Wyobraź sobie tę ciszę, kiedy zostaniesz spytany: "Co wiesz o Juve?".Manumef pisze:Znając siłę ofensywną Juve wynik będzie strasznie nudny.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 14 wrz 2005, 19:47
Wyobraź sobie tę ciszę, kiedy zostaniesz spytany: "Co wiesz o Juve?".Manumef pisze:Znając siłę ofensywną Juve wynik będzie strasznie nudny.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wosek07 » 14 wrz 2005, 19:49
Wosek07
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 wrz 2005, 20:04
chyba jednak nieWosek07 pisze:Mimo wszystko MU wygra LM Very Happy
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 14 wrz 2005, 22:26
Buehehe. Chyba Fieldy nie będziesz go miło wspominał, bo wywalił a boiska van Persiegofieldy pisze:mecz Arsenalu z FC Thun poprowadzi G. Gilewski
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtas0001 » 14 wrz 2005, 23:02
Wojtas0001
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 wrz 2005, 0:03
zazdrosc cie zzera! wuierny kibic realu... na kolana!Wojtas0001 pisze:Barcelona grala dzis fatalnie. W pewnych momentach naet gorzej niz Real wczoraj. Wygrala calkowicie niezasluzenie! Werder pokazal sie za to z bardzo dobrej strony. Dla mnie wynik zupelnie niesprawiedliwy, karny zmyslony, a Werder jakby wykozystal swoje okazje to wygralby 4:2, ale to jest wlasnie pilka...
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2005, 10:31
Dokładnie. van Persie foulował [kopnął go w twarz] ale oglądałem analizy na sat1 i było dokładnie widać jak van Persie patrzał na piłkę, nie na przeciwnika. Więc nie foulował umyślnie - żółta by wystarczyła, do tego nie uznał gola Freddiego.Corinthians pisze:Buehehe. Chyba Fieldy nie będziesz go miło wspominał, bo wywalił a boiska van Persiego
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 wrz 2005, 13:02
Nie rozśmieszaj kibiców na forumWojtas0001 pisze:Barcelona grala dzis fatalnie. W pewnych momentach naet gorzej niz Real wczoraj. Wygrala calkowicie niezasluzenie! Werder pokazal sie za to z bardzo dobrej strony. Dla mnie wynik zupelnie niesprawiedliwy, karny zmyslony, a Werder jakby wykozystal swoje okazje to wygralby 4:2, ale to jest wlasnie pilka...
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 15 wrz 2005, 15:42
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 wrz 2005, 13:39
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 wrz 2005, 14:57
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 wrz 2005, 16:06
hmmm, Udine w Serie A rzeczywiście cienko przędzie, ale gra w LM to co innrgo [co pokazał choćby LiverpoolNiggaz pisze:Mam zamiar postawić 50 zł na zwycięstwa Barcy i Werderu co da mi całkiem niezłe pieniądze jak dla mnie. Udinese ostatnio gra nieco słabiej a Barca powoli łapie rytm
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 27 wrz 2005, 16:11
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 wrz 2005, 16:19
skoro Iaquinta nie zagra to można grać ten mecz - nie wiedziałem o tymzawdi pisze:iaquinta nie zagra...
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 27 wrz 2005, 18:27
snake
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio