a co do transferow to: za vucinica mogles dac duzo mniej. ja tez go moglem kupic za ok.13 mln euro, ale dalem im 9 mln+ 50%next sprzedazy i 4 mln za stzrelenie 50 bramek. i to jest biznes

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 24 cze 2006, 9:27
gianbuffon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 24 cze 2006, 18:40
danielos_87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 24 cze 2006, 21:18
Aldo Andres Jaragianbuffon pisze:Lukaz: a moglbys napisac jakie ma stasty(wyk.akcji, drybling, gra bez pilki, szybkosc), albo najlepiej to wrzuc jego screena!
Też dobre, ale ja przeważnie potrzebuję pieniędzy od zaraz w celu zrealizowania kolejnych transferów.gianbuffon pisze:a jak sprzedaje pilkarzy, to daje zeby mi za niego placili w 6 ratach(6 miesiecy) i zyskuje(np. jakiegos zawodnika moge sprzedac max. za 4 mln, to w 6 ratach zaplaca nawet 5,6 mln
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 cze 2006, 15:01
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 25 cze 2006, 19:51
Lukaz troche ten JARA słaby (przynajmniej w sparach ) bo średnia ocen 6.50 to jest nie za dobra średniaLukaz pisze:gianbuffon daj też screena Aldo Andresa Jary i porównaj tego w mojej grze - to jest screen po pierwszym sezonie![]()
Wypadałoby jeszcze coś napisać:
Gram teraz sparingi, więcej nie chce mi sie pisać
pizmak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 cze 2006, 20:39
Oceny za mecz ma słabe bo i słabo w nich zagrał, ale jak wcześniej pisałem w ostatnim meczu strzelił ładną bramę, wczoraj grałem i znowu strzelił brameczkę że aż byłem w szokupizmak pisze:Lukaz troche ten JARA słaby (przynajmniej w sparach ) bo średnia ocen 6.50 to jest nie za dobra średnia Ale statystyki ma zajebiste
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 26 cze 2006, 16:08
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 26 cze 2006, 18:04
gianbuffon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 26 cze 2006, 19:30
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 26 cze 2006, 20:11
ehhh masz problemLoczek pisze:Tradycją się już stało, że rozwaliłeś mi forum na kompie przez tego ogromnego screena. Popatrz sobie kilka stron wcześniej, tłumaczyliśmy Ci jak się wrzuca screeny
gianbuffon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rtyrty » 26 cze 2006, 20:32
rtyrty
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mati_26 » 27 cze 2006, 11:03
mati_26
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 27 cze 2006, 12:11
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mati_26 » 27 cze 2006, 13:23
Zauważyłem u Kezmana coś takiego ,że na początku sezonu wogóle nie strzela bramek dopiero po około 6 kolejkach odblokowuje się i od razu jest w wyśmienitej formie.Potem po kontuzji znowu ma te 6 meczy bez bramki i nagle strzela hattricka.el_nino pisze: Ale polecam klub Atletico, szczególnie Torresa i Kezmana któzy u mnie pobili rekord, zdobyli po 5 goli w dwóch meczach.
mati_26
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio