Przestan jak dziecko wyrywac zdania z kontekstu i zobacz do czego sie odnosile i co jeszcze napisalem.vakabayashi pisze:uważasz ze Saganowski jest gorzej zbudowanty fizycznie do Smolarka Question
Jak wyzej. Przypomniaj sobie o czym poisales i jakiej gry chciales od naszych reprezentantow. Przypomne Ci to 4-4-2 z dwojka DM oparte na grze skrzydlami w mezu z Nimcamivakabayashi pisze:w takim razie Beenhhaker nie wiedział ze Lobodzinski nie potrafi kopać piłki Question to po co go brał na euro Question
Wieksze sa sznsena to, ze koles okolo 175 cm przeskoczy parie dwumetrowego kolesia czy na to, ze ten mniejszy wyprzedzi go w pojedynku biegowym i/lub lepiej sie ustawi do podania po ziemii?vakabayashi pisze: wieksze szanse są wrzutki w pole karne na jednego napstnika dobrze zbudowanego i potrafiącego grać głową czy też na jednego dobrego technicznie ruchliwego napasntika jak próba gry prostopadłą piłką której nikt tak naprawde nie umie zagrać w naszej reprezentacji.
Znajdz sobie lepiej co ja przy tym porownaniu napisalem. Na pewno nie znajdziesz tam mojego stwierdzenia, ze chce aby nasza reprezentacja grala jak Realvakabayashi pisze:porównywałeś sytuacje w repreznetacji do Realu więc to nie do końca z kosmosu
Przypominam, ze rozmowa byla o meczu z Nimecami, ktorzy maja dwumetrowych stoperow a my niskich napastnikow. I tylko gra po ziemii mielibysmy jakiekolwiek szanse na jakakolwiek sytuacje podbramkowa. To czego hciales bylo dwa lata temu. Tez z Niemcami. Gralismy lepiej?vakabayashi pisze: otóż to wieksza jest umiejętność gry pilakrzy naszej reprezentacji prostymi środkami adekwatnymi do ich umiejętności jak gra kombinacyjna w środku pola i prostopadłe piłki
Przeczytaj sobie pogrubione. Lewandowski i Dudka tego nie zrobia.vakabayashi pisze: mało siedze w polskiej piłce ale coś mi mówi ze Cantoro i Sobolewski czyli środek boiska w Wiśle Kraków - obecnym mistrzu polski to jednak para dwóch DM - takich "rzezników" koszących akcje w środku pola i próbujących też rozegrać akcję do przodu
A gdzie ja napisalem, ze bedziemy grac jak Holandia? Kuzwa czlowieku opanuj sie i przestan mi wciskac rzeczy, ktorych nie napisalem bo sie zgubisz w ciemnym lesie fantazjivakabayashi pisze: i uważasz ze każdy z nich da nam możliwość grania w takim systemie jak np. Holadnia no i pozwoli nam osiągnąć poziom zbliżony do Holendrów.
Ci pilkarze daja nam mozliwosc gry pilka i ktorzy jak na nasze krajowe warunki sa bardzo kreatywni. Ale wedlug vakabayashiego lepiej z nich nie korzystac. Lepiej by w srodku pola grali tylko Lewandowski i Dudka bo reszta to tylko szuka bezsensownej gry po ziemii
Jakis Ty biedny. To teraz zakumaja kolejna rzecz. O wszelkich potencjalnych zmianach systemu i o grze dwojka kreatywnych pomocnikow w srodku pisalem w odniesieniu do przyszlosci - od samego pocatku. Ale niestety vakayashi juz to zapomnial bo to dawno bylo, nagle sobie przypomnial dyskusje i... przeczytal tylko ostatniego posta z niejvakabayashi pisze:nia mają formy i nie zabrał ich Leo na euro
Umiesz czytac, czy te umiejetnosc tez zatraciles? Rasiak jest jednym z nieliczynych naszych pilkarzy, ktorzy maja wystarczajacy wzrost, by moc probowac walczyc o gorne pilki z wysokimi stoperami rywale przy bezmyslnym systemie 4-4-2 z dwojka DM (Lewandowski i Dudka) forsowanym przez usera o nicku vakabayashi.vakabayashi pisze:a kto to jest Rasiak Question
Przypominam, ze wszelkie porownania do Wloch / Holandii (zartaz jeszcze bedzie Hiszpania) wymyslil user o nicku vakabayashi, a nie jak ten user sadzi tajemnicza postac o nicku RealFan. A tak poza tym to wlasnie lepiej probowac przeciw Niemcom takiej gry niz tego co proponujesz Ty - czyli wrzutek od Lobodzinskiego (vakabayashi pisze: każda taktyka lepsza od samotnego Smolarka (w roli Ruuda ew. Toniego) przeciwko Metze i Mertesackerowi wspieranego "sypiącym prosotpadłymi piłkami i rozegraniem akcji" - Żurawskiemu (w roli Van der Varta) którego wspomagają schodzący ze skrzydeł albo sami "swoją kreatywnością" konstruujący akcje ofenswyne Krzynówek (a.k.a Robben) i Łobodziński (a.k.a Snejider ew. Camoranesi) zaiste świetny pomysł
Ps. Przepraszam za literowki. Nie chce mi sie ich poprawiac