AC Milan (zbiorczy) - Strona 34

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 maja 2005, 16:46

Bogi pisze:No i w ... i wylądował :( Chyba Mirko, być może nasza przyszła gwiazda, odebrała nam Scudetto :(
Scudetto to sobie sami zabraliscie, przegrywajac z Juve u siebie.

Lecce w 10 strzela bramke Milanowi :shock: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 15 maja 2005, 16:47

eeee nie ogladam juz tego meczu Tomasson fatalnie przestrzelił a teraz Mirko na 2-2 i to w 10 graja potrzebne sa zmiany w zespole najwazniejsze jest tera wygrac w LM.
A ta szanse na scudetto to Milan stracił w meczu z Juve :cry:

bartek99
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartek99 » 15 maja 2005, 16:55

I KONIEC MARZE AZ SIE PLAKAC CHCE

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 15 maja 2005, 17:00

Lakier pisze:
Bogi pisze:No i w ... i wylądował :( Chyba Mirko, być może nasza przyszła gwiazda, odebrała nam Scudetto :(
Scudetto to sobie sami zabraliscie, przegrywajac z Juve u siebie.

Lecce w 10 strzela bramke Milanowi :shock: :lol: :lol:

Chodziło mi, że o szanse...
Ogólnie sezon dla Juve, tyko, że mieli małą zadyszkę, to Rossoneri ich dogonili...ale w tym sezonie najlepsza drużyna we Włoszech, a nie Włoska :twisted:
Gratuluje zwycięzcom :)
Ale zostało nam jeszcze jedno trofeo :D
I teraz na tym trzeba się skupić... :)

:(
:(
Ostatnio zmieniony 15 maja 2005, 17:27 przez Uchi_, łącznie zmieniany 1 raz.

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 15 maja 2005, 17:02

w Milanie potrzebne sa transfery i to spore moim zdaniem...po pierwsze odmlodzic obrone jakimis talentami i zmienic defensywne ustawienie pomocnikow(tych 3 przed obroncami)...mimo wszytsko na ciezkim terenie remis...jestem zadowolony

NA ZAWSZE WIERNI---FORZA MILAN!!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 maja 2005, 17:15

Ale dali dup... Aż mnie nosi :!: Jak mieli zamiar juz tylko grać o LM to po co to pierod... że walczymy do końca Oczywiście można było wygrać ale nie można była czekać na gzizdek :!: Jakoś tak zagrali by tylko wygrać jak najmiejszym nakładem :( Błedy głupie Ładny mecz Kaki Sheva czy Kaladze nawet dam Vkashowi zagrac i nic to nie dało.. Brwao Lecce Zdenek to był zawsze gośc... Ten sytualcje bedą im sie śniły ...

I co po scudetto :?: Wszystko na to wskazuje ale po co była ta gadka :?: Jak sie wie że trzeba wygrywac to nie mozna grać tylko na 2;1 ... Może było odrazu myślec o LM :!:

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 15 maja 2005, 17:21

Nawet nie wiecie jak mi przykro... Nie potrafie wyrazić mojego smutku... Ale za to potrafie wyrazić radość spowodowaną faktem że Juve jest coraz bliżej 28 scudetto :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 maja 2005, 17:29

Smutny jesteś :?: Ja troche bardzie wkurwi...

To juz nie o to chodzi bo mogli odpuścic całkiem jak nasze szanse na Scudetto po mecz na San Srio zmalały o jakis % Ale Lecce grałostro i finał w nie długim czasie :!: Teraz lepeij niech graja rezerwowi i tak Inter nas nie dogoni i ..

Gratulacje bo teraz jest juz inna sytuacja :!: jeszcze inna niż po meczu na San Srio ....

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 15 maja 2005, 17:58

wielka szkoda ze Milan nie wygrał,myślę że nie będzie to stracony sezon,Mam nadzieję że Puchar Mistrzów wygra Milan.Pozdrawiam wszystkich kibiców Milanu jeszcze się będziemy cieszyć z gry Milanu.
Forza Milan

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 15 maja 2005, 20:45

Brawo dla Milanu, niech wyda książkę: "Jak szybko i bezproblemowo stracic Scudetto". Remisują z byle kim, widać mają obniżkę formy, mam chociaż nadzieję, że będą triumfować w LM. Pozdro dla Milanu i jej wiernych kibiców.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 15 maja 2005, 21:48

To poprostu zmęczenie sezonem...tylko dlaczego my ? Gramy wymiennie składem, a Juve praktycznie jedna czternastka :( I wcale nie straciliśmy Scudetto szybko i jakoś tam, tylko praktycznie jeden mecz zadecydował...Szkoda, bo każdy wynik był możliwy i tak jak mówiłem, tamten mecz rozstrzygał o mistrzostwie...teraz Milan ma matematyczne szanse, ale wiadaomo, Juve nie odda korony :)...

Aha i jeszcze P.S. Milan to nie ona tylko on :wink: :twisted: 8) :lol:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 16 maja 2005, 19:49

No i kolejna strata :(...In grande finale zabraknie bohatera z Eindhoven :( Massimo Ambrosini uległ na tyle poważnej kontuzji, że nie zagra w finałowym meczu..W meczu z Lecce doznał naciągnięcia mięśnia lewego uda :(
Forza Massimo, wracaj do zdrowia :!:

I jeszcze mam jednego newsa, bardziej radosnego :)
Dziś rano w miejscowości Limido Comasco Hernan Crespo wziął ślub cywilny z 22-letnią Alessią Rossi, matką swojej córki Nicole. Na uroczystości obecnych było 250 zaproszonych gości, a wśród nich m.in. Adriano Galliani i Carlo Ancelotti, którzy wypowiedzieli się o futbolowej przyszłości Argentyńczyka: "Przyszłość Crespo zależy od Chelsea. Wiemy, że pozostanie na San Siro byłoby dla niego przyjemnym prezentem i każdego dnia będziemy próbowali robić wszystko, by go usatysfakcjonować."

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 16 maja 2005, 20:09

eh co wy tu gadacie, jaka obnizka formy. to jest specjalna taktyczna zagrywka Carla. chlopcy narazie udaja tylko, ze graja slabo, bo sa pod obserwacja Rafy, ktory planuje strategie na Stambul, a pozniej w finale zagraja tak jak robili to do tej pory :wink:

w kazdym razie nasze Scudetto ciagle jest mozliwe, a przynajmniej ja bede do konca trzymac kciuki zeby Juve przegralo z Livorno i Cagliari, chociaz oni sa w calkowitym srodku tabeli i rzeczywiscie nie maja o co walczyc :?

generalnie tego meczu nie widzialam i dobrze, przynajmniej sie niepotrzebnie nie wkur** lam, z tego co tu czytam to grali chyba nawet dobrze, no ale szkoda ze to na Lecce nie wystarczylo :cry:

aha i wszystkiego najlepszego dla Hernana i Alessi :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 maja 2005, 10:12

Obniżka formy :?: A kto widziałe en mecz :?: zacznijmy od tego :?:

Zagrali dobrze był bład ale kto nie robi błedów :?: Ważne by sie skoncentrowali w finale i zagrali na wsoim pozimie. Lecce ma najlepszy obok Interu taka ligi i zawsze mozna im strzelić ale oni sobie tez takie cele stawiają :D

Nie ma co płakać i tak kupione scudetto nie smakuje ale jak by teraz nie daj bóg .. to tylko trzeba pobniec głowe. Coś mi mówi że finał bedzie wspaniałym mecz a na koniec Paolo wzniesie swój i kubowy kolejny PUCHAR CHAMPIONS LEAGUE :!:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 17 maja 2005, 17:31

Obniżka formy jest faktem. Milan ma szczęście, że z PSV sobie poradził, bo już ten dwumecz katastrofalnie zagrali i niewiele brakowało a Zaza nie mógłby dopiekać kibicom Juve w temacie dominacji Milanu w LM :twisted: Mam nadzieję, że Ancelotti jakoś ich "podpompuje" na finał bo inaczej nie będzie widowiska.
Zaza daj już spokój z tym kupionym scudetto :wink: , chociaż jak się zastanowię to jak Barca przegra to też pierwsze co to sędziego od kupionych wyzywam :P

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”