Dobra, spróbuję...
Na temat jakich zawodników nie potrafię się wypowiedzieć?MGiggs pisze:Po raz kolejny nie umiesz wypowiedzieć się na temat danego zawodnika a krytyke odbijasz piłeczką że Kenny się zna lepiej.
Którego zdania nie potrafiłem uargumentować?MGiggs pisze:tylko mnie czysci jak koś ie potrafi argumentować własnego zdania i zasłania się decyzją własnego trenera.
Mocne słowa, ale mnóstwo w nich prawdy.Arwin pisze:Xabier17, jesteś bezdennie durny.
Edit: Zakładam, że to niby nieuargumentowanie własnego zdania dotyczy mojego stwierdzenia, że jeśli Kenny kupił Downinga zamiast N'Zogbii, to znaczy, że Stewart bardziej pasuje do jego koncepcji. Otóż rozmawialiśmy jakiś czas temu na temat tych dwóch zawodników i doskonale wiesz, że przyznałem Ci rację i stwierdziłem, że osobiście wolałbym zobaczyć na Anfield Francuza. Nie zasłaniam się decyzją Kenny'ego. Po prostu mu ufam, bo to fachowiec najwyższej klasy.
Chciałbym się jednak dowiedzieć, na temat jakich zawodników nie potrafię się wypowiedzieć. Pisałem tu już o Downingu, N'Zogbii, Youngu, także naprawdę nie mam pojęcia o kogo Ci teraz chodzi.
Jeśli moja gadka Cię mdli, to naprawdę nie musimy dyskutować. Na pewno nie będę z tego powodu rozpaczał.