Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 23 lis 2006, 17:31
barti-bartek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 23 lis 2006, 18:22
Nie mam ochoty jakoś polemizować, ale : 15mln za Gago to i tak o 10 mniej od ceny za SavioleNiggaz pisze:Jak zwykle to samo
15 mln za 20 letniego młokosa, który nie zaznał jeszcze smaku europejskiej piłki to zaiste marne grosze
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 lis 2006, 18:29
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 23 lis 2006, 19:46
W Interze tez pewnie mialby pewne miejsce. Myslisz ze Becks poszedlby do druzyny, ktora nie gra w lidze mistrzow, ktora jest angielskim sredniakiemvakabayashi pisze: Jak dla mnie to włąsnie powinien wrócić do Londynu miejsca w którym sie urodził. Pamiętaj ze w Tottenhamie miałby pewne miesjce i takich problemów jak w Realu by nie było. W Blackburn to samo zresztą
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 lis 2006, 22:05
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 24 lis 2006, 0:19
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 24 lis 2006, 0:26
Ma prawo dusić jak najwięcej. A Real ma prawo negocjować jak najmniej.Niggaz pisze:Problem w tym, że Real będzie musiał dać za niego więcej niż 15 mln. Przynajmniej tak przypuszczam. Im więcej szumu tym większa będzie kwota. Im dłużej to będzie trwało tym więcej wydusi Boca.
I teraz wytłumaczenieNiggaz pisze:15 mln za 20 letniego młokosa, który nie zaznał jeszcze smaku europejskiej piłki to zaiste marne grosze
makis pisze:Nigdy nie masz pewnosci kupujac pilkarza, ale ryzykowac warto, to nie jest jakas bajonska suma.
Stricte kataloński Sport.es też nie spał:Niggaz pisze:W sprawie Palacio pojawiły się ze 2-3 plotki w Marce czy AS-ie i koniec
Tak,samo mnie rozbiła w pył Twoja szydera : o przepłącaniu i niedoświadczeniu młokłosa z argentyny. Każdy transfer młodego gracza to ryzyko, gdyby kluby sie na nie nie godziły to Kaka chyba by nie grał dziś w Milanie.Niggaz pisze:Twoje argumenty rozbiły mnie w pył. Nie ma co zbierać normalnie.
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 lis 2006, 0:52
I to mnie właśnie zaskakuje. To jakaś chora postawa. Przecież doskonale wiem, że Barca przepłacała i robiła fatalne transfery. Oceniam to bardzo krytycznie i kiedy robi tak inna drużyna to podchodzę do tego w ten sam sposób. Czy to, że 'mój' klub przepłacał oznacza, że nie mogę wyśmiewać podobnych sytuacji w Realu?Co ma transfery Barcelony do transferów Realu-Nic. Chcialem pokazać tylko na przykłądzie Barcelony że nieudawły im sie transfery "młodzików z argentyny" za duuże pieniądze więc akurat szydzenie że Real przepłąca za niedoświadczonego itp jest akurat śmieszne zważywszy na to jak przepłacała Barcelona ( nieważne czy za Gasprata czy kogokolwiek)
To kupcie Xabiego Alonso za 50 mln. Gwarancja jakości większa niż w przypadku Gago.vakabayashi pisze:Zreszta Real stać na takie transfery wiec nie ma co rozmawiać. My sie z kasą klubową nie liczymy
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 24 lis 2006, 2:27
ile kosztowal kaka i czy galliani obiecal jak glupek jego transfer nie dogadujac sie wczesniej z klubem? i teraz zamiast 9 bedzie 15. ale co to 6 baniek. jedynie roczna pensja dla swietnego pilkarzaTak,samo mnie rozbiła w pył Twoja szydera : o przepłącaniu i niedoświadczeniu młokłosa z argentyny. Każdy transfer młodego gracza to ryzyko, gdyby kluby sie na nie nie godziły to Kaka chyba by nie grał dziś w Milanie.
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 24 lis 2006, 8:23
Niggaz pisze:To kupcie Xabiego Alonso za 50 mln. Gwarancja jakości większa niż w przypadku Gago.
I tu dochodzimy do zbierznych stanowisk. Nikt (prócz może Chelsea) nie da za piłkarza 50mln lekka reką (no chyba ze to bedzie Kakarkoeman pisze:wszyscy widze zapominaja ze real madryt to nie sama druzyna pilki noznek i kasa klubowa nie idzie w calosci na druzyne capello
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 lis 2006, 10:05
Racja i bardzo dobrze zresztą. Gdy sobie o tym przypomnę to mnie cholera bierze.Po prostu nie ma wielu wartych tyle pilkarzy a i boom na takie transfery jak 35mln za Denilsona czy 56mln za Zidana odszedł bezpowrotnie
Jasne. Nikt poza kibicami na stadionie. W Madrycie tak jest przecież. Poza tym sytuacja kadrowa jeszcze bardziej temu sprzyja. Jeżeli Gago przyjdzie do Was to kibice nie będą go rozpatrywali jako perspektywicznego piłkarza, który za kilka lat będzie wymiatał tylko jako kolejnego grajka mającego pomóc w szybkim zbawieniu Realu.vakabayashi pisze:Nikt na chłopaku presji nie zrobi...
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lis 2006, 10:54
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 24 lis 2006, 12:49
A gdzie ja napisałem ze bedzie lekiem na całe złoZaza pisze:Pamietaj że żadne dziecko nie zmieni z marszu gry tak wielkiego klubu jak Real i innych
Akurat po przykładzie Robinho, ja w złote dzieci zmieniające oblicze drużyny z marszu nie wierze, potrzebaZaza pisze:"złotych dzieci
Niggaz pisze:Jasne. Nikt poza kibicami na stadionie. W Madrycie tak jest przecież. Poza tym sytuacja kadrowa jeszcze bardziej temu sprzyja. Jeżeli Gago przyjdzie do Was to kibice nie będą go rozpatrywali jako perspektywicznego piłkarza, który za kilka lat będzie wymiatał tylko jako kolejnego grajka mającego pomóc w szybkim zbawieniu Realu.
No spoko włąsnie tak ma być z Gago (ja nie mówie ze tak bedzie ja myśle ze tak bedzie) Gutiego/Emersona/Diarry na pewno nie posadzi Gago od razuZaza pisze:tylko że gdy Kaka przychodził za bezcenn w klubie był i Rivaldo i Rui Costa, młody Brazylijczyk miał być uzupełnieniem, ble ble ble, mało pogra, zarabia tylko milion euro no może sie rozwinie. Galliani ufa Leonardo wiec posłuchał jego zdanie i sciągną Rickiego
Pamiętaj ze Gago ma kontrakt do lipca 2007 jaki z tego wniosek chce zarobić to sprzedaje teraz nie to Gago za darmo w lipcu. Jedyne w czym Boca ma szanse podbić cene to to ze Real chce go w styczniu a Boca go chce odać dopiero w lipcuNiggaz pisze:Czy uważasz, że Boca będzie chciała koniecznie sprzedać Fernando? Raczej nie.
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 25 lis 2006, 21:11
Premo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lis 2006, 20:29
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio