AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 34

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 sty 2006, 3:09

Uchi Simic jest najmocniejszym punktem naszej obrony ostatnimi czasy :wink: Krytyka dziala cuda.Jechalismy Seedorfowi jechalismy i chlopak gra obecnie bardzo dobrze.Simicowi jechalismy nawet jak nie wystepowal tak profilaktycznie i jak zaczal grac to nie mozna miec do jego postawy pretensji.
Widac w Milanello jako strona startowa jest ustawiony AC Milan (zbiorczy) na pilka.pl :P
Po ankiecie wyraznie widac kogo chca fani Milanu.Wynik bardzo mi sie podoba."Idollo" powinien trenowac Milan.Wypada mi tylko zyczyc Marco zeby jego Holandia nie ugrala za duzo na MS.To zlosliwe ale wiadomo ze wtedy bedzie nam latwiej go zwerbowac.Licze tez na jego przywiazanie i milosc do Czerwono-Czarnych barw.

Odnosnie meczu z Ascoli to ciesza mnie jedynie trzy punkty i sklad jaki wystawil Carlo (widac nie bal sie beniaminka ani troche).Wygralismy za malo.Kontrolowalismy gre z tego co czytalem ale za kazdym razem jak odswiezala sie strona z wynikami balem sie ze przy Ascoli wyskoczy 1.Prowadzenie dwiema bramkami o wiele bardziej mi sie podoba i zdecydowanie mocniej mnie uspokaja.
No i podgonilismy lidera.Ale nie ma sie co cieszyc jak Milan dwa punkty odrabia to w nastepnych kolejkach traci trzy.Oby teraz bylo inaczej.Oby w koncu turynczycy zaczeli przegrywac.Przydalaby sie jakas epidemia grypy w ich szeregach albo od razu pandemia w calym Turynie :P To by ich oslabilo i pewnie zgubiliby forme.
Dobra dosc zlosliwosci na dzis :]

Forza Milan.

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 20 sty 2006, 15:00

Trzeba coś skrobnąć o meczu.

Wynik 1-0 ale jak najbardziej zasłużony. Tyle co Milan stworzyl i zmarnował sytuacji to głowa mała. Dobrze że nie było powtórki z Lecce. Szybko strzelona bramka i później... każdy wie. Fantastyczna bramka Pippo.Chociaż każdy inne długości podaje :D . Dida- 60m przebiegł Dzienniki 35 - 40 metrów. Ale to i tak nie ważne bo ładnie zasadzł w krótki. Tak jak wspominał Uchi robi sie ruch w ataku. Zobaczymy co pokaże Amoroso, może jeszcze Szewa i Gila na ławce siądą :p (raczej nieprawdopodobne0 Oczywiści rywalizacja pomoże. Już w niedziele mecz ze Siena i muszą być kolejne 3 p[unkty a teraz jakim składem zagramy to wielka niewiadoma dopiero.
Tymczasem
PozdrAVIAm

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 sty 2006, 0:19

El Capitano zakończył właśnie przed chwilą swój mały, kolejny jubileusz. 20 stycznia to dzień jego debiutu w czerwono-czarnych barwach :twisted: Jest już z nami 21 lat, ma być gotowy na Bayern i wierze że poprowadzi naszych do awansu. Co by tu dodać, chyba nic nie trzeba, każdy kibic Milanu powinien wiedzieć kto to Paolo Maldini - żywa legenda Milanu.

FORZA MILAN
FORZA PAOLO[3] :brawo:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 21 sty 2006, 12:30

No ja mam tylko nadzieję, że ta kontuzja Ambro to nic poważnego, bo akurat wszedł do składy i na nowo by wypadł... a tu jednak sporo przecież nie grał już :roll:

A co do Paolo.. no cóż... Grazie Paolo Grande Capitano :wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 sty 2006, 12:39

Ajgor pisze:No ja mam tylko nadzieję, że ta kontuzja Ambro to nic poważnego, bo akurat wszedł do składy i na nowo by wypadł... a tu jednak sporo przecież nie grał już
Uszkodził sobie mięśnie lewego uda, tak wyczytałem ale nie ma jeszcze diagnozy i jak długo będzie pauzował. Niech wraca jak najszybciej bo może sie przydać na Bayern tak samo jak Cafu i Maldini którzy też mają być gotowi :twisted: Będzie wielkie widowisko, został równy miesiąc. Mam nadzieje że TVP pokaże Bayern-Milan i Chelsea-Barca :mike:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 sty 2006, 13:09

Co by nie mówić brak Cafu i Maldiniego jest okazja do pokazanie się innym gracza. Przeciesz Simic jeszcze pół roku temu chciał odejśc z Milanu bo nie grał nic a nic :!: A teraz jest podstawowym obrońća. Jankulovski powiedział na konferencji że gra na boku obrony przy 4 defensorów to coś nowego i trener od niego tego wymaga :!: Super tylko co on ma z pamiecia :roll: a kadra Czech Janek no co Ty nie kojażysz :)

Jednak nie to jest informacją dnia....

Patrze i widze :shock: :shock: Marsylia szprycowana :!: :!: :!: Podczas meczu (finału) LM w 1993 (wtedy co światło zgasło) 10 piłkarz Marsyli było na gazie :!: Przegralismy 1:0 - Ujawnił to jeden z piłkarzy w swej biografi .... Zaczna sie teraz sprawa. Śmierdząca sprawa :!: Co za typy. 90 lata i LM na gazie. Takie kluby trzeba rozwiązywać :!:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 sty 2006, 13:16

Zaza pisze:Co by nie mówić brak Cafu i Maldiniego jest okazja do pokazanie się innym gracza.
Zgadzam się z Tobą ale wole żeby w meczu z Bayernem wyszedł Maldini Nesta Stam Cafu i atak Bayernu nie będzie mi straszny :twisted:
Zaza pisze:Przeciesz Simic jeszcze pół roku temu chciał odejśc z Milanu bo nie grał nic a nic A teraz jest podstawowym obrońća.
Dario pokazał się z dobrej strony :!: Przez ten czas nie popełnił żadnego poważnego błędu. Ale przyznam szczerze że gdy zaczoł zastępywać Cafu na samym początku to nie byłem taki przekonany do niego, ale po 2-3 meczach już sie o prawą strone nie bałem.
Zaza pisze:Patrza i widze Marsylia szprycowana Podczas meczu (finału) LM w 1993 (wtedy co światło zgasło) 10 piłkarz Marsyli było na gazie Przegralismy 1:0 - Ujawnił to jeden z piłkarzy w swej biografi .... Zaczna sie teraz sprawa. Śmierdząca sprawa Co za typy. 90 lata i LM na gazie. Takie kluby trzeba rozwiązywać
:shock: Skandal i to nie mały. Ten piłkarz co to ujawnił to chyba nie zdawał sobie sprawy z konsekwencji jakie teraz może ponieć Marsylia. Chyba sam w to nie wierzysz że Marsylia zostanie rozwiązana :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 sty 2006, 13:48

Ale wiesz oni na Bayern wrócia zdrowi i wypoczęci. A przez ten czas Simic czy Jankulovski czy Stam sa na wage złota. Oby tylko Czech dostawał szanse gry cały czas. Złapał ciągłośc i zaczą kumać filizofie Clarence na lewej i kolegów z defensywy. Ancelotti może zaczą kumać jutrzejszy mecz to pokaże - mam nadzieje.

Łukasz[ACM] pisze:Chyba sam w to nie wierzysz że Marsylia zostanie rozwiązana

:roll: wierzyć nie wierze. Ale uważam że takie cos powinno byc karane w taki sposób ze przez najblisze 20 lat nawet apap by nie wzieli :( Najwiekszy sukces w hisroti Francuskiej piłki klubowej :!: na szprycy :shock: :(

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 21 sty 2006, 13:54

*_For_zaza_Milan_* pisze:Najwiekszy sukces w hisroti Francuskiej piłki klubowej na szprycy

To się nazywa chamstwo. Powinni w jakiś sposób wynagrodzić to Milanowi. Lub na nowo rozegrać mecz (choć to jest raczej awykonalne :P )

Ciekawi mnie tylko jedno--> co teraz czuje ten kretyn który to ujawnił :)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 sty 2006, 13:55

Zaza pisze:Ale wiesz oni na Bayern wrócia zdrowi i wypoczęci.
No właśnie... jest tylko jedno ale - ciekawe jak z formą u Maldiniego i Cafu. Więc pacynka będzie wiedział czy zagrają czy nie.
Zaza pisze: Oby tylko Czech dostawał szanse gry cały czas. Złapał ciągłośc i zaczą kumać filizofie Clarence na lewej i kolegów z defensywy. Ancelotti może zaczą kumać jutrzejszy mecz to pokaże - mam nadzieje.
Ja też wiąże z Jankulovskim cały czas nadzieje że będzie grał na swoim normalnym poziomie i wkomponuje się wkońcu w Milan. Pacynka może wkońcu dostał kubeł zimnej wody na swoją siwą czuprynke :D Musiał poczytać że Milan za jego plecami mysli o Franku i Van Bastenie a Real teraz ma na oku Capello więc próbuje coś zrobić :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 sty 2006, 14:23

OM - nie wiem czemu lubie ten klub ale ten finał został w mojej pamieci a teraz jeszcze to ...

Jak oby dwóch wróci to treningów wcześniej to z forma na Bayern nie powinno być kłopotu. Oby tylko nie było tak że znów sie pojawią jakies problemy. Sam widzisz że teraz wypadł Massimo. Mam nadzieje że szybko sie wykurują.

Łukasz[ACM] pisze:Musiał poczytać że Milan za jego plecami mysli o Franku i Van Bastenie a Real teraz ma na oku Capello więc próbuje coś zrobić

No to jakis układ na lini Milan Real :wink: Wy zabieracie tego - My tego :) A tak prawde mówiąc to z tej konferencji Jankulovskiego wynika że pacynka cały czas zakładał że Marek będzie bocznym obronća. Tylko On miał kłopoty z w komponowaniem się w linie obrony. Troche to dziwne bo to tej pory jak grał to w pomocy. Jeden poprawny (nie jakiś wybitny) mecz w obronie i słowa które nam fana daja pozytyw z filozowi Pacynki :p Ale jak napisałem mecz z Siena pokaże czy to jest zmiana czy przebłyski :)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 sty 2006, 14:44

Zaza pisze:Jak oby dwóch wróci to treningów wcześniej to z forma na Bayern nie powinno być kłopotu. Oby tylko nie było tak że znów sie pojawią jakies problemy. Sam widzisz że teraz wypadł Massimo. Mam nadzieje że szybko sie wykurują.
Oby, ten mecz łatwy nie będzie. Musimy zagrać na maksa.

Taki kubełek wody dla Carlo może zadziała mobilizująco :lol:

Co to afery z dopingiem to nasi byli zawodnicy i łysy już widzą puchar u nas :P

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1314

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 21 sty 2006, 14:48

no zobaczymy jeśli to prawda to uważam że możemy dostać tytuł LM.Galliani mówi że w tamtych latach słyszał pogłoski o Marsylli że sie dzieją rożne rzeczy.Jednak przejdzmy do spraw typowo piłkarskich carlo podał karde na jutrzejszy mecz:

Dida, Kalac, Fiori.

Costacurta, Kaladze, Nesta, Jankulovski, Simic, Stam, Marzoratti.

Gattuso, Kakà, Pirlo, Seedorf, Serginho, Vogel.

Gilardino, Inzaghi, Shevchenko, Amoroso

Jak zwykle bez Paolo i Cafu ale dla nich najważniejszy jest w tej chwili Bayern.Również bez kontuzjowanego Ambro u którego niewiadomo kiedy sie wyleczy,podobnie z Rui Costa który doznał urazu z Ascoli.Ale za to z ostatnim nabytkiem Amoroso.Może zagrać bo Łysy coś mówił że Alberto ma problemy z łydką.Ja jutro tylko mam nadzieje że wyjdzie znowu ta sama linia obrony i w ataku licze na pierwszy występ Marcio Amoroso :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 sty 2006, 15:54

Łukasz[ACM] pisze:Co to afery z dopingiem to nasi byli zawodnicy i łysy już widzą puchar u nas

Nie no tak na pewno nie jest. Ale trzeba przynać że teraz Milan ruszy niebo i ziemie by ukarać OM - jak już mowa o gromadzeniu akt (źle mi sie to kojaży :roll:) i działaniach adwokatów to będzie temat.

Patrząc na to ze pkt. widzenie OM wkopali się po uczy. Pamietmy temat degradacji ich do Ligue 2. Ustawki po mistrza. Teraz to wszystko jest "swieże" Prezes OM Papa Diop (chyba tak się pisze :roll:) też ma ponoć ciekawy życiorys :) Co prawda nie może mu nic przypisywać (nie te czasy) ale teraz na Velodrom jest groza :twisted: i dobrze nie ma dla takich miejsca w footbalu.

Ancelotti mnie troche zagotował. :wink: Mówił o graczach z urazami czy szansach na wystep Gili bądz Pirlo a nie wspomniał nic a nic o ustawianiu Milanu w tym meczu. Żeby znów niczego nie wymyslił. Bo z nim róznie bywa. Najlepiej niech zagra tak jak z Ascoli tylko za Gila Sheva a za Rui Coste - Kaka. :wink: Może Amoroso zagra no ciekawe jak jego debiut :)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 21 sty 2006, 17:29

*_For_zaza_Milan_* pisze:Patrze i widze Shocked Shocked Marsylia szprycowana Exclamation Exclamation Exclamation Podczas meczu (finału) LM w 1993 (wtedy co światło zgasło) 10 piłkarz Marsyli było na gazie Exclamation Przegralismy 1:0 - Ujawnił to jeden z piłkarzy w swej biografi .... Zaczna sie teraz sprawa. Śmierdząca sprawa Exclamation Co za typy. 90 lata i LM na gazie. Takie kluby trzeba rozwiązywać Exclamation
No no nieźle..... ale myśle, że do przekazania pucharu Milanowi jeszcze daleka (i mało realna) droga. Sprawa będzie dłuugo badana, a o dowody będzie bardzo ciężko- podobnie jak w sprawie Juve, gdzie wszystko ciągnęło się latami, a konkretnych, niezbitych dowodów nie znaleziono. Może to też taki francuski Javi Moreno, albo jak Lepper (we Francji nawet swoją ulicę ma :lol: )- mówił coś o Bin Ladenie w Klewkach... :lol: Milaniści na pewno mają prawo czuć się oburzeni ale szczerze, to trudno tu liczyć na jakieś większe konsekwencje... Tu potrzebny jest Chuck Norris... :twisted:

Co do meczyku... Licze, że Siena urwie Milanowi jakieś punkciki, bo wiemy, że potrafi powalczyć, zwłaszcza u siebie. Kilka niespodzianek już sprawili w tym sezonie (remis z Interem, bodaj 2-3 z Romą w Rzymie i powalczyli z Udinese...), a Milan gra bardzo nierówno, więc kto wie..... :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”