Post Wyświetl pojedynczy post autor: darek123 » 18 kwie 2012, 15:08
darek123
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 18 kwie 2012, 15:19
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 18 kwie 2012, 20:13
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 18 kwie 2012, 20:27
BaSSu pisze:Moje pięć groszy jest takie: kto strzelił wczoraj gole dla bayernu? otóż byli to zawodnicy, którzy spokojnie sobie odpoczywali w ostatniej kolejce... w innych ligach takie rzeczy nie mają miejsca. Nie ujmuję to zwycięstwa tego zespołu, ale nie podoba mi się, że Bayern tak bardzo odpuścił sobie ligę (przed meczem z Realem odpoczywało 5 zawodników z podstawowego składu).
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 18 kwie 2012, 20:30
A masz chociaż jakieś pojęcie o piłceBaSSu pisze:Moje pięć groszy jest takie: kto strzelił wczoraj gole dla bayernu? otóż byli to zawodnicy, którzy spokojnie sobie odpoczywali w ostatniej kolejce... w innych ligach takie rzeczy nie mają miejsca. Nie ujmuję to zwycięstwa tego zespołu, ale nie podoba mi się, że Bayern tak bardzo odpuścił sobie ligę (przed meczem z Realem odpoczywało 5 zawodników z podstawowego składu). Podoba mi się spokój Mou, który wie że oliwa sprawiedliwa na wierzch wypływa. Nie przepadam za Realem, ale oni przynajmniej wszystkie mecze starają się grać na maksa, a nie kalkulują które im się bardziej opłacają.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 kwie 2012, 20:36
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 18 kwie 2012, 20:40
A ty chociaż masz coś ciekawego do powiedzenia na ten temat?Mirek15 pisze:A masz chociaż jakieś pojęcie o piłceBaSSu pisze:Moje pięć groszy jest takie: kto strzelił wczoraj gole dla bayernu? otóż byli to zawodnicy, którzy spokojnie sobie odpoczywali w ostatniej kolejce... w innych ligach takie rzeczy nie mają miejsca. Nie ujmuję to zwycięstwa tego zespołu, ale nie podoba mi się, że Bayern tak bardzo odpuścił sobie ligę (przed meczem z Realem odpoczywało 5 zawodników z podstawowego składu). Podoba mi się spokój Mou, który wie że oliwa sprawiedliwa na wierzch wypływa. Nie przepadam za Realem, ale oni przynajmniej wszystkie mecze starają się grać na maksa, a nie kalkulują które im się bardziej opłacają.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 18 kwie 2012, 20:47
O co ci chodziArwin pisze:A ty chociaż masz coś ciekawego do powiedzenia na ten temat?
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 18 kwie 2012, 20:53
Mirek15 pisze:O co ci chodziArwin pisze:A ty chociaż masz coś ciekawego do powiedzenia na ten temat?![]()
Już napisałem wczoraj. Postaraj się o pozycję moderatora jak Ci się tak bardzo podoba.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 19 kwie 2012, 9:23
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Falbor » 19 kwie 2012, 9:48
Skąd wiesz, że to Polacy nie podkradli mu tych sandałkówKajoFC pisze:ale wiocha a Niemcy mówią, że to Polacy cały czas kradną...
Falbor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 kwie 2012, 12:14

Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 kwie 2012, 12:17
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 kwie 2012, 16:40
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 25 kwie 2012, 16:50
Akarin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin