FMy - Strona 337

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 02 cze 2006, 11:52

danielos_87 pisze:
gikerek pisze:tez tak kiedys mialem...i jedyna opcja to format tego dysku na ktorym masz windowsa..../Sad
Loczek pisze:nie popadajmy w skrajności. Jak Ci nie działa gadu gadu, albo WMP to też usuwasz Wina i instalujesz od początku ?

Proponuję zainstalować grę jeszcze raz. Ale po ucunięciu skasuj wszystkie katalogi z grą, dosłownie. Ja tak zrobiłem i pomogło.
No więc panowie zrobiłem wszystko o czym pisaliście i nadal nic się nie zmieniło :( ...Bo tak w ogóle FM 2005 ściągnąłem z Osloskopu i sobie pomyślałem, że e-mule mogło źle poskładać ten plik stąd taka usterka :roll: Hmm...A może do producenta przedzwonić :?: :)
a jak zrobiles formata to trzeba wyczyscic rejestr...i zrobic reseta jak gre zainstalujesz a przed tem wyczyscic rejest po formacie

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 02 cze 2006, 12:24

Ja gram teraz Celticiem. Mam przygotowania do drugiego sezonu. W pierwszym sezonie zdobyłem wszystkie puchary w Szkocji, mistrzostwo Szkocji i doszedłem do 1/4 Ligi Mistrzów. W pierwszym sezonie zakupiłem na OL Juan David Batista za 140tys. euro jest naprawde niesamowity. Eduardo OP PLS kupiłem go też za grosze ma 22 lata i gra bardzo dobrze. Na atak kupiłem Sergey Kisliy szybko się rozwinoł i teraz gra w pierwszym składzie i za darmo Giovanni Enzo Scorza WNS. Wszyscy mają PA ponad 150. Teraz kupiłem John O'Shea za 3mln euro, Murillo OS z Kolumbi ma 18 lat, Dele Adeleye w poprzednim sezonie za darmo ma 17lat, Vyacheslav Hleb za darmo i Cani z Saragossy za 7mln euro.

pilka
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pilka » 02 cze 2006, 15:21

Własnie mam styczen 2015 rok. Od paczatku prowadze Manchester City. Jak dotychczas wygrałem dwa razy Puchar Ligii, raz Lige mistrzów i raz Premiership. W tym sezonie jak narazie raz przegrałem i zremisowałem wiec chyba mistrzostwo to kwestia czasu. Oprócz tego sezonu zagram jeszcze jeden spróbuje wygrac mistrzostwa europy z Anglią (ostatnio wygrałem MS) i wtedy zakoncze kariere. Podałbym skałd ale nie pamietam jak poprawnie pisze sie nazwiska moich piłkarzy.

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 02 cze 2006, 17:24

zaczynam 3 sezon wolves i w kw.do LM w 3 rundzie oczywiscie trafilem na...real madryt :roll: oczywiscie bo w kazdej mojej karierze w 1 sezonie kiedy gram w kw. do LM trafiam na najlepsze kluby europy heh
ale po 1 meczu u siebie bylo 3-3, i gralem duzo lepiej od realu. teraz gram rewanz, ale raczej mam male szanse na awasn :cry: coz powalcze za to o P.UEFA
mam 30 mln euro na transfery, 75.000 na pensje i potrzebuje kogos na atak. zastanawiam sie pomiedzy caracciolo, a vucinicem. mial ich ktos, jak u was grali?? chyba ze znacie kogos lepszego, kto by chcial przejsc. chcialem tez freda, ale nie chce przejsc z villarreal.

sklad: henrique---fabiano, lequi, tudor, alvarez--nengomashe--gasbarroni, alex, srna---zigic, jara

rezerwa: silva---deschacht, lukasiewicz, gioda, hutton?---guarin, ingrao, ingebretsen, blaszczykowski---okaka, cort, kisliy

co myslicie o tym skladzie?????

najlepsi u mnie sa: jara, gasbarroni, alex(z fenerbahce)-super ma stasty(strzaly z dystansu, podania, kreatywnosc, drybling po 20 :D )
a zdaniem kibicow ingrao- 2x wybrany najlepszym pilkarzem. gra dobrze, ale teraz postawilem na gasbarroni'ego

Awatar użytkownika
danielos_87
Trampkarz
Trampkarz

Masz problem ? Tylko RoRo Ci go rozwiąże :-)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 02 cze 2006, 18:45

No i moje kłopoty z FM 2005 zakończone sukcesem :D Nie kto inny jak RoRo <<< mi w tym pomógł :beer: Już mówię w czym był problem : Otóż po zainstalowaniu gry należało wejść do głównego folderu Football Manager 2005 i stworzyć w nim folder "user data", a następnie w nim kolejny folder "saves". Przyznam, że ja sam nigdy bym na to nie wpadł, więc WIELKIE podziękowania dla moim zdaniem najbardziej obeznanego forumowicza w tym fachu ===> RoRo :D :D :D

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 02 cze 2006, 20:52

Skład wygląda przyzwoicie. Na atak polecam Kisliy albo Scorza

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 03 cze 2006, 0:32

no i awansowalem do LM :D :D :D pokonalem w rewanzu real 2-1! w grupie jestem z cska moskwa, anderlechtem i werderem. na razie pokonalem 4-0 cska :D kupilem vucinica i pszyjdzie jeszcze vagner love. mam scorze i kisliy'ego ale graja w rezerwah bo sa slabi :)

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 03 cze 2006, 16:27

siema ..
wie ktos jakie mniejn wiecej budzety transferowe mają :
-Betis Sewilla
-Athletico Madryt
-Villareal ??
thx za odp.

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 03 cze 2006, 16:37

-Athletico Madryt

athletico ma okolo 25 mln funtow, wiem bo nimi obecnie gram :wink:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 cze 2006, 20:07

jackieboy pisze:-Villareal ??
Nie pamiętam dokładnie ale wydaje mi się że niewiele ponad kilkanaście milionów euro :wink:
Z tej trójki to najbogatsze jest Atletico, gra się tez nimi najłatwiej bo maja najsilniejszy skład i u mnie w lidze walczą o tytuł z... Realem. Barca jest obecnie piąta :shock:
Zresztą wszystkie budżety znajdziesz w edytorze :roll:

Pisałem wcześniej o maczach półfinałowych mojej Romy z Man Utd w półfinale PUEFA. Pierwszy mecz grłem w Anglii i zremisowałem 1:1 choc mogłem wygrać gdzieś tak ok 5:2 :shock: W rewanżu do przerwy dostawałem 0:4 :oops: a ostateczny wynik to 5:1 dla Anglików :evil: W lidze Juve przegrało u siebie z Empoli i pierwszy jest Inter z punktem przewagi nad Romą. Do końca zostały trzy kolejki.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 cze 2006, 1:32

Chciałem ogłosić że skończyłem sezon w lidze włoskiej :shock: Mistrzostwo zdobył Inter który wyprzedził moja Romkę jendym k... mać punktem :evil: Do końca sezonu ja jak i Inter wygrywaliśmy wszystko - coś około 7 meczów z rzędu. W ostatniej kolejce Inter już przegrywał u siebie z Cagliari 1:2 ale ostatecznie wygrał 3:2 strzelając zwycięską bramke w doliczonym czasie gry :evil: Trzecie miejsce Milanu, a czwarte słabego w końcówce Juve :lol:
W lidze hiszpańskiej wygrał Real, którego trenerem w trakcie sezonu został Capello, w Anglii wygrała Chelsea, LM zdobył Arsenal po zwycięstwie 1:0 nad Liverpoolem, a PUEFA wywalczył Man Utd przed Deportivo.
Obecnie Roma ma ujemny budżet (ok 3 mln ojro) i jak na razie nie mam pieniędzy na transfery, a o tak dobry sezon jak poprzedni może być trudno :wink: Eee tam i tak wszystkich ogram :!: A ja jako manager we Włoszech nie zająłem nawet trzeciego miejsca w klasyfikacji 'manager roku', które wywalczył zagrożny Ancelotti :shock:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 04 cze 2006, 10:16

Mam takie głupie pytanie.W FM niektórzy gracze, są przez miedia do kogoś porownywani, no i napiszcie jakich znacie i do kogo są porównywani. Z tego co pamietam, to np.:
Aguero,Sosa-->Aimar
Fabio Santos--> Aurelio
Billy Jones-Carragher
Lennon-->Beckham
Dudu-->Rivaldo
Sobis-->Ronaldo
Diego Souza-->Gilberto Silva
Corvia-->Toni
Gladstone-->Lucio

I jeszcze jedno,czy ktos miał taki opis w przypadku polskiego zawodnika?

czeter_90
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeter_90 » 06 cze 2006, 12:24

Zna ktos jakis dobry trening albo poradnik jak dobrze ustawic trening??
Ostatnio zmieniony 06 cze 2006, 17:57 przez czeter_90, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 06 cze 2006, 14:31

Na środku dobry jest Leonardo Gioda, a na prawej Pieter Collen.

Awatar użytkownika
leisik12
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: leisik12 » 08 cze 2006, 19:29

moglbym prosic o podanie dobrych obroncow do atletico madryt, cena jest nie wazna!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”