Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 34

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 21 kwie 2005, 16:27

Vieri gdy zostawal krolem strzelcow Serie A rozegral 23 mecze i strzelil 24 gole. Tak wiec jeszcze lepsza statystyka niz w Atletico :wink:
A co do wczorajszego meczu z Juve to bardzo sie ciesze , ze przynajmniej tyle po tej porazce z Milanem mamy :twisted:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 kwie 2005, 16:43

Wiem ze Bobo ma brata - napastnika tez :wink: Massimiliano Vieri... wiecie cos o nim ?? Gdzie teraz gra ?? Cos tam o nim slyszalem ze nawet cos gra (choc bratu ustepuje talentem) ale wogole slyszeliscie o nim ??

Massimiliano Vieri :wink:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 21 kwie 2005, 16:57

RoRo pisze:Wiem ze Bobo ma brata - napastnika tez :wink: Massimiliano Vieri... wiecie cos o nim ?? Gdzie teraz gra ?? Cos tam o nim slyszalem ze nawet cos gra (choc bratu ustepuje talentem) ale wogole slyszeliscie o nim ??

Massimiliano Vieri :wink:
tak ja słyszałem w sezonie 2003/2004 grał w Napoli
urodził sie 1 /9/ 1978 słyszałem ze ma grac dla rep.Australli bo ma podwójne obywatelstwo ale wybierze własnie Australlie bo tam ma wieksze szanse na gre niz w Italli
Teraz podobno gra w Hellas Verona w Serie B ale pewien nie jestem

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 21 kwie 2005, 18:37

niemilosiernie nurtuje mnie jedno pytanie, czy jest mozliwosc zorganizowania kanalu Inter Channel, jesli tak to w jaki sposob :?:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 kwie 2005, 19:52

Creek -- Ale chodzi Ci o odbieranie Inter Channel :?: Czy co :?:

Bo ja kiedyś chciałem zamówić z pakiecie Cyfry + i mnie spławili. Jak by sie uprzeć to można by było tylko że nie wiem czy akurat legalnie...

Mój koleś przerabiał jakoś dekoder i ma Milan Channel ale z tego co wiem to jest nie bezpieczne. [Tym bardzie jak on to robił :roll: ] Chyba ze masz na wała z skąd załatwic dekoder :?:

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 21 kwie 2005, 20:18

no chodzi mi o odbior, najlepiej na legalu, a jak nie to trzeba zaltwiac dekoder i jakiwes specjalne karty do niego :?:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 22 kwie 2005, 5:38

creek pisze:no chodzi mi o odbior, najlepiej na legalu, a jak nie to trzeba zaltwiac dekoder i jakiwes specjalne karty do niego :?:
Z tego co mi wiadomo, na Inter Channel sa powtarzane wczessniejsze mecze Interu, relacjonowane na zywo, wywiady z pilkarzami, programy dt. Interu i wogole takie tam.

Kazdy kibic Interu pownien miec to za darmo. Powinni o to zadbac Ci z gory :lol: :lol: :lol:

Wiem ze to nie mozliwie, ale przydaloby sie. Np kto ma karte człowkowska fanclubu to ma to za darmo :P

pozdro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 kwie 2005, 10:21

Creek No własnie na legalu to chyba lipa. Ja nie raz dzwoniłem do Cyfry by wprowadzili Channel w pakiety. Ale etraz nie ma takiego czegoś że życzysz sobie jeszcze jakies programy i oni dodają do platynowego pakietu. Tym bardziej taki kanał. Mają umowe ze SKY a Sky na pewnie jakieś powiazania i prawem do Milan Channel i Inter Channel. Tylko to Polska....

Co do odbioru na nie legalu. To z tego co wiem robił przeróbke w środku. [Dla tego to jest nie wzkazane.] Ale mówił że jak bym miał dobry dekorer kupiony na wała to była by inna gadka. Nie wiem może karte jakąś trzeba tak jak mówisz ale to gdzie by ona weszła ?? Przeciesz cyfra ma swoja karte a drugi otwór jest nie aktywny zreszta to na karte bankową. Chyba że inny dekoder. Ale coś mi sie zdeje że np. Polsat też nie podoła temu zadaniu....... Niestety

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 22 kwie 2005, 13:33

no to mnie z deczka zdolowaliscie :( a mialem nadzieje ze da sie cos z tym zrobic szkoda, pozostaje tylko przeprowadzka do slonecznej Italii :P

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 kwie 2005, 15:07

Kiedys myslalem , ze mecze Interu mozna ogladac w necie. Szukalem i szukalem ale nic takiego nie znalazlem. Moze w przyszlosci ...
Jak wiadomo juz powstaja stronki z transmisjami z meczow wiec czekam na internetowy Inter Chanel :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 kwie 2005, 16:02

Hrabi ale mi chodzilo o taka stronke na ktorej na okraglo mozna ogladac Inter. Mecze , treningi itp. A takiej poki co jeszcze nie ma

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 kwie 2005, 16:13

Po prostu lubie ogladac Inter na okraglo , nawet treningi :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”