FMy - Strona 340

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
gianbuffon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 24 cze 2006, 9:27

Lukaz: a moglbys napisac jakie ma stasty(wyk.akcji, drybling, gra bez pilki, szybkosc), albo najlepiej to wrzuc jego screena! :) bo jak juz wczesniej pisalem, moze on byc u ciebie duzo slabszy niz u mnie( nie w kazdej grze ma takie super statsy). zapomnialem jeszzce dodac, ze podobnym pilkarzem do niego jest pablo vitti(podobne stasty, mialem go u siebie w wisle).
a co do transferow to: za vucinica mogles dac duzo mniej. ja tez go moglem kupic za ok.13 mln euro, ale dalem im 9 mln+ 50%next sprzedazy i 4 mln za stzrelenie 50 bramek. i to jest biznes 8) a jak sprzedaje pilkarzy, to daje zeby mi za niego placili w 6 ratach(6 miesiecy) i zyskuje(np. jakiegos zawodnika moge sprzedac max. za 4 mln, to w 6 ratach zaplaca nawet 5,6 mln :)

Awatar użytkownika
danielos_87
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 24 cze 2006, 18:40

Witam :) Mnie coś problemy z tą grą nie chcą opuścić :cry: Mianowicie od roku 2010 gdy chcę wejść w " TRENING ", to w ułamku sekundy cała gra mi się wyłącza... :? :? :roll: Ktoś jest mi w stanie cokolwiek poradzić :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 24 cze 2006, 21:18

gianbuffon pisze:Lukaz: a moglbys napisac jakie ma stasty(wyk.akcji, drybling, gra bez pilki, szybkosc), albo najlepiej to wrzuc jego screena!
Aldo Andres Jara
gianbuffon pisze:a jak sprzedaje pilkarzy, to daje zeby mi za niego placili w 6 ratach(6 miesiecy) i zyskuje(np. jakiegos zawodnika moge sprzedac max. za 4 mln, to w 6 ratach zaplaca nawet 5,6 mln
Też dobre, ale ja przeważnie potrzebuję pieniędzy od zaraz w celu zrealizowania kolejnych transferów.

A co do mundialu to na podstawie tego w grze tak sobie wydedukowałem że Niemcy wygrają z Polską 1:0, to samo w meczu Szwecja - Paragwaj. I wychodzi mi żę w finale spotkają się Niemcy z Brazylią i być możę tak jak w grze będą karne (w grze lepiej karne wykonywali Brazylijczycy, w regulaminowym czasie gry było 0:0). Te wcześniejsze mecze po 1:0 nie miały miejsca w grze ale tak jakoś mi wyszło :smoke:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 cze 2006, 15:01

gianbuffon daj też screena Aldo Andresa Jary i porównaj tego w mojej grze - to jest screen po pierwszym sezonie :roll:

Wypadałoby jeszcze coś napisać:
Gram teraz sparingi, więcej nie chce mi sie pisać :nein:

Awatar użytkownika
pizmak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 25 cze 2006, 19:51

Lukaz pisze:gianbuffon daj też screena Aldo Andresa Jary i porównaj tego w mojej grze - to jest screen po pierwszym sezonie :roll:

Wypadałoby jeszcze coś napisać:
Gram teraz sparingi, więcej nie chce mi sie pisać :nein:
Lukaz troche ten JARA słaby (przynajmniej w sparach ) bo średnia ocen 6.50 to jest nie za dobra średnia :? Ale statystyki ma zajebiste :D

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 cze 2006, 20:39

pizmak pisze:Lukaz troche ten JARA słaby (przynajmniej w sparach ) bo średnia ocen 6.50 to jest nie za dobra średnia Ale statystyki ma zajebiste
Oceny za mecz ma słabe bo i słabo w nich zagrał, ale jak wcześniej pisałem w ostatnim meczu strzelił ładną bramę, wczoraj grałem i znowu strzelił brameczkę że aż byłem w szoku :wink: - tak ograł obrońców i bramkarza :D

No zobaczymy jak się rozwinie, statystyki pozwalają mu stać się naprawdę niezłym grajkiem. Sparingi Wolves już skończyłemi teraz zaczynam ligę i liczę na jego gole bo z napastników szczególnie Franek nie jest łowca bramek a łowcą zmarnowanyc okazji. Pożyjemy zobaczymy jak to będzie... :roll:

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 679
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 26 cze 2006, 16:08

Polecam Rafaela Sobinsa z Brazyli. Bardzo młody piłkarz ale gra u mnie w ManU i w kazdym meczu strzela przynajmniej jedną bramke.Kupić go można za bardzo małe pieniądze a korzysci z transferu są niesamowite.
Ostatnio zmieniony 27 cze 2006, 12:26 przez Bassu, łącznie zmieniany 1 raz.

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 26 cze 2006, 18:04

zapomnialem jak sie wrzuca screeny przez ten imageschack, ale u mnie ten JARA jak widac jest lepszy( jest nawet lepszy niz widac na sreenie, bo mial kontuzje i mu troche spadly statsy, szkoda ze nie w kazdej grze ma takie :?)
Załączniki
JARA.jpg
JARA.jpg (208.64 KiB) Przejrzano 521 razy

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 26 cze 2006, 19:30

Tradycją się już stało, że rozwaliłeś mi forum na kompie przez tego ogromnego screena. Popatrz sobie kilka stron wcześniej, tłumaczyliśmy Ci jak się wrzuca screeny :wink:

Ja polecam Kerlona. Zawodnik wyśmienity technicznie. Wprowadzany przez kilka meczy w końcwówkach w połowie sezonu jest permanentnie wybierany jako młody zawodnik Ligi.

Gram Tottenhamem i oprócz Jenasa i Defoe ( polecam w 10000% ) właśnie Kerlon jest wyśmienity.

Kolejnym zawodnikiem jest Andy Reid.

Nie polecam natomiast Kaki. Zakupiłem Brazylijczyka z AC Milan za ... bagatela ... 63 milionu euro. Po dwóch sezonach jego oceny nie przekraczają 6-7. Pieniądze w błoto :cry:

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 26 cze 2006, 20:11

Loczek pisze:Tradycją się już stało, że rozwaliłeś mi forum na kompie przez tego ogromnego screena. Popatrz sobie kilka stron wcześniej, tłumaczyliśmy Ci jak się wrzuca screeny
ehhh masz problem :wink:

wlasnie zostalem selekcjonerem urugwaju 8) ale pomimo tego, ze zostalem uznanym jednym z najlepszych fachowcow na swiecie, to zaden lepszy trener nie chce byc moim asystentem, czy tez trenerem juniorow, nawet trenerzy z mojego klubu. wiem, ze to przez to, ze prowadze przecietniaka. ale moze znacie jakichs dobrych trenerow, fizjoterapeutow, ktorzy by chcieli pracowac w urugwaju?? a czy wogole w reprezentacji sa potrzebni fizjoterapeuci i dobrzy trenerzy(oprocz tych co prowadza mlodziezowki)??

rtyrty
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rtyrty » 26 cze 2006, 20:32

Pilnie potrzebuję plik ind-fm2006.mds i proszę o pomoc. kacpi92@yahoo.ca

Awatar użytkownika
mati_26
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mati_26 » 27 cze 2006, 11:03

Ja polecam drużynę Atletico Madryt.Grałem nią 2 sezony 2xliga 1xpuchar krajowy i w 2 sezonie doszłem do 1ósmej ligi mistrzów ,ale tam rozgromił mnie liverpool.Pamiętam że Cisse w dwumeczu strzelił razem 5 bramek :evil:
Ostatnio zmieniony 27 cze 2006, 13:10 przez mati_26, łącznie zmieniany 1 raz.

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 27 cze 2006, 12:11

Ja grałem jeden sezon w Atletico i jak zaczynalem drugi poddalem sie do dymisjii po slabym poczatku, w pierwszym sezonie wygralem lige, puchar kraju zakonczylem na 1/2, i w superpucharze przegralem 0-1 z Barcą. Ale polecam klub Atletico, szczególnie Torresa i Kezmana któzy u mnie pobili rekord, zdobyli po 5 goli w dwóch meczach.

Awatar użytkownika
mati_26
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mati_26 » 27 cze 2006, 13:23

el_nino pisze: Ale polecam klub Atletico, szczególnie Torresa i Kezmana któzy u mnie pobili rekord, zdobyli po 5 goli w dwóch meczach.
Zauważyłem u Kezmana coś takiego ,że na początku sezonu wogóle nie strzela bramek dopiero po około 6 kolejkach odblokowuje się i od razu jest w wyśmienitej formie.Potem po kontuzji znowu ma te 6 meczy bez bramki i nagle strzela hattricka.

MessiGool
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MessiGool » 28 cze 2006, 20:11

Witam

Polecam świetnego grajka

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0bc ... 45d33.html Prince Antwi

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”