Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 335

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 17 paź 2007, 19:08

Giggsy King pisze:Tzn. Lehmann jest młody, czy Neuer z Schalke jest w Arsenalu?

Neuer jest w Schalke a Lehmann ma talent. Czy tak trudno to zrozumieć?? :?

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 17 paź 2007, 19:15

Tak, trudno to zrozumieć, bo Lehmann to dziadek, a Neuer jest w Schalke, także nie wiem kto tą wielką karierę w Arsenalu miałby robić.

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 17 paź 2007, 19:20

Giggsy King pisze:Tak, trudno to zrozumieć, bo Lehmann to dziadek, a Neuer jest w Schalke, także nie wiem kto tą wielką karierę w Arsenalu miałby robić.

Skoro Lehmann gra w Arsenalu to chyba on mialby robic wielka kariere wlasnie w tym klubie.Bramkarze moga grac znacznie dluzej niz gracze z pola totez Niemiec ma kilka lat na udowodnienie ze jest lepszy od Kanha.Udowodnil to na MŚ broniac doskonale.Po za tym bylo wielu graczy ktorzy grali dluzej niz Jens np. ten Kamerunczyk Songo'o czy Seaman.

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 17 paź 2007, 19:24

Danielinho90 pisze:Skoro Lehmann gra w Arsenalu to chyba on mialby robic wielka kariere wlasnie w tym klubie.
Jak Lehmann ma zacząć robić "wielką karierę" skoro bodajże po tym sezonie ma zamiar ją kończyć?

Danielinho90 pisze:Lehmann ma talent.
Rozumiem, powiedzieć to o Fabregasie czy Rooneyu, ale o 37 (?) letnim bramkarzu?
:lol:

I nie ośmieszaj się, taka dobra rada. :)

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 17 paź 2007, 19:26

Giggsy King pisze:
Danielinho90 pisze:Skoro Lehmann gra w Arsenalu to chyba on mialby robic wielka kariere wlasnie w tym klubie.
Jak Lehmann ma zacząć robić "wielką karierę" skoro bodajże po tym sezonie ma zamiar ją kończyć?

Danielinho90 pisze:Lehmann ma talent.
Rozumiem, powiedzieć to o Fabregasie czy Rooneyu, ale o 37 (?) letnim bramkarzu?
:lol:

I nie ośmieszaj się, taka dobra rada. :)
A tak BTW to Seaman chyba w podobnym wieku karierę kończył jeśli mnie pamięć nie myli.

EDIT: Co się z tym forum dzieje, dałem 'edytuj', a się nowy post z zacytowanym poprzednim dodał :?

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 17 paź 2007, 19:30

Giggsy King pisze:Danielinho90 napisał:
Lehmann ma talent.
Laughing

I nie ośmieszaj się, taka dobra rada. Smile
To co zawodnik majacy 37 lat nie moze miec talentu??To ma niby oznaczac ze jest juz slaby i moze grac tylko w lidze Hong Kongu? Bez przesady!Gdyby byl slaby to nie gralby nawet w rezerwach AFC a tak do niedawna gral w pierwszzym skladzie ale jest teraz kontuzjowany.Jesli uwzasz Lehmanna ktory nie dawno byl 1 bramkarzem to co powiesz o Fabianskim ktory po ppwrocie Niemca wyladuje na trbunach?Lubie Fabiana ale wedlug twojego rozumowania jest jeszcze gorszy.Pozdro

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 17 paź 2007, 19:36

Odpisuję ci ostatni raz.

Nie wiem czy ty masz coś z głową skoro uważasz Lehmanna za perspektywicznego zawodnika. On ma 37 lat, ty przed nim otwierasz wrota do wielkiej kariery.

Tak trudno pojąć, że on już kończy, a nie zaczyna?

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 17 paź 2007, 19:41

Giggsy King pisze: Tak trudno pojąć, że on już kończy, a nie zaczyna?
On juz zrobil wielka kariere ale moze ja kontynuowac dalej i nie musi wcale konczyc.Nie slyszalem tych plotek zeby konczyl karioere bo sa one nieprawda.prawdopodobne jest ze wroci do niemiec i tam bedzie gral dalem przez kilka lat z wielkim powodzenim badz zostanie w Arsenalu i wywali Almunie i bedzie gral dalej.pozdro :)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 paź 2007, 1:59

Danielinho90 pisze:Lehmann stylem gry strasznie przypomina mi Manuela Neuera z Schalke.Doskonale gra na przedpolu i dysponuje wspaniałym refleksem.Myślę że ten młody Niemiec może zrobić w Arsenalu sporą karierę pod warunkiem że Wenger nie będzie stawiał na Almunie który jest już wypalony i powinien zostać sprzedany.
Ten młody Niemiec jest 7 lat starszy od wypalonego już Almuni. :cry:
Lehmann już zrobił dużą karierę w barwach Arsenalu. Wenger dał mu szansę podpisując z nim kontrakt. On jej nie wykorzystał. Siedzenie na ławce nie jest szczytem jego ambicji, a przy dobrej postawie Almunii tylko to go czeka. Wenger już poszedł mu na rękę. Jak chce może odejść już w styczniu.
prawdopodobne jest ze wroci do niemiec i tam bedzie gral dalem przez kilka lat z wielkim powodzenim
Z wielkim powodzeniem za parę lat będzie mógł grać w lidze okręgowej.

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 18 paź 2007, 14:25

guru pisze:Z wielkim powodzeniem za parę lat będzie mógł grać w lidze okręgowej.

czemu tak nie lubisz lehmanna??wiem ze moze poczatek tego sezonu dla niego nie byl udany ale on jest dobrym bramkarzem i na pewno lepszym niz bramkarz z ligi okregowej.po za tym pamietacie kto bronil karne rok temu na MŚ czy w meczu z villareal? troche wiary.kierujecie sie glosem tlumu ze trendy jest kogos skreslic "bo jest drewniany" czy "popelnil kilka bledow" to ze ktos jest slabiej wyszkolony technicznie nie oznacza ze jest slaby!! to co zawodnik typu krzysztof ulatowski jest lepszy od rasiaka bo jest lepiej wyszkolony technicznie?tyle ze ulatwoski to nawet w 2 lidze strzela malo goli.taka prawda.najechaliscie na mnie a ja tylko wyglosilem swoje zdanie.po to jest forum.troche szacunku "szychy" .uwzacie sie za niewiadomo kogo.taka prawda.mimo to mam do was szacunek i nie zamierzam nikogo obrazac.pozdrawiam.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 paź 2007, 14:33

przestań pisac o Rasiaku w każdym temacie.
Pisz na dany temat.

Po meczach reprezentacji zła wiadomosć - kontuzje odniósł Robin van Persie :evil: wiedziałem, że ktoryś wróci z urazem. Póki co nie wiadomo jak powazny jest to uraz i czy Robin będzie mógł zagrać z Boltonem.

W meczu Francji zagrał Gallas - po kontuzji nie ma sladu, to dla odmiany oczywiscie dobra wiadomość.

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 18 paź 2007, 14:36

fieldy pisze: Po meczach reprezentacji zła wiadomosć - kontuzje odniósł Robin van Persie Evil or Very Mad wiedziałem, że ktoryś wróci z urazem. Póki co nie wiadomo jak powazny jest to uraz i czy Robin będzie mógł zagrać z Boltonem.

dobry zawodnik ale nie ma sie co martwic.Arsenal da rade i bez niego.udalo sie bez Henryego to uda sie bez Van persiego.zreszta on nie jest tak skuteczny jak titi totez nie strzela wielu bramek wiec strata jest mala.wystapi eduardo i adebayor.moze eduardo nie jest za dobry i za slaby nawet na premiership ale przy odrobinie szczescia jakas bramke pyknie.i tak najlepszy w Afc jest Fabregas i tutaj mysle ze sie ze mna zgodzicie.chlopak ma wieeelki talenti i wielka przyszlosci porzed niem.trzeba przyznac ze Wenger zrobil doskonaly interees kupujac go za grosze a jego wartosc teraz wzrosla kilkudziesieciokrotnie.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 paź 2007, 14:44

Danielinho90 pisze:czemu tak nie lubisz lehmanna??wiem ze moze poczatek tego sezonu dla niego nie byl udany ale on jest dobrym bramkarzem i na pewno lepszym niz bramkarz z ligi okregowej.po za tym pamietacie kto bronil karne rok temu na MŚ czy w meczu z villareal?
Czytaj ze zrozumieniem kolego. Ja nie napisalem, ze teraz gra na poziomie bramkarze ligi okregowej. Mowisz, ze za kilka lat bedzie nadal bronil na wysokim poziomie, to Ci odpisalem w jakiej lidze. Czy Ty nie rozumiesz ze Lehmann sie wypala? On nie bedzie lepszy z meczu na mecz, tylko bedzie popelnial co raz wiecej bledow.
fieldy pisze:Po meczach reprezentacji zła wiadomosć - kontuzje odniósł Robin van Persie
['] Bylo polowanie na technikow. Oprocz Robina kontuzji nabawil sie Van der Vaart i Robben.
Danielinho90 pisze:dobry zawodnik ale nie ma sie co martwic.Arsenal da rade i bez niego.udalo sie bez Henryego to uda sie bez Van persiego.zreszta on nie jest tak skuteczny jak titi totez nie strzela wielu bramek wiec strata jest mala.
:? Niewielka strata. Robin jest slaby.
Danielinho90 pisze:moze eduardo nie jest za dobry i za slaby nawet na premiership ale przy odrobinie szczescia jakas bramke pyknie.
Eduardo jest slaby i sie nie sprawdzil w Anglii. Przykro mi. A do tej pory rozegral mase spotkan i nic nie strzelil. Moze teraz z Boltonem mu sie "fuksnie".
Danielinho90 pisze:.trzeba przyznac ze Wenger zrobil doskonaly interees kupujac go za grosze a jego wartosc teraz wzrosla kilkudziesieciokrotnie.
Przeszedl za friko. :o

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 742

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 18 paź 2007, 15:01

Lehmann stylem gry strasznie przypomina mi Manuela Neuera z Schalke
taa jasne Lehamnn przypomina stylem Neuera....a nie czasem na odwrot bo jak Lehmann mai ljuz swoj styl i marke w Europie to ten drugi jeszcze sie w piaskownicy bawil

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 18 paź 2007, 15:06

guru pisze:Danielinho90 napisał:
.trzeba przyznac ze Wenger zrobil doskonaly interees kupujac go za grosze a jego wartosc teraz wzrosla kilkudziesieciokrotnie.

Przeszedl za friko. Surprised
O to jeszcze lepiej.Na prawde siewtny transfer Arsenalu.Barwo dla wengera!!

guru pisze:Danielinho90 napisał:
moze eduardo nie jest za dobry i za slaby nawet na premiership ale przy odrobinie szczescia jakas bramke pyknie.

Eduardo jest slaby i sie nie sprawdzil w Anglii. Przykro mi. A do tej pory rozegral mase spotkan i nic nie strzelil. Moze teraz z Boltonem mu sie "fuksnie".

Moze slaby nie ale na pewno za slaby na lige angielska.Choc w reprze gra dobrze ale tam jest latwiej.zwlaszcza jak chorwacja wymiata.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”