Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 18 gru 2009, 13:27
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 18 gru 2009, 13:41
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 18 gru 2009, 14:00
Nie chciałem Juve i mam Juvearek_ahig pisze:Chcialem Ajax i mam Ajax
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 18 gru 2009, 14:09
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 18 gru 2009, 14:25
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 18 gru 2009, 14:33
Suareza wystarczy przypilnować, albo chociaż lekko przycisnąć i może pokazać swoje umiejętności marnowania dogodnych sytuacji. Nie zdziwię się też jak w spotkaniach z Juve trochę sobie ponurkuje, bo bardzo lubi to robić.(L)oczkerson pisze:Swoją drogą fajnie, bo będę mógł zobaczyć ile ten Suarez umie w pojedynku z dobrym zespołem (w reprezentacji jak go oglądałem z najmocniejszymi był kiepski a Eredivisie nie oglądam)
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 18 gru 2009, 22:48
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 20 gru 2009, 13:03
juvepoland.com pisze:Jorge Andres Barrios Martinez (Catania): Z pięcioma golami na koncie jest najlepszym strzelcem Sycylijczyków w tym sezonie. Gola strzela średnio co 140 minut. Po raz ostatni trafił w starciu ze Sieną. Od tamtej pory pozostaje bez trafienia od... 132 minut. Jeśli kimkolwiek Catania będzie w stanie postraszyć gospodarzy, to właśnie Urugwajczykiem.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 20 gru 2009, 13:26
Dokładnie. Catanię to najlepszy rywal by się odbić i nie mieć czarnych myśli przez najbliższe 3 tygodnie.Dzisiaj mecz z Catanią. Pomimo że niektóre mecze Serie A odwołują to tego spotkania raczej dojdzie, zresztą chcę żeby ten mecz został rozegrany bo kończyć rok w tak fatalnym stylu Juve po prostu nie może.
No ze składem tak wesoło nie jest.Ze składem raczej nie będzie niespodzianki, jedynie brakuje Buffona ale Manninger jest dobrym bramkarzem i wiem, że sobie poradzi
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 20 gru 2009, 13:33
Chiellini, Sissoko nie grają już chyba ze dwa tygodnie, Camor w sumie też ostatnio grał mało więc w porównaniu z meczu z Bari brakuje tylko Buffona i Poulsena który jak jest potrzebny to pauzuje za żółte kartki... Więc jak dla mnie skład bez niespodzianek.No ze składem tak wesoło nie jest.
Nie ma też Chielliniego, Sissoko, Camo i pauzuje Poulsen. Do tego Iaquinta pewnie jeszcze nie zdąży. Szkoda bo on z niesamowicie regularnym Treze to może być wreszcie taki atak o jaki mi chodzi.
Ostatnio sporo myślałem nad ustawieniem 4-3-2-1 z Sebą i Diego za Trezegutem, który jest na dzień dzisiejszy naszą jedyną sensowną opcją w ataku. Do takiego systemu jednak potrzebujemy ofensywnych bocznych obrońców których nie mamy, ale może na Catanię by to wypaliłoNajbardziej martwi mnie długi uraz Camoranesiego bo uderza to w Giovinco. Giovinco, który jak gra zawsze gra naprawdę dobrze, a bez Camo nie ma szans na system taktyczny z miejscem dla Seby w 11.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 gru 2009, 16:57
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 20 gru 2009, 17:00
Grand
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 20 gru 2009, 17:09
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 20 gru 2009, 17:15
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 20 gru 2009, 17:18
Zdajesz sobie sprawę z tego, że stajesz się monotematyczny? Jak widzę, że jesteś autorem posta, to wiem czego mogę oczekiwac w odniesieniu do Juventusu.gilardino11 pisze: Gdzie jest te Juve o którym w lecie mówili kibice, zawodnicy i zarząd które miało walczyć i zdobyć scudetto
maciek_88
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio