Biedaki z Turynu mają swoje 3 pkt.
Ale jestem zły przez to gadanie trzeba było juz tylko na LM postawić ....
GRATULACJE DLA JUVENITO bo juz nie ma co sie łudzić Gratulacje
Pozdro --

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 maja 2005, 17:24
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 15 maja 2005, 17:28
infernus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 maja 2005, 17:32
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 15 maja 2005, 17:38
infernus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 16 maja 2005, 17:04
fajnie takich ziomów mieć, nie?? Infernus pozdro dla Ciebie, bracie!!!!infernus pisze:Oj czyżby jakaś aluzja ? Wara od maestro i lakiera ! To moi bracia kibice są !
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 16 maja 2005, 17:23
Komu ty gratulujesz? Juvenito? co to*_For_zaza_Milan_* pisze:Chyba już po zawodach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trudno Brawo Lecce .......
Biedaki z Turynu mają swoje 3 pkt..... Parma miała grać i grała ale chyba stałych fratmetów nie świczyli .... dwie takie bramki ....
GRATULACJE DLA JUVENITO bo juz nie ma co sie łudzić Gratulacjedla tych co są z klubem i mogą nazwać sie kibicami a nie kibiców bez "jaj" co wierzą tylko w Moggiego....
Pozdro --
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 16 maja 2005, 17:51
Co Zaza, żal Ci d*** ściska, bo Juventus okazał się lepszym zespołem. Milan przegral i zremisował na własne życzenie. Kibice Juventusu są z jajami, za to Ty jesteś kibicem milanu bez jaj.*_For_zaza_Milan_* pisze:Chyba już po zawodach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biedaki z Turynu mają swoje 3 pkt..... Parma miała grać i grała ale chyba stałych fratmetów nie świczyli .... dwie takie bramki ....
GRATULACJE DLA JUVENITO bo juz nie ma co sie łudzić Gratulacjedla tych co są z klubem i mogą nazwać sie kibicami a nie kibiców bez "jaj" co wierzą tylko w Moggiego....
Pozdro --
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 16 maja 2005, 17:55
O lol, najmadrzejszy post mikusaMikusinski pisze:Co Zaza, żal Ci d*** ściska, bo Juventus okazał się lepszym zespołem. Milan przegral i zremisował na własne życzenie. Kibice Juventusu są z jajami, za to Ty jesteś kibicem milanu bez jaj.*_For_zaza_Milan_* pisze:Chyba już po zawodach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdro --
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 maja 2005, 17:58
i moge dodac, ze jeszcze ja sie zgadzam z WamiLakier pisze:O lol, najmadrzejszy post mikusaMikusinski pisze:Co Zaza, żal Ci d*** ściska, bo Juventus okazał się lepszym zespołem. Milan przegral i zremisował na własne życzenie. Kibice Juventusu są z jajami, za to Ty jesteś kibicem milanu bez jaj.*_For_zaza_Milan_* pisze:Chyba już po zawodach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdro --Zgadzams sie z nim calkowicie
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 16 maja 2005, 18:06
dla mnie Juve jest lepszy i zawsze będziecloner pisze:i moge dodac, ze jeszcze ja sie zgadzam z WamiLakier pisze:O lol, najmadrzejszy post mikusaMikusinski pisze:
Co Zaza, żal Ci d*** ściska, bo Juventus okazał się lepszym zespołem. Milan przegral i zremisował na własne życzenie. Kibice Juventusu są z jajami, za to Ty jesteś kibicem milanu bez jaj.Zgadzams sie z nim calkowicie
Juventus byl lepszy, jest lepszyale w przyszlym sezonie juz nie bedzie
w lidze bedzie rzadzic Inter oraz Brescia
p.s. - zaza moglbys troche wyluzowac, "twoj" milan przegral i zremisowal (bo sa obecnie bez formy), po prostu Juve jest lepsze
pozdro
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: As3 » 17 maja 2005, 4:01
*_For_zaza_Milan_* pisze:Chyba już po zawodach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdro --
As3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 maja 2005, 10:03
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 17 maja 2005, 14:20
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 17 maja 2005, 15:15
Maateusz_JuveFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ACMichał » 17 maja 2005, 21:12
Chyba nie zawiele wiesz o firmie TAMOIL , na twoim miejscu nie chwaliłbym się tą umową bo to raczej powód do wstydu a nie chwały. Tamoil to firma nalezaca do Kadafiego (libijski dyktator wspierający terroryzm islamski) który o dziwo posiada udziały rownież w koncernie FIAT ( to on uratował Agnellich przed bankructwem ). Mozna wiec powiedzieć że pośrednio wspiera wlasna spólkę lub dla zwolenników teorii spiskowej pierze brudne pieniądze. Nawet Nike kierując się embargiem USA nie chciał zamieszczać reklam tego koncernu na koszulkach. A pieniadze podobno nie smierdzą.śmiejesz się z naszego koncernu fiata... wiesz Lakier tu dobrze napisał. wiesz co z tamtąd dostajemy?? "ani euro centa" a już na pewno nie na transferymamy tylko wspólnego właściciela... wiesz dlaczego nie dostajemy?? Pandziki i Punciaki- to nie nasz sponsor!! mamy innego: pare tygodni temu podpisaliśmy umowe z Tamoil wartą 110 mln euro (na 5 lat)... a kolejne 130 jesli ją przedłużymy po 5 latach na następne... to najdroższa umowa sponsorska w historii futbolu, a ta obowiązująca jeszcze teraz (do końca roku) w momencie podpisywania również była najwyższa (ale ta nowa ją przebiła ) nadal masz ochotę pośmiać się z naszych sponsorów/inwestorów/działaczy?? SUPER!! ja też sobie chętnie poprawie humor zwłaszcza po dzisiejszym ranku no i po co nam teraz wydawać 50 mln na transfery skoro 4 latka temu wydaliśmy od groma kaski na to?? nie potrzebujemy teraz transferów za gruuuube miliony, jeszcze za wcześnie i też się z tego ciesze
stadion powstanie i też drogi jak cholera więc nie dziw się, że klub liczy kaske jak może i każdy grosz oszczędza, bo to chyba źle nie świadczo o nim... przynajmniej w moich oczach
![]()
ACMichał
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio