FMy - Strona 339

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 18 cze 2006, 21:53

Oto jaki błąd znalazłem w FMie:

KLIK

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 18 cze 2006, 22:06

Fubu pisze:Oto jaki błąd znalazłem w FMie:

To nie błąd. Mecze towarzyskie nie wliczają się do zestawienia ogólnego, z resztą podobnie jak mecze 'z ławki' :]

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 18 cze 2006, 22:31

lewa obrona: george mccartney, leighton baines, ashley cole, chivu, fabio aurelio(spokojnie moglby byc klasowym napastnikiem :lol: ), heinze, fawcett, fabiano, deschacht, pineda.

jaki jest wedlug was najlepszy def.pom?? mam w skaldzie nengomashe i lorik cana, ktory jest lepszy??

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 19 cze 2006, 13:04

Ja defensywnego miałem Mascherano jak grałem kiedyś nałogowo w FM'a :) Ale teraz gram tylko w CM'a 2006, bo jest o niebo lepszy ;)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 cze 2006, 13:13

Znacie jakiegoś OP P w cenie kupna do ok 1,5 mln euro? Tylko żeby dostał pozwolenie na prace w Anglii, może być jeszcze młody i zdolny :wink:

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 19 cze 2006, 18:04

LUKAZ: ja u siebie w wolves na prawym skrzydle mam darijo srne, gasbarroniego i blaszczykowskiego. mozesz miec ich ponizej 1,5 mln euro, a gasbarroniego za darmo po 1 sezonie. wszyscy graja bardzo dobrze, w 3 sezonie(1 sezon 2 liga) zdobylem mistrzostwo anglii. puchar i... LIGE MISTRZOW!!!!!!!! w finale wygralem z milanem po dogr. 3-2.
sklad podalem kilka postow wczesiej :)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 cze 2006, 20:19

gianbuffon pisze:gasbarroniego
Zakontraktowałem go do Villarealu :roll:
gianbuffon pisze:darijo srne, blaszczykowskiego
Oni chyba nie są ofensywnymi zawodnikami, poza tym nie wiem czy taki Srna przyjdzie do CCC. Jeszcze sprawdzę na jakich dokładnie grają pozycjach.
gianbuffon pisze:w 3 sezonie(1 sezon 2 liga) zdobylem mistrzostwo anglii. puchar i... LIGE MISTRZOW!!!!!!!!
:brawo: :rydzyk: :brawo: :rydzyk:
Ja nie zakwalifikowałem się nawet do play-offów w CCC, w połwoie sezonu byłem na 4, 5 miejscu a końcówke miałem bardzo słąbą i na awans musze czekać przynajmniej rok :(

Gram też repr. WKSu. W MŚ wyszedłem z grupy na pierwszym miejscu (drugie USA, 3-Belgia, 4-Włochy :shock: ) W kolejnej rundzie spotkałem się z druga w swojej grupie Brazylią, pierwsza była Polska :shock: . Do przerwy prowadziłem 3:1 (3xDrogba) i przegrałem po dogrywce 3:4 :evil: :cry:

Mam pytanie: kto jest najlepszym napastnikiem wg was do Villarealu - Tevez, S.Kalou (jak on się u was spisywał?), Dagaberto, Cavenaghi, Kuyt czy wilu innych, jakich :?:

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 19 cze 2006, 21:16

LUKAZ: rozumiem, ze grasz dwoma klubami naraz.
do villarreal na atak polecam fred'a, aldo andres jara(jesli u ciebie jest dobry, bo u mnie chyba najlepszy nap. w grze, a u innych chyba go nawet nie ma, badz jest slaby :? ), carlos tevez, mirko vucinic( u mnie w wolves wymiata, krol strzelcow LM), adriano, podolski- ale to juz wyzsza polka 8)

co do OP P do klubu z CCC to bym ci polecil tylko blaszczykowskiego, nie za drogi ,a lepszego chyba nie ma(jak na CCC).
srna jest bardzo dobry, nawet wysmienity, na poczatku balem sie go kupic, ale zaryzykowalem. i sie oplacalo, chociaz mial trudne poczatki heh :) moze grac na obronie, ale nie polecam, bo on jest stworzony do pomocy :) . ustaw go na skrzydle PP ze strzalka do gory na OP P. jak nie bedzie chcial przyjsc to...hmmm za bardzo nie znam jakichs dobrych skrzydlowych co by chcieli przejsc ale moze: luduena( ja go mialem w wisle za grosze, bo byl na liscie), daniel machacon, oswaldo chaurant, jonathan fabbro.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 cze 2006, 23:16

gianbuffon pisze:LUKAZ: rozumiem, ze grasz dwoma klubami naraz.
Nie do końca... oprócz Wolves i Villarealu prowadzę jeszcze Romę i reprę WKSu. Wcześniej prowadziłem jeszcze HSV ale chyba na szczęście mnie zwolnili mimo że wg mnie drużyna zaczęła lepiej grać i zdobywać punkty :roll: Teraz gra się troche szybciej ale i tak wciąż wszystko chodzi jak krew z nosa :wink:
gianbuffon pisze:aldo andres jara
Za Twoimi namowami w nadchodzącym sezonie mam nadzieję będzie strzelał bramki dla Wilków.
gianbuffon pisze:adriano, podolski- ale to juz wyzsza polka
Półka za wysoka, kasy na nich brak :(

Resztę sprawdzę i najlepszych kupię... chyba :roll:

Awatar użytkownika
Springfield
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Springfield » 20 cze 2006, 18:22

Chcialbym sie poradzic was jak przeprowdzacie rozmowe motywacyjna w polowie meczu np, jak przegrywaja , remisuja czy wygrywaja :?: :?:

Tez gram Wolves :wink: ale ten Jara nie chce do mnie przejsc w pierwszym sezonie a tygianbuffon w kotorym sezonie go sprowadziles
:?: :?: Aha i potrzebowalbym wlasnie do Wolves rozgrywajacego OPŚ, duzo zawodnikow odprawia mnie z kwitkiem :? Polecam wszystkim, rozgrywajacego Curro z Las Palmas , bardzo dobry lecz do mnie do wolve nie chce przejsc :?

Apropo tego

'Piotrek' pisze:Mam takie głupie pytanie.W FM niektórzy gracze, są przez miedia do kogoś porownywani, no i napiszcie jakich znacie i do kogo są porównywani. Z tego co pamietam, to np.:
Aguero,Sosa-->Aimar
Fabio Santos--> Aurelio
Billy Jones-Carragher
Lennon-->Beckham
Dudu-->Rivaldo
Sobis-->Ronaldo
Diego Souza-->Gilberto Silva
Corvia-->Toni
Gladstone-->Lucio

Do tych pilkarzy moge dodac tylko
Soldado--> Raul Tamudo

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 cze 2006, 21:21

Springfield pisze:Tez gram Wolves ale ten Jara nie chce do mnie przejsc w pierwszym sezonie a tygianbuffon w kotorym sezonie go sprowadziles
Jeśli o mnie chodzi to do mnie przyszedł (mam terez mundial) po pierwszym sezonie za ok 200 tys ojro o ile sie nie mylę.

Zastanawiam się nad sprzedaniem Forlana z Villarealu bo więcej od niego oczekuję. Możecie mi doradzić czy do sprzedać i kogo w zamian kupić, nowy napstnik musi mieć paszport UE, myślę nad Dagoberto (dobrze gra w Rangersach ale ma jakieś słabe statystyki), Kuytem z Feyenoordu, może L. Toni, nie wiem czy będzie mnie stać na M. Vucinica, a Tevez preszedł dopiero co do Liverpoolu więc odpada. Zawodnik powinien mnie kosztować ok 20 mln ojro. Pytam bo nie wiem jak ci i inni napastnicy (jacy?) spisują się w Fm2006 :?

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 cze 2006, 9:24

Lukaz pisze: nie wiem czy będzie mnie stać na M. Vucinica,
on jest świetny, przechodzi za około 17,5 mln
poszukajcie też Raffaelle Palladino bardzo utalentowany zawodnik juve można go miec juz za 3 mln, a strzela dużo bramek
U mnie w Rennes strzelił 162 bramki w 5 sezonów

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 21 cze 2006, 10:39

jara- kupilem go w 2 sezonie, albo nawet za free go wzialem chyba. mam nadzieje ze u was tez jest dobry, bo jak juz wczesniej napislaem nie w kazdej grze ma takie super statsy :) podobny do niego jest lavezzi(troche slabszy, ale sie rozwinie), mozna go wziasc tez po sezonie za free(tzn zlozyc mu oferte 1 stycznia i dac mu wiecej kasy niz chce, bo nalepsze kluby sie o niegi bija).
vucinica kupilem za 9 mln euro+ 50% od nastepnej sprzedazy+ ok 3-5 mln za 50 bramek w lidze(na razie strzelil 18, wprzyszlym sezonie raczej nie przebije tej 50, a jeszcze w nastepnym to juz chyba nie bede gral wolves-wakacje, a po za tym juz mi sie nudzi po zdobyciu LM :twisted: )

LUKAZ: ja bym nie kupowal dagoberto. wg mnie forlan jest lepszy, bo dagoberto ma wyk.akcji tylko 12, gorzsza gre bez pilki i inne stasty tez.
jak juz chcesz kogos kupic to moze tego palladino, rolando bianchi(cos takiego jak toni, ale mlodszy), nikola zigic(202 cm, mam go u siebie w wolves i nawet dobrze gra), arshavin( za fee-1.1.2008, ale wczesniej skladaj oferte i rezygnuj, zeby nikt go nie kupil), kerlon...
nie wiem jeszcze kogo by polecic, moze ktos inny bedzie kogos dobrego znal. ale i tak chyba najlepszy wg mnie jest vucinic :D
jak kupujecie jakichs zawodnikow, to dawajcie mniej kasy za nich + 50% next sprzedazy( ja tak robie zawsze, a pozniej i tak ich nie sprzedaje :) mozna jeszce dac np. za obroncow 50 mln euro po strzeleniu 10 czy 20 bramkach...

rozgrywajacy: na poczatku jak bylem w 2 lidze wolves, to mialme ingebretsen'a, pozniej gasbarroni'ego, teraz alex'a( fenerbahce) i arshavina(moze tez grac w ataku i OP P). z lepszych polecam tez kallstroma, luis alberto hernandez.

rozmowy motywacyjne: jak przegrywaja to daje slowa zachety, mozemy wygrac, albo gdzie wasza ambicja. remis- slowa zachety. jak wygrywam- ze slabymi- slowa zachty, ale jak wysoko-zadowolny. jesli z lepszymi- teraz nie wolno odpuscic.
zreszta juz to bylo kilka stron wczesniej, albo na jakiejs stronce z fm- nie pamietam jakiej

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 21 cze 2006, 15:55

No i sprzedałem Forlana do Barcy za 26 mln euro :D (nikt więcej nie chciał go kupić :? ) Obecnie zaproponowałem kontrakt Kuytowi z Feye. (może przejść za chyba 13 mln) i cały czas negocjuję z Violką o Toniego, niestety daję za niego 21 mln i oni sie nie zgadzają :evil: Do wydania na nowego napastnika mam ok 23 mln i chyba będzie on wysoki bo w ataku mam już nieksiego S. Kalou z Feye. Te 3 mln ze sprzedazy Forlana przeznaczyłem na kupno Mascherano za 15 mln :D Nowy sezon zapowiada się dużo lepiej niż poprzedni i mam nadzieję że taki też będzie.

gianbuffon i Akarin dzięki za rady :spoko: Vicinica prawdopodobnie kupię do Romy bo Montella (vice król strzelców poprzedniego sezonu) dozanał kontuzji na 2 mies. Jeszcze sprawdzę pozostałych zawodników i dokonam najlepszego wyboru :P

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 cze 2006, 23:08

Przed dwoma chwilami usunąłem daemona w któym miałem zainstalowany obraz płyty :evil: :zgon: przed chwilą na szczęście udało mi się zażegnać big problem i gra chodzi dalej :D

Co do moich transferów to kupiłem do Romy Vucinica za 13,5 mln euro po tym jak wyraziłem zainteresowanie tym zawodnikiem i prasa stwierdziła że piłkarz powinien przejść do mnie za właśnie 13,5 mln. Dzień wcześniej proponowałem 19 mln i Lecce nie akceptowało tej kwoty rządając wyższej sumy :badziewie:

Do Villarealu kupiłem Kuyta bo chciany przeze mnie L. Toni nie był puszczany przez Violkę nawet za ok 20 mln a ja więcej nie miałem :evil: Sprawdzani inni napastnicy nie zachwycali mnie swoimi statystykami i dlatego zdecydowalem się na Holendra, najwyżej będzie rezerwowym :roll:

Jara w Wolves w pierwszych trzech sparingowych meczach spisywał sie dość słabo nie potrafiąc oddać nawt celnego strzału, jeżeli już taki oddał co nie zdarzało mu sie za często. :( Na szczęście w ostatnim meczu spisał się bardzo dobrze i strzelił ładną brameczkę. Zobaczymy co dalej...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”