Bezpłatne pamiątki piłkarskie - Strona 35

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
TOF
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TOF » 14 lip 2005, 16:19

Smieszy mnie takie wasze zbieranie pamietak. Wysylanie po piec maili do tego samego klubu zeby miec 5 taki samych plakatow danego klubu. Nie wiem czy to mozliwe, ze cieszy was 5 list od tego samego klubu w tym samym sezonie. Jeszcze uwazacie to za powod do dumy. Chwalicie sie, ze jakis klub wam wyslal maila, ze juz nic nie dostaniecie. Jest to wykorzystwywanie uprzejmosci klubu. Byscie chociez wyslali jakis list. Wykosztowali sie na znaczek pocztowy. Nastepna kwestia. Wszyscy chca zeby im podowac adresy mailowe. Poszukajcie sobie troche. Wysilcie sie choc troszke. Tak samo z tlumaczeniami. Wszystkie tresci na stronach kolekcjonerskich. RoRo wzial go najprawdopodobnie ze strony ktora byla w tym temacie podowana setki razy - www.pamiatki.za.pl. Kolejna rzeczy wybrali byscie sobie jakis profil kolekcjonerski. Na darmowych pamiatkach nie zajedziecie daleko.

Pozdrawiam
TOF

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 lip 2005, 17:03

TOF pisze:Smieszy mnie takie wasze zbieranie pamietak. Wysylanie po piec maili do tego samego klubu zeby miec 5 taki samych plakatow danego klubu. Nie wiem czy to mozliwe, ze cieszy was 5 list od tego samego klubu w tym samym sezonie. Jeszcze uwazacie to za powod do dumy. Chwalicie sie, ze jakis klub wam wyslal maila, ze juz nic nie dostaniecie. Jest to wykorzystwywanie uprzejmosci klubu. Byscie chociez wyslali jakis list. Wykosztowali sie na znaczek pocztowy. Nastepna kwestia. Wszyscy chca zeby im podowac adresy mailowe. Poszukajcie sobie troche. Wysilcie sie choc troszke. Tak samo z tlumaczeniami. Wszystkie tresci na stronach kolekcjonerskich. RoRo wzial go najprawdopodobnie ze strony ktora byla w tym temacie podowana setki razy - www.pamiatki.za.pl. Kolejna rzeczy wybrali byscie sobie jakis profil kolekcjonerski. Na darmowych pamiatkach nie zajedziecie daleko.

Pozdrawiam
TOF
No i co ze wzielem to z tej strony ?? Odwal sie ... Jak neiznam wloskiego to przynajmniej staram sie komus pomoc, a ty baranie jeszcze masz jakies uwagi ... :roll:

POZDRO

Awatar użytkownika
tengu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tengu » 14 lip 2005, 17:44

Rossi pisze:
tengu pisze:Jak powinien wygladac list do polskiego klubu kiedys wyslalem i nie dostalem zadnej odpowiedzi.
U nas bida z nędzą nawet na znaczek by nie mieli. Ja osobisiice nigdy nie wysyłałem do polskeigo klubu a tak na marginesie do kogo ty chcesz wysłąć???

Do Wisly Krakow Legi Groclin Amica maja w koncu kase wiec znaczek ton nie jest chyba za duzo

Awatar użytkownika
tengu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tengu » 14 lip 2005, 17:49

TOF pisze:Smieszy mnie takie wasze zbieranie pamietak. Wysylanie po piec maili do tego samego klubu zeby miec 5 taki samych plakatow danego klubu. Nie wiem czy to mozliwe, ze cieszy was 5 list od tego samego klubu w tym samym sezonie. Jeszcze uwazacie to za powod do dumy. Chwalicie sie, ze jakis klub wam wyslal maila, ze juz nic nie dostaniecie. Jest to wykorzystwywanie uprzejmosci klubu. Byscie chociez wyslali jakis list. Wykosztowali sie na znaczek pocztowy. Nastepna kwestia. Wszyscy chca zeby im podowac adresy mailowe. Poszukajcie sobie troche. Wysilcie sie choc troszke. Tak samo z tlumaczeniami. Wszystkie tresci na stronach kolekcjonerskich. RoRo wzial go najprawdopodobnie ze strony ktora byla w tym temacie podowana setki razy - www.pamiatki.za.pl. Kolejna rzeczy wybrali byscie sobie jakis profil kolekcjonerski. Na darmowych pamiatkach nie zajedziecie daleko.

Pozdrawiam
TOF
Mozesz sobie wsadzic te swoje uwagi w d.....

1WP za pisanie posta pod postem i utemperuj swój język bo inaczej pogadamy...//Tomusmc

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 14 lip 2005, 19:24

mam pytanie:

jak wpisac adres w mailu?

ul. czy street ?

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 14 lip 2005, 19:34

Ja pisałem Street i mi przysyłali

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 lip 2005, 20:33

beckhs pisze:mam pytanie:

jak wpisac adres w mailu?

ul. czy street ?
Ja napoisalem po prostu ul. i do mnie doszlo :wink: A pisalem do Liverpoolu ...

POZDRO

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 14 lip 2005, 21:23

dzieki :D napisalem ul. mam nadzieje, ze dojdzie do mnie :D

Awatar użytkownika
TOF
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TOF » 15 lip 2005, 13:40

RoRo pisze:

Pozdrawiam
TOF
No i co ze wzielem to z tej strony ?? Odwal sie ... Jak neiznam wloskiego to przynajmniej staram sie komus pomoc, a ty baranie jeszcze masz jakies uwagi ... :roll:

POZDRO
Wszystkie uwagi napisalem w poprzednim poscie. Nie chodzi o to ze ty wziales tylko, ze tamten koles mogl sie wysilic szukajac choc 5 minut tego. Jak nie umiesz czytac to radze do szkoly zaczac chodzic.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 lip 2005, 14:07

Wyobraź sobie ze to zabrzmialo jakbys chcil mi uswiadomic ze mimo tego ze podawano ta strone bardzo czesto to ja z niej i tak mu podalem zamiast skorzystac z czegos innego. Zakonczmy te ostra wymiane zdan :wink:

Ma ktos zmair wyslac do Liverpooolu list ?? Bo akurat dostalem pamiatke i moge zeskanowac i zarzucic ....

POZDRO

Awatar użytkownika
tengu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tengu » 17 lip 2005, 13:35

Zna ktos moze adresy mailowe do lub zwykle do federacji Brazyli Argentyny
Japoni i Korei Pld

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 17 lip 2005, 14:39

Mi z Arsenalu tak odpowiedzieli na maila :
Thank you for your email. Please send your written request to Arsenal
Football Club plc, Arsenal Stadium, Highbury, London, N5 1BU, UK.

Regards

Arsenal Football Club
Czyli chcą żebym napisał list i wysłał pocztą a nie e-maila , chyba tak zrobie i dożuce jeszcze znaczek :)

Awatar użytkownika
tengu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tengu » 18 lip 2005, 16:24

Dzisiaj dostalem odpowiedzi z Totenhamu i Middlesbrougho .Totenham wyslal tylko kartke z zyczeniami a Middlesbrough plakat z druzyną karty meczowe ze skladami z kilku meczyi kilkanascie kartek z historia klubu i karte z Southgatem.Na odpowiedz czekalem niecaly tydzien.
Załączniki
Picture 7.jpg
Picture 7.jpg (27.47 KiB) Przejrzano 713 razy

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 18 lip 2005, 19:16

Dzisiaj zeskanowalem zawartosc paczki z Borussi MGB: 5 kartek i broszurka reklamowa

Obrazek

Awatar użytkownika
Barcelonka
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barcelonka » 18 lip 2005, 21:42

Hejka mam pytanka do tych co pisali do Barcelony i dostali odp.
Ile czasu czekaliście na list?? W jakim języku pisaliście ??

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”