Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 20 gru 2009, 21:51
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 20 gru 2009, 21:53
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 20 gru 2009, 23:58
Canna i Grosso pewnie pojadą, bo posucha w kraju na ich pozycjach. Ale Alex raczej jednak nie.Chlopaczek pisze:Znajac zycie pojedzie jeszcze Cannavaro Grosso Del Piero.
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 21 gru 2009, 0:25
Litości, to my będziemy oceniać Pirlo, Seedorfa, czy im podobnych, jak Milan zagra wielki mecz.(L)oczkerson pisze:Oceniać Melo będę gdy JUVE będzie grał dobrze.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 gru 2009, 2:32
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 21 gru 2009, 15:29
Znajdź mi lepszych na ich pozycję. Oni obaj grać ze sobą nie mogą. W parze z Chiellinim każdy z nich wygląda dużo lepiej, choć to prawda, że to bardziej Giorgio wszystko czyści.Babel pisze:Chlopaczek niestety powołanie to nie było jednorazowym wybrykiem. Legrottaglie jest caly czas w kadrze i sledzac ostatnimi czasy demencje... prace Lippiego, ktory konsekwentnie stawia na obrońców Juve to obawiam sie ze Cannavaro i Legro pojada na mundial i (o zgrozo) którys z nich bedzie grał w pierwszej jedenstce obok biednego Chielliniego.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 gru 2009, 15:53
czeher pisze:Mnie tez sie wydaje ze to dobry ruch.... dla Violi, w ogole nie rozumiem tego zachwytu nad Melo... Niby niektorzy mowia, ze wypromowal sie na p konfederacji ale jakich on tam mial rywali ?
Dlaczego gra w reprze? a mozecie wymienic mi innych defensywnych pomocnikow?
Sawyer pisze:czeher nie świruj, każdy normalny powie, ze to dobry transfer, dlatego wiadomo dlaczego piszesz innaczej niz wszyscy ...
czeher pisze::OSawyer pisze:czeher Ty jestes dwulicowcem na maksa, raz sie cieszysz, ze Melo odchodzi bo według Ciebie ( ) jest słaby, a teraz wypisujesz jakies glupoty i wciskasz jakies klamoty ....
Wyjasnijmy sobie kilka rzeczy.... nie jest slaby ale napewno nie taki dobry jakby mogl na to wskazywac ten caly szum, wg mnie jego wielkosc jest nieco przewartosciowana,
Po drugie... chce zeby odszedl za 25mln, gdyz jest to czlowiek jak najbardziej do zastapienia a bardzo potrzebny, baa wrecz kluczowy jest transfer obroncy z wysokiej polki, aby mogl godnie wspolpracowac z Gamberem
Po trzecie jakie glupoty? w okol stadionu pojawily sie napisy ostrzegajace Melo w Juve = 0 abonamentow, i inne sprzeciwiajace sie takiej polityce
Agent ma tylko prowizje od gotowkowego w pelni transferu![]()
Arsenal musi bardziej sie postaracJakby dal Kolo + kasa byloby zajebiscie <lol2>, Senderos odpada .... Eboue hmm sam nie wiem
Poza tym nie ma lepszej rzeczy niz zagranie na nosie Juve, niech idzie do Arsenalu, jak to field podsumowal
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 gru 2009, 16:12
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 21 gru 2009, 21:36
no i gówno(L)oczkerson pisze: Edyta: Ferrara się ostał. Bettega wraca.
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 gru 2009, 23:21
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mattia » 21 gru 2009, 23:22
Mattia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 21 gru 2009, 23:40
Bettega nie miał postawionych zarzutów, a więc nie ma tu mowy o dwuznaczności moralnej. To bardzo dobry ruch Juventusu.Z tego miejsca pytania do juventini: uznając że osoba o takich kwalifikacjach zawodowych jak Bettega jest chyba w aktualnej sytuacji niezbedna, czy jego powrot, w swietle wspolpracy z Moggim i Giraudo (skazanym nota bene na 3 lata) nie budzi w Was dwuznaczności moralnych?
Podobno Ciro ma ultimatum. Jak nie wygra z Parmą i Milanem to wylatuje, łatwe to mecze nie będą. Kto wie może do ostatniej opcji w niedalekiej przyszłości też dojdziemy.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 gru 2009, 23:43
Lepiej, tak niż: "posada Ferrary jest niezagrożona do końca sezonu."Dziwne to dla mnie, bo co jak nie wygra? Zmiana trenera. A nie lepiej zmienić teraz, kiedy nowy coach miałby dwa tygodnie na spokojne wejście w zespół? Nasz zarząd coraz bardziej mnie zaskakuje...
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 22 gru 2009, 15:15
Chodzi oczywiście o głosowanie na najlepszego piłkarza świata FIFA.zczuba.pl pisze:Najpopularniejszym piłkarzem Tajwanu jest Diego (szkoda, że nie da się powiedzieć tego samego o Turynie). Kapitan tamtejszej kadry Chiang Ming-Han typował go na pierwszym miejscu, trener Chang Wu-Yeh na drugim, tylko za Ikerem Casillasem. U nikogo innego Diego się nie pojawił.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 gru 2009, 17:34
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio