na gorze obok twojego postu jest maly krzyzyk, ktory sluzy do kasowania wlasnych postow*_For_zaza_Milan_* pisze:Pewnie dwa posty wyszły ... co tu sie dzieje nawet z dodaniem jest kłopot serwer nowy - wady stare usuńcie jeden prosze
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 13 lis 2005, 21:24
na gorze obok twojego postu jest maly krzyzyk, ktory sluzy do kasowania wlasnych postow*_For_zaza_Milan_* pisze:Pewnie dwa posty wyszły ... co tu sie dzieje nawet z dodaniem jest kłopot serwer nowy - wady stare usuńcie jeden prosze
mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 lis 2005, 21:29
*_For_zaza_Milan_* pisze:Ja troche odejdze od tematu.
Tematów nie usuwają moderatorzy, dzieje się tak po skasowaniu posta... ale nie zawsze. Mialem taka sytuację, że wykasowałem coś w temacie ostrzeżenia i temat na parę godzin zniknął.Chlopaczek pisze:Ja tak z innej beczki.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 lis 2005, 21:35
Tematów nie usuwają moderatorzy, dzieje się tak po skasowaniu posta...
piwus pisze:Gorzej, że zwalnia i wyskakują błędy w takim natężeniu, że parę minut zabrało mi, by napisać tego posta Confused.
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 13 lis 2005, 21:39
U mnie identyczna sytuacja. Denerwujące to troche jest. A co do tych znikających tematów to myśle, ze jakiś moderator sobie jaja po prostu robi.bagg pisze:Ja w ogóle się na forum nie mogę dostać. Stronę sobie przeglądam, ale gdy chcę wejść na forum to już się wiesza
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 13 lis 2005, 21:42
Bingo! To nasze nowe hobby.'Piotrek' pisze: A co do tych znikających tematów to myśle, ze jakiś moderator sobie jaja po prostu robi.
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 lis 2005, 21:42
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 lis 2005, 21:46
piwus pisze:Tematów nie usuwają moderatorzy, dzieje się tak po skasowaniu posta
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 13 lis 2005, 21:46
NicSnipp_ pisze:Co ja Ci zrobiłem ?
Yhy... Udam, że zrozumiałamSnipp_ pisze:Tu się zgodzę. Zrozum - jak mu powiem że jest debilem to będę fajny, a jak on mi spróbuje odpowiedzieć to będę jeszcze fajniejszy bo co bym mu potem nieodpowiedział to i tak wygram, bo on w końcu jest debilem. Proste, a skuteczne, ot co.
Ale skoro Admini [doświadczeni, mądrzy ludzieSnipp_ pisze:Niemniej przezntuje on poziom niższy od choćby Ciebie czy Jarzyny. A jeśli nie to na pewno nie zasługuje by pełnić tak odpowiedzialną rolę.
Nie jestem pewnaSmithu pisze:Ale kochana, nikt sie nie czepia jego tylko jego kompetecji i poziomu rownemu wlasnie temu nowaczkowemu.
A wypadałobySmithu pisze:Mam wiele podstaw, jednakowoz brak ochoty na szperanie po topicach by te podstawy pokazac.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 lis 2005, 21:51
Jeśli to znaczy, że mnie nie lubią to nie.futbolowa pisze:To chyba dobrze, że nie należysz do kółka wzajemnej adoracji, co?
No przecież wiem.futbolowa pisze:doświadczeni, mądrzy ludzie
Zadecydowali dość dawno, kiedy forum się rozwijało. Na dzień dzisiejszy jest kilku użytkowników, którzy swą postawą na forum zasługują bardziej na moda niz romantyk. Basta.futbolowa pisze:będzie on modem i - jak do tej pory - nie mają do niego przeciwskazań, to nie rozumiem dlaczego miałby tej funkcji nie pełnić...
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 14 lis 2005, 7:52
NieSnipp_ pisze:Jeśli to znaczy, że mnie nie lubią to nie.
Ale do tej pory się go nie pozbyli. A więc są zadowoleni z niego.Zadecydowali dość dawno, kiedy forum się rozwijało. Na dzień dzisiejszy jest kilku użytkowników, którzy swą postawą na forum zasługują bardziej na moda niz romantyk. Basta.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lis 2005, 9:33
trudno się ze Snipp'em nie zgodzić, Romantyk, jako Romantyk nikomu nie przeszkadza. Każdemu czasem zdarzy się nabić postaSnipp_ pisze: kwestią czasu jest według mnie strata przez tego chłopaka pozycji moderatora na tym forum. W końcu pisze strasznie infantylnie, wlepia kontrowersyjne ostrzeżenia i ogólnie zamiast podziwu budzi śmiech, a tak być nie powinno.
Właśnie, nie jest to tylko zdanie Niggaza, ale podejrzewam większej ilości userów.Niggaz pisze:Romantyka nie traktuje w sumie jako moda. Może i stara się wypełniać swoją rolę i albo brakuje mu pewnych predyspozycji albo chęci ... a może jedno i drugie?
ja bym raczej powiedział - "beztroskim nabijaczem"romantyk pisze:5000 uzytkownikow uwaza, ze jestem "glupim nabijaczem" Laughing bywa tak niestety Smile
albo temu jakoś zaradzić. Jak sobie nie radzisz - to jest jedno wyjście z tej sytuacji - wszyscy wiemy co mam na mysliromantyk pisze: widocznie mam problem, moze i masz racje. wszystkie moje posty nic nie wnosza do tematu. ta... musze sie z tym pogodzic
świrtny przykład obrazujący prace Romantyka - Krzysiu Jarzyna napisał posta, w którym nie było, żadnych wulgaryzmów, czy tez zwrotów mogących urzić Romantyka [w moim przekonaniu]. Po prostu napisał mu, że wiek nie ma nic do rzeczy - dając za przykład [jakże trafny] kolege bagg'a. A oto co mu moderator odpisał [patrz cytat] chyba komentarz zbędnyromantyk pisze:standardowo Very Happy Bagg, Bagg, Bagg. proponuje mu wlezc w dupe Very Happy
jezeli mowisz o osmieszaniu to spojrz na siebie Wink Bagg to Twoj bozek, moze idol ?
jak widać, nie tylko ja mam takie odczuciaLakier pisze:Co to ma byc? Moderator a prowokuje do off topicow, na dodatek sam je pisze, zrobcie cos z tym.
Nikt nie wprowadza złej atmosfery - wyjaśnienie sprawy z Romantykiem służy własnie polepszeniu atmosfery panującej na forum, jeśli zaniżamy się do poziomu Nowaczyka [duża przesada] to trudno - twoje zdaniefutbolowa pisze:Moglibyście się powstrzymać i nie wprowadzać niezdorwej atmosfery na forum, bo poziomem intelektualnym zniżacie się do 'wielkich' Nowaczków i innych tego typu
Nie chodzi o popularność, chodzi o zwrócenie uwagi na pewne elementy pracy moderatora i jesli są one negatywne - pogadać o tym i dojść do jakiegoś konsensusu.futbolowa pisze:Popularność można sobie zdobyć w innym temacie, bo żadna to sztuka wraz z kilkoma innymi osobami bezpodstawnie uczepić się jednej
No chyba nie jafutbolowa pisze:Dajcie sobie spokój.
Niektórzy bardzo mnie rozczarowali.
NIkt nikogo nie wyzywa - to się nazywa wytykanie błędów - i nalezy to robić - bo dzięki temu mamy szanse zrobić cos pozytywnego.futbolowa pisze:Bo tworzy się tu jakieś kółko wzajemnej adoracji [nie liczę tu Snippa_ - on zdaje się być ponad wszystkimi Wink]. Jeden kogoś zwyzywa, to zaraz cała armia robi to samo Confused Confused
AmenSmithu pisze:jego poziom jest nieadekwatny to wykonywanej funkcji.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 lis 2005, 10:01
piwus pisze:Tematów nie usuwają moderatorzy, dzieje się tak po skasowaniu posta... ale nie zawsze. Miałem taka sytuację, że wykasowałem coś w temacie ostrzeżenia i temat na parę godzin zniknął.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 17 lis 2005, 13:35
AgaD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 20 lis 2005, 17:06
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 lis 2005, 17:36
ale jaja.'Piotrek' pisze:Pisze tego posta,bo mam zastrzeżenia co do pracy dwóch moderatorów. Mowa tu o Niggazie oraz Jarzynie. Odkąd zostali moderatorami nie zrobili nic, co mogłoby pomóc forum stać się lepszym, co więcej zarówno Niggaz jak i Jarzyna całkowicie olali forum i od czasu awansu na stanowisko moderatora, nie zajrzeli ani razu na forum
. Trzeba się poważnie zastanowić co do przyszłości obu tych panów na stanowisku moderatora.
Handsome Boy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio