Reina miał operację przepukliny i przechodzi rehabilitację w Melwood. Kenny zapewnił, że będzie gotowy na mecz z Sunderlandem.Kajo pisze:Czemu Pepe nie gra z chłopakami ?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 lip 2011, 14:04
Reina miał operację przepukliny i przechodzi rehabilitację w Melwood. Kenny zapewnił, że będzie gotowy na mecz z Sunderlandem.Kajo pisze:Czemu Pepe nie gra z chłopakami ?
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 16 lip 2011, 14:32
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 lip 2011, 14:35
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 16 lip 2011, 14:39
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 lip 2011, 14:46
MGiggs pisze:no ale watpie Damianie bys to woogole pamietal
MGiggs potrafi realnie ocenić wartość gracza, Comolli i Dalglish - nie. Przykre.MGiggs pisze:Widze ze w tym temacie lepiej sie nie odzywac bo ktos kto potrafi realnie ocenic wartosc gracza jest wymiewany i mieszany z blotem.
Coś Ty... Przecież on na Wyspach jest niedoceniany.Marco_Van_Basten pisze:Dla mnie to najbardziej przereklamowany zawodnik na wyspach.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 16 lip 2011, 15:12
Hmm kolektyw kolektywem, ale jak przychodzi co do czego, zmęczenie koncówka meczu, końcówka sezonu to potrzebny jest typ który zrobi coś magicznego dzięki czemu wygrasz mecz, coś ala meczu United-City z OT z tego sezonu. Wyrównujący gol City, wydają się być na fali, lepiej wyglądają fizycznie i wtedy Rooney robi coś takiego kapitalnego czym zabija mecz i jest po zabawie. Wiesz już o czym mówię? NIe sztuką jest wygrywać jak Ci idzie, sztuką jest wygrywac takie mecze i do tego są potrzebni magiczni gracze, u was żeby liczyć się w grze o majstra jest ich dla mnie stanowczo zbyt mało.Kamil, drużyna musi stanowić przede wszystkim kolektyw. Gracze mogący robić "różnicę" to powinien być tylko dodatek (nie mówię, że nie jest to istotny dodatek, wręcz przeciwnie).
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 lip 2011, 15:16
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 16 lip 2011, 15:24
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 lip 2011, 15:33
Problem w tym, że brak LFC w europejskich pucharach jest dla niektórych zawodników przeszkodą. Przecież właśnie to zadecydowało o przegranej walce o Younga.Kamil pisze:I za 20 mln funtów pewnie by się jeszcze paru skrzydłowych znalazło po których by się tego można było spodziewać bardziej niż po Stewarcie
Poprawiłem błąd.Kamil pisze:w końcu to nie ja a on jest trenerem największego klubu w historii Anglii i to jemu powierzono misję, żeby go wprowadził ponownie na szczyt, a nie mnie
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 lip 2011, 15:36
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 lip 2011, 15:49
Tego nie powiem.MGiggs pisze:Jeszcze mi powiedz ze wartosc Carolla to 35 mln funtow bo Kenny tyle zalacil
Kolego, o czym Ty w ogóle piszesz? Gdzie mam problem z ocenianiem umiejętności, gdzie się zasłaniam własnym trenerem? Wydedukowałeś to na podstawie stwierdzenia, że jeśli Dalglish kupił Downinga, to znaczy, że Anglik bardziej pasuje do jego koncepcji niż N'Zogbia? Gratuluję, naprawdę.MGiggs pisze:Ty widzac po postach masz ogromny problem z ocenieniem umiejetnosci danego gracza a teraz zaslaniasz sie wlasnym trenerem.
Problem w tym, że z Downinga nikt nie robi wielkiego wirtuoza, tak jak w przypadku Younga. Sam już kiedyś przyznałem, że Young to lepszy piłkarz.MGiggs pisze:Jesli Young jest uznawany za przereklamowanego to chetnie sie dowiem jak nazwiemy Downinga.
Ja tak nie uważam. Absurdem jest jednak stwierdzenie, że to niedoceniany piłkarz.MGiggs pisze:Young jest przereklamowany, ciekawych rzeczy sie tutaj czlowiek dowie.
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 16 lip 2011, 20:41
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 16 lip 2011, 21:50
Xabier17
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 16 lip 2011, 22:08
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 lip 2011, 22:15
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin