łoooo przytocz mi cytaty a bede mial z kim polemizowacBienias pisze:boskigonzo wg paru fanow MU licza sie puchary wiec jak wygramy PD bedzie najlepsza. Ja tylko przytaczam mysli z "wysp"

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 07 maja 2009, 0:22
łoooo przytocz mi cytaty a bede mial z kim polemizowacBienias pisze:boskigonzo wg paru fanow MU licza sie puchary wiec jak wygramy PD bedzie najlepsza. Ja tylko przytaczam mysli z "wysp"
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 maja 2009, 0:23
Nie, ciągle zastanawiam się na co cierpisz.Kamil232 pisze:Jakiś nowy kompleks mi wymyśliłeś?
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 07 maja 2009, 0:24
Despertado
Loker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 07 maja 2009, 0:32
red85

Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 maja 2009, 0:47
Barca miała karny i dwie setki (już nie wiem czy może trzy) w samej końcówce. Fakt zawiodła skuteczność ale niemocy w waszym wykonaniu to nie było z Realem. W I meczu dla mnie jednak była, inaczej nawet mimo braku skuteczności byście mieli 20 setek jak niemal w każdym meczu i ogólnie byście ich cisnęli.Jarzinho pisze:Przedewszystkim nie było niemocy ze storny Barcy. Chelsea stowrzyła świetna defensywe, ale co z tego skoro Blaugrana i tak miala kilka setek. Zawiodła skuteczność, jesli byś ogladał to byś wiedział.
Sorry za uogólnienia. Znam ten ból bo ja też jestem z tych normalnychemdżej pisze:Już mówiłem - nie uogólniać! Niestety chyba każda drużyna na świecie ma kibiców zarówno obiektywnych, jak i tych, którzy nie potrafią przyznać się do błędów i ciągną w zaparte obracając wszystko na swoją korzyść.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 maja 2009, 1:19
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 07 maja 2009, 1:25
Bask
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 maja 2009, 1:56
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 07 maja 2009, 2:25
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 maja 2009, 2:42
Kamil232