Torresa kupić Salomona Kalou
Gdy Giggs odejdzie w jego miejsce Richardson
Za Scholesa Jones
Wiem że tak nie bedzie ale przynajmniej przez chwile pobawiłem soę w managera :D :D

D@mian
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: D@mian » 10 kwie 2005, 10:58

Ale porażka, a liczyłem na marne 0:1 dla Manchesteru :shock:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2195
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 kwie 2005, 11:52

Myślę, że Ferguson powinien w pierwszej kolejności pozbyć się starych wyjadaczy typu: Giggs, Solskjaer czy Keane. Będzie ciężko się z nimi pożegnać, bo są niemal żywymi legendami klubu, ale pierwsze co należy zrobić to odmłodzić skład. Saha to też zawodnik zupełnie nieprzydatny, co udowodnił wczoraj :| Na temat zmiany bramkarza chyba wypowiadać się nie muszę :?

Tak więc - odmłodzić, odmłodzić i jeszcze raz odmłodzić ;)

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 10 kwie 2005, 12:02

futbolowa pisze:Tak więc - odmłodzić, odmłodzić i jeszcze raz odmłodzić ;)
Nie wiem czy odmłodzenie zespołu to recepta na całe "zło". U nas (tzn. w Arsenalu) kadra jest bardzo 'młoda' (chwilami nawet za młoda) i też nie jest tak dobrze jakbyśmy sobie życzyli.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 kwie 2005, 12:11

Ale zobacz jakie skutki ma stawianie cały czas na tych samych zawodników od dziesięciu lat!
Jedynie Scholes jeszcze gra na wysokim poziomie, ale np. Giggs [który zresztą jest moim ulubionym piłkarzem] - tragedia. Widziałeś co ostatnio wyczyniał w meczu reprezentacji? Zmarnował doskonałą okazję a i po jego błędzie strzelili im bramkę.
Zdecydowanie potrzeba świeżej krwi....

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 10 kwie 2005, 12:40

Oczywiście zgadzam się, że trzeba wymieniać starszych, czasem wypalonych zawodników, tyle że nie koniecznie na samych młodych. Myślę, że musi być zachowana równowaga pomiędzy młodością i doświadczeniem. A swoją drogą młodzi zawodnicy jak Fabregas, Flamini, Clichy czy Senderos, którzy teraz właśnie nabierają doświadczenia za 2, 3 lata mogą stać się jednymi z najlepszych na świecie. Jednym zdaniem - trzeba inwestować w młodzież ale nie można zapominać o graczach doświadczonych. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 10 kwie 2005, 12:42

futbolowa pisze:Myślę, że Ferguson powinien w pierwszej kolejności pozbyć się starych wyjadaczy typu: Giggs, Solskjaer czy Keane. Będzie ciężko się z nimi pożegnać, bo są niemal żywymi legendami klubu, ale pierwsze co należy zrobić to odmłodzić skład. Saha to też zawodnik zupełnie nieprzydatny, co udowodnił wczoraj :| Na temat zmiany bramkarza chyba wypowiadać się nie muszę :?

Tak więc - odmłodzić, odmłodzić i jeszcze raz odmłodzić ;)
Keane po zakończeniu sezonu 2005/06 zakończyć karierę, więc raczej go Alex nie zwolni. ;) Co do Giggsa - prawdopodobnie odejdzie. Ferguson, jeżeli ten z własnej woli nie będzie chciał, go też nie zwolni. ;) Nie sądzę jednak, by odmłodzenie składu coś dało - w zespole musi być kilku wiekowych zawodników, którzy by nim pokierowali (przykład: reprezentacja Portugalii 8) ).

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 kwie 2005, 12:45

Oczywiście - zgadzam się.
Dlatego zostawiłabym Scholesa, czy Nevillów.
Wiadomo, że kilku doświadczonych zawodników musi pozostać, bo inaczej sama młodzież sobie nie poradzi. Żadnej silnej ręki nad nimi nie będzie i im zacznie sodówka odwalać, bo grają w ManU 8)
Trzeba jednak stopniowo zacząć pozbywania się 'starszyzny', bo Ci młodzi [jak np. Ronaldo] już wkrótce będą tymi doświadczonymi ;)

Zablokowany

Wróć do „Anglia”