Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 34

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 maja 2005, 17:24

Chyba już po zawodach :!: :!: :roll: :evil: :? :( :shock: Trudno Brawo Lecce .......

Biedaki z Turynu mają swoje 3 pkt. :D .... Parma miała grać i grała ale chyba stałych fratmetów nie świczyli .... dwie takie bramki ....

Ale jestem zły przez to gadanie trzeba było juz tylko na LM postawić ....

GRATULACJE DLA JUVENITO bo juz nie ma co sie łudzić Gratulacje :!: dla tych co są z klubem i mogą nazwać sie kibicami a nie kibiców bez "jaj" co wierzą tylko w Moggiego....

Pozdro --

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 15 maja 2005, 17:28

Oj czyżby jakaś aluzja ? Wara od maestro i lakiera ! To moi bracia kibice są !

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 maja 2005, 17:32

Czyżbyś nie myslał :?: :roll: Co Maestro :?: jak coś to Pozdro tylko ... Bo On jest normalny [ nie liczni Juvenito ]

Weż zacznj czytać bo potem zostawiacie tylko cytaty ..... i po co to :?:

Gratulacje :!: Dla Meastro :D

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 15 maja 2005, 17:38

Nastepnie naszyj na piersi gwiazdkę
tysiąc rak... razem dla ciebie do nieba
magicznego "ola" ruszy fala

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 16 maja 2005, 17:04

WITAM!! :p
Zaza, za "powodzenia" nie podziękuje, bo podobno nie można ;) ale gratulacje jak najbardziej przyjmĘ :twisted:
infernus pisze:Oj czyżby jakaś aluzja ? Wara od maestro i lakiera ! To moi bracia kibice są !
fajnie takich ziomów mieć, nie?? Infernus pozdro dla Ciebie, bracie!!!! :D

a tera już do rzeczy :twisted:
Oto moje stanowisko w sprawie zmiany barw lub judaszenia jak kto woli :roll: :D mówisz, że Emerson uciekł z Romy dla kasy.... po części się z Tobą zgadzam (zwłaszcza w przypadku Emersona ale jak Roma zadłużona po uszy i nie płaciła... taki piłkarz chce dostawać kase za to co robi i nie dziwie się) ale już mówiłem, że tylko nieliczni piłkarze są gotowi grać dla jednego, ukochanego klubu do końca życia bez względu na kase (Del Piero- mam nadzieje ;) , Raul, Maldini i jeszcze paru innych ale nielicznych :p). piłkarz nie kibic i wielu traktuje piłke jak zwykłą pracę, sposób zarabiania kasy!! mówisz: "Emerson- Judasz, Figo- Judasz" czy każdy piłkarz, który kiedykolwiek zmienił barwy klubowe to Judasz?? Sheva też?? bo kiedyś przecież grał dla Dynama, a teraz dla Milanu... wszak nie ważne czy się przechodzi do lokalnego rywala, odwiecznego 'wroga' czy gdzies za granicę... :roll: piszesz tak jakbyś właśnie tak myślał... nie zawsze decyduje kasa. piłkarze też mają swoje osobiste ambicje, nowe wyzwania, kasy oczywiście też chcą ale to wcale nie robi z piłkarza Judasza. to moje oficjalne stanowisko na ten temat i uważam go za zakończony 8)

i nikt się nie podnieca, że Milan/Inter mają długi, a to raczej Wy się podniecacie jak Moggi powie, że kasy nie ma w Juve, że najpierw sprzedajemy, a potem kupujemy...

Zjechałeś Lakiera, mówisz, że on "nie ma jaj", ale moim zdaniem On ma troche racji :p ale po kolei :D

Mówisz "Liga bogaczy nie dla Juve", bo my biedni... hehehe Real, Chelsea też już nie grają w LM. czy to oznacza, że są biedni?? biedniejsi od Milanu?? czy Liverpool, Monaco, Porto, to europejskie potęgi finansowe?????? bogatsze od Juve, Realu, MU, Chelsea'y???? jeśli tak uważasz to luzik :lol:

A Ty podniecasz się polityką Silvio... może i dobrze, bo też jest skuteczna ale wiesz, on miesza troche polityke z futbolem, a moim zdaniem to troche nie tak powinno być :roll: przeprowadził kilka reform podatkowych ułatwiających życie klubom... ale myślisz, że on chciał ratować czy dogodzić Romie, Lazio czy Juve?? hehe.... (może inne kluby tego potrzebowały ale my nie bankrutowaliśmy :p to tak na marginesie :D ) wiesz kilka dni temu podliczyli ile kasy ma Silvio... oszacowali jego majątek, konto itd. wiesz ile?? ponad 9mld euro... wiesz skąd się tego dorobił?? większość tej kaski to dzięki reformom, które sam przeprowadził, bądz zostały przeprowadzone na potrzeby jego i jego interesów (w tym Milanu, no i zyskał sobie liczne grono zwolenników politycznych- czyt. kibiców... to tak całkiem przy okazji)... po kadencji zresztą jeszcze pewnie sąd ustali czy w 100% legalnie :roll: a w ciągi jego kadencji Milan przyniusł mu ok 230 mln euro straty ale to pewnie wiesz...

śmiejesz się z naszego koncernu fiata... wiesz Lakier tu dobrze napisał. wiesz co z tamtąd dostajemy?? "ani euro centa" a już na pewno nie na transfery :p mamy tylko wspólnego właściciela... wiesz dlaczego nie dostajemy?? Pandziki i Punciaki- to nie nasz sponsor!! mamy innego: pare tygodni temu podpisaliśmy umowe z Tamoil wartą 110 mln euro (na 5 lat)... a kolejne 130 jesli ją przedłużymy po 5 latach na następne... to najdroższa umowa sponsorska w historii futbolu, a ta obowiązująca jeszcze teraz (do końca roku) w momencie podpisywania również była najwyższa (ale ta nowa ją przebiła :D ) nadal masz ochotę pośmiać się z naszych sponsorów/inwestorów/działaczy?? SUPER!! ja też sobie chętnie poprawie humor zwłaszcza po dzisiejszym ranku :? :lol: no i po co nam teraz wydawać 50 mln na transfery skoro 4 latka temu wydaliśmy od groma kaski na to?? nie potrzebujemy teraz transferów za gruuuube miliony, jeszcze za wcześnie i też się z tego ciesze :p stadion powstanie i też drogi jak cholera więc nie dziw się, że klub liczy kaske jak może i każdy grosz oszczędza, bo to chyba źle nie świadczo o nim... przynajmniej w moich oczach :p

piszesz:
Bo on 40 baniek nie wyłozy za gracza. Wogóle kiedy Juve wyłożylo takie pieniądze :?:

Buffon- 50 mln euro
Nedved- 41.2 mln euro (38 mln dolarów)
Thuram- 30 mln dolarów, w euro to bedzie więcej ;) ok 32 chyba na tamte latka

a Parma "prawie zbankrutowała" bo tam tak jak w Romie i Lazio- długi się liczy w setkach milionów... więc Thuram czy Buffon klubu nie uratują jeśli o to Ci chodziło :roll: no i nie napisałeś czy transfer Zidane'a na gorsze nam wyszedł czy na lepsze?? jak sprzedajemy jakiegoś dobrego piłkarza, to zawsze zastępstwo jest za niego ( i to też nas różni od Lecce :p) tak za Van Der Sara był Buffon, za Zidane'a- Nedved, Baggio- Del Piero, Inzaghi- Trezeguet, Davids- Emerson....... i tak jest od wielu lat :p (czyt. odkąd pamiętam :p) ale o tym też dalej :p za Zambrotte i Trezegueta jak coś, to też będą godni zastępcy zobaczysz :p choć jeszcze nie powiedziane, że odejdą :p

piszesz:
"za wysokie progi czy nie ma tyle kasy :?: na sedziów :!: "

Twoje stwierdzenie, że 'nie stać nas na sędziów w Europie' jest śmiechu warte... (ja moge napisać, że nie stać Was na sędziów w serie a... ale to nawet gorzej o Was świadczy, a nie o nas :p) tym bardziej, że Was sędziowie też nie krzywdzą zarówno w LM jak i w serie a :p chociażby Sheva za udeżenie Materazziego nie powinien zagrać w finale... nie?? (ile meczy powinien dostać??) wtedy na pewno byłoby trudniej z Liverpoolem, a co UEFA powiedziała?? umyła ręce, powiedzieli, że jak sędzia nie zareagował, to i oni nic nie zrobią. a przecież wielu innych piłkarzy 'wieszali' za takie zachowanie, a czemu teraz nie zrobili tak?? a Inzaghi i Thuram?? a Galliani Zlatana chętnie zawiesił (całkiem przypadkowo na 3 mecze...) za gadanie, a nie udeżenie, a z Inzaghim nie było sprawy... więc o sędziach nie mów, że nam pomagają, bo Wam też 'nie szkodzą'. a skoro już wspomniałeś o LM to ;) w 1/4 z Realem- wolny na Zizou z kapelusza i brama po tym, prawidłowy gol Alexa z Liverpoolem- nieuznany (teoretycznie 2-2 w tym meczu dałoby nam awans) no i te spalone... ile z nich faktycznie było?? 8) widzisz, my nie rozpaczamy i nie zwalamy niczego na sędziów...

śmiejesz się z naszej polityki "gwiazda za gwiazde", a tym czasem w ciągu 4 latek ostatnich zdobyliśmy 3 tytuły Mistrza (chyba już można tak powiedzieć...) w tym regularnie gramy w LM (finał, półfinał) to mało?? nieskuteczna jest?? ja jestem w sumie zadowolony :twisted:

porównujesz Juve do Lecce (wczoraj Wam pokazali :roll: ) czy do Górnika Łęczna....... wiesz co?? a ile klas różnicy jest pomiędzy Juve, a tymi zespołami?? co najmniej kilka (naście ;))... jak Lecce czy Górnik kiedyś dorównają Juventusowi trofeami i sukcesami, to wtedy będziesz mógł porównać, bo teraz to bzdurki pleciesz :roll: Juve puchary zdobywa, a więc polityka się sprawdza, a Lecce przed spadkiem się broni, bo ich chyba 3 czy 4 oczka dzielą :p jeśli za rok znów zdobędziemy scudetto, to nawet popieram tą polityke!!

mam nadzieje, że sie nie obrazisz ;) :lol: pozdro!!

wow paluchy bolą :D
wczoraj spotkali się działacze Juve i Parmy. oficjalnie- w sprawie Bonery i Gilardino... a nieoficjalnie-... kto to wie?? :lol: Moggi chce wybadać teren :D

wczoraj piękny dzień, dziś już troche gorzej :? ale już wakacje do października!!!! :D :D :D Alex owacje na stojąco, to samo Ciro :D znów Lippi bedzie chwalił Del Piero :twisted: teraz to już tylko trza z Livorno mistrzostwo przywieść :D

JUVE DO BOJU PO 28. SCUDETTO!!

FORZA CIRO!!!! DZIĘKUJEMY x 500!!!!

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 16 maja 2005, 17:23

*_For_zaza_Milan_* pisze:Chyba już po zawodach :!: :!: :roll: :evil: :? :( :shock: Trudno Brawo Lecce .......

Biedaki z Turynu mają swoje 3 pkt. :D .... Parma miała grać i grała ale chyba stałych fratmetów nie świczyli .... dwie takie bramki ....

GRATULACJE DLA JUVENITO bo juz nie ma co sie łudzić Gratulacje :!: dla tych co są z klubem i mogą nazwać sie kibicami a nie kibiców bez "jaj" co wierzą tylko w Moggiego....

Pozdro --
Komu ty gratulujesz? Juvenito? co to :roll: ?

Parma Grala? 2 strzaly na bramke? To nazywasz graniem?

Ty masz chyba jakis kompleks jąder. Wiem ze ci trudno bez nich. Zawsze ci pozostalo wykrecanie sutkow przy zdjeciu Gattuso [;

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 16 maja 2005, 17:51

*_For_zaza_Milan_* pisze:Chyba już po zawodach :!: :!: :roll: :evil: :? :( :shock: Trudno Brawo Lecce .......

Pozdro --
Co Zaza, żal Ci d*** ściska, bo Juventus okazał się lepszym zespołem. Milan przegral i zremisował na własne życzenie. Kibice Juventusu są z jajami, za to Ty jesteś kibicem milanu bez jaj.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 16 maja 2005, 17:55

Mikusinski pisze:

Pozdro --
Co Zaza, żal Ci d*** ściska, bo Juventus okazał się lepszym zespołem. Milan przegral i zremisował na własne życzenie. Kibice Juventusu są z jajami, za to Ty jesteś kibicem milanu bez jaj.
O lol, najmadrzejszy post mikusa :shock: Zgadzams sie z nim calkowicie :twisted:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8610
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 maja 2005, 17:58

Lakier pisze:
Mikusinski pisze:

Pozdro --
O lol, najmadrzejszy post mikusa :shock: Zgadzams sie z nim calkowicie :twisted:
i moge dodac, ze jeszcze ja sie zgadzam z Wami :)
Juventus byl lepszy, jest lepszy :) ale w przyszlym sezonie juz nie bedzie :D w lidze bedzie rzadzic Inter oraz Brescia :)

p.s. - zaza moglbys troche wyluzowac, "twoj" milan przegral i zremisowal (bo sa obecnie bez formy), po prostu Juve jest lepsze :)

pozdro

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 16 maja 2005, 18:06

cloner pisze:
Lakier pisze:
Mikusinski pisze:
i moge dodac, ze jeszcze ja sie zgadzam z Wami :)
Juventus byl lepszy, jest lepszy :) ale w przyszlym sezonie juz nie bedzie :D w lidze bedzie rzadzic Inter oraz Brescia :)

p.s. - zaza moglbys troche wyluzowac, "twoj" milan przegral i zremisowal (bo sa obecnie bez formy), po prostu Juve jest lepsze :)

pozdro
dla mnie Juve jest lepszy i zawsze będzie :p
Brescia?? coś nowego :wink: ale pożyjemy- zobaczymy. powodzenia życzę :)

aż dziwne, że Milan tak 'łatwo' stracił punkty... i Lecce w 10... :D bez formy!! i to widać :p my mieliśmy załamanie formy w środku sezonu. wściekły byłem jak te 8pkt. :? ale teraz już nie jestem :D Juve prawie mistrzem i ściska żal Milanistów, ściska... ale mnie też by ściskał ;)

Awatar użytkownika
As3
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: As3 » 17 maja 2005, 4:01

Pozdro --

hehe zaza ale teraz ci pewnie łyso.Widzisz taki pewny swego byłes ze ten twoj Milanek to nie wiadomo co :D .Najpierw po dupie dostali z Juve a teraz z bieda na Lecce zremisowali a powinni ten mecz przegrac bo druga bramka Milanu to ewidentny spalony.Gadasz ze trzeba było tylko na LM postawic a wiesz co Ancelotti zapowiada walke o scudetto do konca mimo ze maja az 5 punktow straty :D Cos czuje ze Milan zaprzepasci sobie i LM i módl sie zaza zebym sie mylił :evil:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 maja 2005, 10:03

to sie dzieje :?: Nie ma Waszego Boga a Wy sie modlicie :?: :D[/b

AS 3 dla twojej informacji mówi sie trudno ... I tak ten sezon od 10 kolejki był ustawiony po Juve .. aż strach te wszystkie dziwne mecze wypisywać. Ważne że w Europie sie nie liczycie bo to był by cios dla Calcio ale widocznie tu nie da sie .......[załatwić]

Mam sie modlić :?: Zawsze sie modle o zdrowie dla takich jak by :D Wygra lepszy i tyle osobiście ciesze sie że znów może Milan wygrać w końcu to Puchar Europy widocznie nie da sie w dzisiejszej piłce powtórzyć wyczynu Milanu i MU z ostatnich lat .... czyli dubletu.

Gratuluje jeszcze raz bo ja nie Perez i nie podtrzymuje sie przy życie nadziejami :D że cos tam ... Teraz nie wyszystko zależ od Milanu i po zabawie.

Liga Bogaczy = Liga Mistrzów :D

Maesrto przepraszam ale nie napisze do Ciebie teraz mam robote wyrobie sie jak naj ... to sie odezwe ....

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 17 maja 2005, 14:20

mimo wszystko Zaza jako pierwszy (jedyny :roll: ) z Milanistów oficjalnie na forum gratulacje złożył... :D ale Zaza :!: czyżbyś już nie wierzył :?: :lol:

heh ja jeszcze nie wiem w sumie za kim będe w finale... wszak odpaść z późniejszym Mistrzem, to żaden wstyd... ;) :twisted:

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 17 maja 2005, 15:15

Niektórzy zazdroszczą Juve sukcesów i wymyślają jakieś urojone teorie spisku- Juve wszystko ustawia,sędziowie przekupieni itp. Tak wam żal?? A jak się wspomni o bogatej tradycji, np. sukcesy w latach 90 tych-Doping. Jak na razie nic konkretnego nie udowodniono więc... Tak samo my fani Juventusu możemy powiedzieć : O! Berlusconi miesza polityke do futbolu, i faworyzuje Milan dla własnych korzyści. Więc proszę skoncentrujmy się na futbolu! :arrow: Zaza to było po częsci do ciebie, pozdrowiam cię :D
Pozdrowienia dla wszystkich fanów Juventusu :D 8)

Awatar użytkownika
ACMichał
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ACMichał » 17 maja 2005, 21:12

śmiejesz się z naszego koncernu fiata... wiesz Lakier tu dobrze napisał. wiesz co z tamtąd dostajemy?? "ani euro centa" a już na pewno nie na transfery :p mamy tylko wspólnego właściciela... wiesz dlaczego nie dostajemy?? Pandziki i Punciaki- to nie nasz sponsor!! mamy innego: pare tygodni temu podpisaliśmy umowe z Tamoil wartą 110 mln euro (na 5 lat)... a kolejne 130 jesli ją przedłużymy po 5 latach na następne... to najdroższa umowa sponsorska w historii futbolu, a ta obowiązująca jeszcze teraz (do końca roku) w momencie podpisywania również była najwyższa (ale ta nowa ją przebiła ) nadal masz ochotę pośmiać się z naszych sponsorów/inwestorów/działaczy?? SUPER!! ja też sobie chętnie poprawie humor zwłaszcza po dzisiejszym ranku no i po co nam teraz wydawać 50 mln na transfery skoro 4 latka temu wydaliśmy od groma kaski na to?? nie potrzebujemy teraz transferów za gruuuube miliony, jeszcze za wcześnie i też się z tego ciesze :p stadion powstanie i też drogi jak cholera więc nie dziw się, że klub liczy kaske jak może i każdy grosz oszczędza, bo to chyba źle nie świadczo o nim... przynajmniej w moich oczach :p
Chyba nie zawiele wiesz o firmie TAMOIL , na twoim miejscu nie chwaliłbym się tą umową bo to raczej powód do wstydu a nie chwały. Tamoil to firma nalezaca do Kadafiego (libijski dyktator wspierający terroryzm islamski) który o dziwo posiada udziały rownież w koncernie FIAT ( to on uratował Agnellich przed bankructwem ). Mozna wiec powiedzieć że pośrednio wspiera wlasna spólkę lub dla zwolenników teorii spiskowej pierze brudne pieniądze. Nawet Nike kierując się embargiem USA nie chciał zamieszczać reklam tego koncernu na koszulkach. A pieniadze podobno nie smierdzą.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”