Giggsy King pisze:Tzn. Lehmann jest młody, czy Neuer z Schalke jest w Arsenalu?
Neuer jest w Schalke a Lehmann ma talent. Czy tak trudno to zrozumieć??

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 17 paź 2007, 19:08
Giggsy King pisze:Tzn. Lehmann jest młody, czy Neuer z Schalke jest w Arsenalu?
Danielinho90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 17 paź 2007, 19:15
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 17 paź 2007, 19:20
Giggsy King pisze:Tak, trudno to zrozumieć, bo Lehmann to dziadek, a Neuer jest w Schalke, także nie wiem kto tą wielką karierę w Arsenalu miałby robić.
Danielinho90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 17 paź 2007, 19:24
Jak Lehmann ma zacząć robić "wielką karierę" skoro bodajże po tym sezonie ma zamiar ją kończyć?Danielinho90 pisze:Skoro Lehmann gra w Arsenalu to chyba on mialby robic wielka kariere wlasnie w tym klubie.
Rozumiem, powiedzieć to o Fabregasie czy Rooneyu, ale o 37 (?) letnim bramkarzu?Danielinho90 pisze:Lehmann ma talent.
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 17 paź 2007, 19:26
A tak BTW to Seaman chyba w podobnym wieku karierę kończył jeśli mnie pamięć nie myli.Giggsy King pisze:Jak Lehmann ma zacząć robić "wielką karierę" skoro bodajże po tym sezonie ma zamiar ją kończyć?Danielinho90 pisze:Skoro Lehmann gra w Arsenalu to chyba on mialby robic wielka kariere wlasnie w tym klubie.
Rozumiem, powiedzieć to o Fabregasie czy Rooneyu, ale o 37 (?) letnim bramkarzu?Danielinho90 pisze:Lehmann ma talent.
![]()
I nie ośmieszaj się, taka dobra rada.
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 17 paź 2007, 19:30
To co zawodnik majacy 37 lat nie moze miec talentu??To ma niby oznaczac ze jest juz slaby i moze grac tylko w lidze Hong Kongu? Bez przesady!Gdyby byl slaby to nie gralby nawet w rezerwach AFC a tak do niedawna gral w pierwszzym skladzie ale jest teraz kontuzjowany.Jesli uwzasz Lehmanna ktory nie dawno byl 1 bramkarzem to co powiesz o Fabianskim ktory po ppwrocie Niemca wyladuje na trbunach?Lubie Fabiana ale wedlug twojego rozumowania jest jeszcze gorszy.PozdroGiggsy King pisze:Danielinho90 napisał:
Lehmann ma talent.
Rozumiem, powiedzieć to o Fabregasie czy Rooneyu, ale o 37 (?) letnim bramkarzu?
Laughing
I nie ośmieszaj się, taka dobra rada. Smile
Danielinho90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 17 paź 2007, 19:36
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 17 paź 2007, 19:41
On juz zrobil wielka kariere ale moze ja kontynuowac dalej i nie musi wcale konczyc.Nie slyszalem tych plotek zeby konczyl karioere bo sa one nieprawda.prawdopodobne jest ze wroci do niemiec i tam bedzie gral dalem przez kilka lat z wielkim powodzenim badz zostanie w Arsenalu i wywali Almunie i bedzie gral dalej.pozdroGiggsy King pisze: Tak trudno pojąć, że on już kończy, a nie zaczyna?
Danielinho90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 paź 2007, 1:59
Ten młody Niemiec jest 7 lat starszy od wypalonego już Almuni.Danielinho90 pisze:Lehmann stylem gry strasznie przypomina mi Manuela Neuera z Schalke.Doskonale gra na przedpolu i dysponuje wspaniałym refleksem.Myślę że ten młody Niemiec może zrobić w Arsenalu sporą karierę pod warunkiem że Wenger nie będzie stawiał na Almunie który jest już wypalony i powinien zostać sprzedany.
Z wielkim powodzeniem za parę lat będzie mógł grać w lidze okręgowej.prawdopodobne jest ze wroci do niemiec i tam bedzie gral dalem przez kilka lat z wielkim powodzenim
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 18 paź 2007, 14:25
guru pisze:Z wielkim powodzeniem za parę lat będzie mógł grać w lidze okręgowej.
Danielinho90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 paź 2007, 14:33
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 18 paź 2007, 14:36
fieldy pisze: Po meczach reprezentacji zła wiadomosć - kontuzje odniósł Robin van Persie Evil or Very Mad wiedziałem, że ktoryś wróci z urazem. Póki co nie wiadomo jak powazny jest to uraz i czy Robin będzie mógł zagrać z Boltonem.
Danielinho90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 paź 2007, 14:44
Czytaj ze zrozumieniem kolego. Ja nie napisalem, ze teraz gra na poziomie bramkarze ligi okregowej. Mowisz, ze za kilka lat bedzie nadal bronil na wysokim poziomie, to Ci odpisalem w jakiej lidze. Czy Ty nie rozumiesz ze Lehmann sie wypala? On nie bedzie lepszy z meczu na mecz, tylko bedzie popelnial co raz wiecej bledow.Danielinho90 pisze:czemu tak nie lubisz lehmanna??wiem ze moze poczatek tego sezonu dla niego nie byl udany ale on jest dobrym bramkarzem i na pewno lepszym niz bramkarz z ligi okregowej.po za tym pamietacie kto bronil karne rok temu na MŚ czy w meczu z villareal?
['] Bylo polowanie na technikow. Oprocz Robina kontuzji nabawil sie Van der Vaart i Robben.fieldy pisze:Po meczach reprezentacji zła wiadomosć - kontuzje odniósł Robin van Persie
Danielinho90 pisze:dobry zawodnik ale nie ma sie co martwic.Arsenal da rade i bez niego.udalo sie bez Henryego to uda sie bez Van persiego.zreszta on nie jest tak skuteczny jak titi totez nie strzela wielu bramek wiec strata jest mala.
Eduardo jest slaby i sie nie sprawdzil w Anglii. Przykro mi. A do tej pory rozegral mase spotkan i nic nie strzelil. Moze teraz z Boltonem mu sie "fuksnie".Danielinho90 pisze:moze eduardo nie jest za dobry i za slaby nawet na premiership ale przy odrobinie szczescia jakas bramke pyknie.
Przeszedl za friko.Danielinho90 pisze:.trzeba przyznac ze Wenger zrobil doskonaly interees kupujac go za grosze a jego wartosc teraz wzrosla kilkudziesieciokrotnie.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 18 paź 2007, 15:01
taa jasne Lehamnn przypomina stylem Neuera....a nie czasem na odwrot bo jak Lehmann mai ljuz swoj styl i marke w Europie to ten drugi jeszcze sie w piaskownicy bawilLehmann stylem gry strasznie przypomina mi Manuela Neuera z Schalke
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 18 paź 2007, 15:06
O to jeszcze lepiej.Na prawde siewtny transfer Arsenalu.Barwo dla wengera!!guru pisze:Danielinho90 napisał:
.trzeba przyznac ze Wenger zrobil doskonaly interees kupujac go za grosze a jego wartosc teraz wzrosla kilkudziesieciokrotnie.
Przeszedl za friko. Surprised
guru pisze:Danielinho90 napisał:
moze eduardo nie jest za dobry i za slaby nawet na premiership ale przy odrobinie szczescia jakas bramke pyknie.
Eduardo jest slaby i sie nie sprawdzil w Anglii. Przykro mi. A do tej pory rozegral mase spotkan i nic nie strzelil. Moze teraz z Boltonem mu sie "fuksnie".
Danielinho90
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio