Post Wyświetl pojedynczy post autor: TOF » 14 lip 2005, 16:19
TOF
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 lip 2005, 17:03
No i co ze wzielem to z tej strony ?? Odwal sie ... Jak neiznam wloskiego to przynajmniej staram sie komus pomoc, a ty baranie jeszcze masz jakies uwagi ...TOF pisze:Smieszy mnie takie wasze zbieranie pamietak. Wysylanie po piec maili do tego samego klubu zeby miec 5 taki samych plakatow danego klubu. Nie wiem czy to mozliwe, ze cieszy was 5 list od tego samego klubu w tym samym sezonie. Jeszcze uwazacie to za powod do dumy. Chwalicie sie, ze jakis klub wam wyslal maila, ze juz nic nie dostaniecie. Jest to wykorzystwywanie uprzejmosci klubu. Byscie chociez wyslali jakis list. Wykosztowali sie na znaczek pocztowy. Nastepna kwestia. Wszyscy chca zeby im podowac adresy mailowe. Poszukajcie sobie troche. Wysilcie sie choc troszke. Tak samo z tlumaczeniami. Wszystkie tresci na stronach kolekcjonerskich. RoRo wzial go najprawdopodobnie ze strony ktora byla w tym temacie podowana setki razy - www.pamiatki.za.pl. Kolejna rzeczy wybrali byscie sobie jakis profil kolekcjonerski. Na darmowych pamiatkach nie zajedziecie daleko.
Pozdrawiam
TOF
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tengu » 14 lip 2005, 17:44
Rossi pisze:U nas bida z nędzą nawet na znaczek by nie mieli. Ja osobisiice nigdy nie wysyłałem do polskeigo klubu a tak na marginesie do kogo ty chcesz wysłąć???tengu pisze:Jak powinien wygladac list do polskiego klubu kiedys wyslalem i nie dostalem zadnej odpowiedzi.
tengu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tengu » 14 lip 2005, 17:49
Mozesz sobie wsadzic te swoje uwagi w d.....TOF pisze:Smieszy mnie takie wasze zbieranie pamietak. Wysylanie po piec maili do tego samego klubu zeby miec 5 taki samych plakatow danego klubu. Nie wiem czy to mozliwe, ze cieszy was 5 list od tego samego klubu w tym samym sezonie. Jeszcze uwazacie to za powod do dumy. Chwalicie sie, ze jakis klub wam wyslal maila, ze juz nic nie dostaniecie. Jest to wykorzystwywanie uprzejmosci klubu. Byscie chociez wyslali jakis list. Wykosztowali sie na znaczek pocztowy. Nastepna kwestia. Wszyscy chca zeby im podowac adresy mailowe. Poszukajcie sobie troche. Wysilcie sie choc troszke. Tak samo z tlumaczeniami. Wszystkie tresci na stronach kolekcjonerskich. RoRo wzial go najprawdopodobnie ze strony ktora byla w tym temacie podowana setki razy - www.pamiatki.za.pl. Kolejna rzeczy wybrali byscie sobie jakis profil kolekcjonerski. Na darmowych pamiatkach nie zajedziecie daleko.
Pozdrawiam
TOF
tengu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 14 lip 2005, 19:24
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 14 lip 2005, 19:34
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 lip 2005, 20:33
Ja napoisalem po prostu ul. i do mnie doszlobeckhs pisze:mam pytanie:
jak wpisac adres w mailu?
ul. czy street ?
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 14 lip 2005, 21:23
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TOF » 15 lip 2005, 13:40
Wszystkie uwagi napisalem w poprzednim poscie. Nie chodzi o to ze ty wziales tylko, ze tamten koles mogl sie wysilic szukajac choc 5 minut tego. Jak nie umiesz czytac to radze do szkoly zaczac chodzic.RoRo pisze:No i co ze wzielem to z tej strony ?? Odwal sie ... Jak neiznam wloskiego to przynajmniej staram sie komus pomoc, a ty baranie jeszcze masz jakies uwagi ...TOF pisze:Smieszy mnie takie wasze zbieranie pamietak. Wysylanie po piec maili do tego samego klubu zeby miec 5 taki samych plakatow danego klubu. Nie wiem czy to mozliwe, ze cieszy was 5 list od tego samego klubu w tym samym sezonie. Jeszcze uwazacie to za powod do dumy. Chwalicie sie, ze jakis klub wam wyslal maila, ze juz nic nie dostaniecie. Jest to wykorzystwywanie uprzejmosci klubu. Byscie chociez wyslali jakis list. Wykosztowali sie na znaczek pocztowy. Nastepna kwestia. Wszyscy chca zeby im podowac adresy mailowe. Poszukajcie sobie troche. Wysilcie sie choc troszke. Tak samo z tlumaczeniami. Wszystkie tresci na stronach kolekcjonerskich. RoRo wzial go najprawdopodobnie ze strony ktora byla w tym temacie podowana setki razy - www.pamiatki.za.pl. Kolejna rzeczy wybrali byscie sobie jakis profil kolekcjonerski. Na darmowych pamiatkach nie zajedziecie daleko.
Pozdrawiam
TOF![]()
POZDRO
TOF
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 lip 2005, 14:07
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tengu » 17 lip 2005, 13:35
tengu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 17 lip 2005, 14:39
Czyli chcą żebym napisał list i wysłał pocztą a nie e-maila , chyba tak zrobie i dożuce jeszcze znaczekThank you for your email. Please send your written request to Arsenal
Football Club plc, Arsenal Stadium, Highbury, London, N5 1BU, UK.
Regards
Arsenal Football Club
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tengu » 18 lip 2005, 16:24
tengu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 18 lip 2005, 19:16

Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barcelonka » 18 lip 2005, 21:42
Barcelonka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin