to odnieś się jeszcze do tego
http://www.as.com/futbol/video/posible- ... ftb_14/Ves
Amaru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 paź 2013, 21:18
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 28 paź 2013, 21:34
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 28 paź 2013, 21:41
To po co sam piszesz o kradzieżach ??koniec koncow sedzia mylil sie w obie strony, dlatego pisanie o kradziezy jest smieszne
Sesto Elemento

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 paź 2013, 21:43
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 28 paź 2013, 21:45
ja pisałem z 10 razy, jak chcesz to mogę 11Jestem ciekawy kiedy jakiś kibic barcelony napiszę np. Ronald był rzeczywiście faulowany
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 28 paź 2013, 21:47
A widzisz, przyznaję, że nie śledzę tego tematu na bieżąco ale co wejdę to jeden wielki dymja pisałem z 10 razy, jak chcesz to mogę 11
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 28 paź 2013, 21:58
bo 95% postow jest tylko o sytuacjach na korzysc realu?Sesto Elemento pisze:To po co sam piszesz o kradzieżach ??![]()
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 paź 2013, 23:25
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amaru » 28 paź 2013, 23:43
a niby czemu nie? jezeli sedzia gwizdze takie faule na Messimamaru, no i co, to jest niby karny? to kilka filmikow dalej na tej stronie marci masz jeszcze sytuacje z balem i pique, czerwo dla walijczyka?
to śmiało mógł dać "11"...a co do nakładki Bale to od starcia w półfinale z Realem za każdą nakładkę dajecie czerwone? od faulu Pepe na tym poziomie jak LM czy czołowy mecz ligowy za taki faul raczej nikt nie wyleciał z boiska za nakładke?ale może się myle jak coś czekam na jakieś sugestieto jest jeden z tych fauli widmo na messim?
dla mnie smieśni są również Iniesta, Pique, Valdes Alves czy Xavi bo cała ta ekipa bardzo ładnie się zaprezentowała w ostatnim GD jak w po kontrowersji w końcówce (chyba starcie Ramosa z Adriano) biegali za sędzią przez 2 minuty z pretensjami a póżniej nawet po końcowym gwizdku (Pique pokazujący kajdanki, Valdes rzucający mięsem czy złotousty Xavi w wywiadach po meczu)no ale to jest real i to jest godny nastepca mourinho - ancelotti, ktory po meczu z juventusem stwierdzil, ze nie komentuje decyzji arbitra, sa one swiete, natomiast w sobote byl pierwszy do krytykowania sedziego
Amaru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 29 paź 2013, 8:05
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 paź 2013, 8:26
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 29 paź 2013, 9:08
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 29 paź 2013, 9:22
ale by była nagonka gdyby messi tak nazwał sędziego, przez pół roku by była gadka o tymtrudno porównywać jedno słowo Ronaldo (nazwał Mallenco tchórzem)
jak mozna zapomnieć o czymś, czego nie było? wklejenie emotek nie sprawi, że kłamstwo stanie się prawdąTo tak jak przypominanie Muniza i Elche, i zapominanie o prezencie od tego samego sędziego z Sevillą
przez mou sędziowie bali sie gwizdać cokolwiek co mogło skrzywdzić real, pepe sobie mógł spokojnie zdeptać messiego, arbeloa grał w kości w najlepsze itp itd. ale rozumiem, ze tobie to bardzo odpowiadało, więc nic dziwnego, ze tęsknisz za wielkim mourinho. przynajmniej portugalczyk pozostawił po sobie spuścizne - sedzia bał sie wywalić ramosa, normalny sędzia by to zrobił bez mrugnięcia okiem.Można tylko wysnuć z tego taki wniosek: w starciu z tą sektą hipokrytów po prostu potrzebny jest taki trener jak Mou, żeby sędziowie nie bali się gwizdać w GD odważnie.
dokładnie, nie da się czytać takiego zaklamywania rzeczywistosci, czego idealnym przykładem jestDyskusja o sędziowaniu z pewną grupą kibiców pewnego klubu nie ma sensu
a post na kilka zdań, ahahahaha. mam was w dupie ale sie zepne, powyzywam was od hipokrytów i sklecę w miarę długiego posta (jak na ciebie, bo większość twoich to jednozdaniowce o tym, że jestem hejterem i inne tego typu bzdury)mam was w ignorze i głębokim poważaniu, więc nawet się nie wysilajcie
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 paź 2013, 9:42
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio