Widac w Milanello jako strona startowa jest ustawiony AC Milan (zbiorczy) na pilka.pl
Po ankiecie wyraznie widac kogo chca fani Milanu.Wynik bardzo mi sie podoba."Idollo" powinien trenowac Milan.Wypada mi tylko zyczyc Marco zeby jego Holandia nie ugrala za duzo na MS.To zlosliwe ale wiadomo ze wtedy bedzie nam latwiej go zwerbowac.Licze tez na jego przywiazanie i milosc do Czerwono-Czarnych barw.
Odnosnie meczu z Ascoli to ciesza mnie jedynie trzy punkty i sklad jaki wystawil Carlo (widac nie bal sie beniaminka ani troche).Wygralismy za malo.Kontrolowalismy gre z tego co czytalem ale za kazdym razem jak odswiezala sie strona z wynikami balem sie ze przy Ascoli wyskoczy 1.Prowadzenie dwiema bramkami o wiele bardziej mi sie podoba i zdecydowanie mocniej mnie uspokaja.
No i podgonilismy lidera.Ale nie ma sie co cieszyc jak Milan dwa punkty odrabia to w nastepnych kolejkach traci trzy.Oby teraz bylo inaczej.Oby w koncu turynczycy zaczeli przegrywac.Przydalaby sie jakas epidemia grypy w ich szeregach albo od razu pandemia w calym Turynie
Dobra dosc zlosliwosci na dzis
Forza Milan.