Telefony komorkowe (zbiorczy) - Strona 35

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
red85

Re: Telefony komorkowe (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 15 mar 2013, 10:34

Fajny tel. Moja luba go ma od kilku tygodni(wersja white) i zadowolona. Jak dla mnie osobiście za lekki, ale zabawka jak najbardziej fajna :)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 mar 2013, 10:38

red85 pisze:Fajny tel. Moja luba go ma od kilku tygodni(wersja white) i zadowolona. Jak dla mnie osobiście za lekki, ale zabawka jak najbardziej fajna
Zastanowił mnie, bo za groszę mogę go dostać, przy obniżeniu mojego abonamentu 50zł. Dzięki za radę. Jest aktualizacja do JB?

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 15 mar 2013, 10:46

sickstick pisze:Ja miałem dzisiaj w pracy warsztaty z Soniaków i przyznam wam że najnowsza Xperia Z to jest naprawdę coś...
Miales jakies blizsze doczynienia z nim, tzn okazje pobawic sie? Mocno rozwazam ten tel jako zastepstwo ip4 i sie waham ciagle

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6213
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 15 mar 2013, 11:27

Osobiście nie używałem, ale gość mówił o nim w samych superlatywach. Tryb stamina która sprawia, że telefon trzyma nawet do 4-5 dni (chodzi o to, że nie używany się wyłącza, zaś włączenie telefonu to około 2 sekundy, także ekspresowo można zrobić zdjęcie). Druga sprawa to że jest kurzo i wodo szczelny, może pracować nawet 1 metr pod wodą. Był filmik, jak Małyszowi podczas Dakaru telefon wpadł do piasku, po czym nasz mistrz go podniósł, polał wodą, przetarł i gdzieś zadzwonił :) Do tego znana użytkownikom Sony opcja ze 'zrzuceniem' telefonu na telewizor bezprzewodowo, no i te pierdoły z poprawą jakości zdjęcia (aparat generuje 3 obrazy: prześwietlony, rzeczywisty i niedoświetlony, nakłada je na siebie, przez co zaciemnione części zdjęcia robią się bardzo widoczne). I wiele, wiele innych. W zestawie z głośnikiem wielkości piłeczki pingpongowej, która gra niesamowicie dobrze.

Gość twierdził, że został on wybrany najlepszym telefonem 2013 roku, podobno tylko Samsung Galaxy IV może ewentualnie mu dorównywać, no ale to takie gdybanie, bo jak wiemy IV na rynku jeszcze nie ma ;) Ma być dostępny w kolorach czarny, fioletowy i biały. Jak cie na niego stać, to bym się nie zastanawiał.

A, i do końca 2013 roku Sony dla użytkowników Xperii Z udostępnia dożywotnio 50GB wirtualnej pamięci na 'Chmurce' za darmo.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 15 mar 2013, 11:39

SGS4 mial dzis oficjalna premiere, wyglada jak chinskie badziewie, ale parametrowo najlepszy telefon na rynku: http://android.com.pl/news/10498-galaxy ... zentowany/. Mimo to predzej wezme Xperie, glownie za wykonanie i niechec do Samsunga.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6213
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 15 mar 2013, 12:19

S4 wyszła, super. Będzie co w Orange wciskać fanatykom :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8580
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 mar 2013, 12:24

sickstick pisze:S4 wyszła, super. Będzie co w Orange wciskać fanatykom :)
Ja mam nadzieję, że będzie też w playu. W październiku mam koniec abonamentu i chętnie go sobie wezmę :P

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 10 cze 2013, 13:23

Oferuje jakaś sieć taką opcje na kartę, że jak doładuje niezależnie od kwoty to kartę ważną(czyli mogę też dzwonić) mam na rok :?: Czy raczej tylko 1zł = 1 dzień :?:

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 10 cze 2013, 13:36

Mirek15 pisze:Oferuje jakaś sieć taką opcje na kartę, że jak doładuje niezależnie od kwoty to kartę ważną(czyli mogę też dzwonić) mam na rok :?: Czy raczej tylko 1zł = 1 dzień :?:
Play.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 cze 2013, 13:42

w Heyah masz "rok ważności konta po ostatniej rozmowie" Kosztuje to 3 zł miesięcznie.

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1507
Kibicuję: FC Barcelona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 10 cze 2013, 13:47

W heyah tak kiedyś było, a teraz pazery biorą 3zł/msc żebyś miał aktywne cały rok konto :badziewie:
W nju mają za 25zł doładowanie - 3 msc wychodzące http://www.njumobile.pl/oferta/nju-na-karte W innych nie wiem na pewno jak, ale z tego co się orientuję to raczej tak nie ma. A u Ciebie sytuacja jest pewnie taka, że dzwoni się bardzo mało, ale przydałyby się ciągle aktywne połączenia. Ja tak mam, bo mama nie dzwoni prawie w ogóle, ale telefon jednak czasem się jej przyda.

E: Fakt, w Play za 5zł jest na rok ważności konta, u mnie sieć ta nie zdała egzaminu, bo zasięgu w ogóle nie miałem.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 10 cze 2013, 14:08

Arwin pisze:Play.
Właśnie miałem Play'a. Faktycznie miałem przedłużone na rok jednak myślałem, że to ich promocja dla Mnie(za to, że zostałem po umowie czy coś) bo przedłużyło mi o rok właśnie wtedy gdy umowa mi się kończyła. Więc wezmę Playa ponownie. Dzięki.
FCB keres pisze:E: Fakt, w Play za 5zł jest na rok ważności konta, u mnie sieć ta nie zdała egzaminu, bo zasięgu w ogóle nie miałem.
Mają problemy z zasięgiem w małych wsiach. Kiedyś się reklamowali najlepszy zasięg w Polsce. Jesteśmy wszędzie :lol:

Ogólnie dzwonie niewiele, a nie chcę brać umowy na 2-3 lata bo nie klei mi się to z wyjazdem za granicę, a już w tym rok gdzieś pojechałbym.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 29 lip 2013, 21:34

Właśnie tel mnie zaskoczył. Dostałem oficjalną aktualizację do Androida 4.3. Niby się aktualizuje, ale mam nadzieję, że mi nic nie wyjebie z tel po tej aktualizacji..

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 715

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 lip 2013, 21:37

Można wiedzieć jaki model telefonu, bo ja na s3 nic nie mam nadal.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 29 lip 2013, 21:40

mete pisze:Można wiedzieć jaki model telefonu, bo ja na s3 nic nie mam nadal.
Nexus 4 16GB, czyli googlowski produkt. System wyszedł już w tamtym tyg, ale aktualizacje rozsyłane były kolejkowo. Na razie wygląda na to, że nic mi nie wywaliło...

Na s3 będzie, ale dopiero jak Samsung go zoptymalizuje pod ten model.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”