Liverpool (zbiorczy) - Strona 35

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 maja 2005, 13:24

Gerrard powinien zagrać w meczu z Chelsea. Benitez nie może pozwolić sobie na aż takie ryzyko - nie wystawić od pierwszych minut filara całej ofensywy. Może posadzić na ławce Gerrarda załóżmy w meczu z jakimś Norwich czy innym spadkowiczem, ale nie z Chelsea. Nie oszukujmy się - LFC stawia wszystko na jedną kartę...

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2203
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 maja 2005, 13:41

Ale jeśli sprawdza się to, że i bez niego grają dobrze powinno się dać szansę innym ;)
Chociaż z drugiej strony za bardzo lubię Gerrarda, żeby oglądać go na ławie gdy jest w pełni sił ;) Poza tym i tak uważam go za najlepszego pomocnika w Anglii...
I racja - gdyby LFC przegrał bez niego w składzie Benitezowi groziłaby taka fala krytyki, że by się jeszcze poddał. A ja myślę, że jeszcze jeden-dwa sezony i Rafa pokaże wszystkim, że jest świetnym trenerem i Liverpool nareszcie będzie święcił triumfy ;)

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 01 maja 2005, 13:43

Gerrard powinien zagrac w meczu z Chelsea, tym bardziej, ze nie zagra Alonso, a chyba nikt sobie nie wyobraza w Liverpoolu, ze w srodku pomocy zobaczymy pare Biscan - Hamman :roll: . Swoja droga to Benitez mowił, ze dla niego ważniejsze jest zajecie czartego miejsca w Premiership, a nie pokonanie Chelsea, jesli tak jest to nie rozumiem dlaczego oslabia druzyne w meczach z Palace czy teraz z Boro dajac wypoczac najlepszym zawodnikom na polfinalowe starcie z Chelsea :? .
futbolowa pisze: Nareszcie mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że Morientes się na Ligę Angielską nie nadaje
Wreszcie ktos zauwazyl to co moim zdnaiem bylo juz oczywiste gdy Liverpool w ogole wyrazil zainteresowanie Moreintesem. Od samego poczatku sceptycznie podchodzilam do tego transferu i teraz niestety moje obawy sie sprawdzaja. Nando ma juz swoje lata i nie potrafi przystosowac sie do angielskiego stylu gry. Liverpool interesowal sie zimą: Anelka, Fowlerem i Morientesem. Wedlug mnie Benitez wybral najgorsza opcje. Kiedy przeczytalam jak sie potem okazalo plotke, ze LFC interesuje sie Robbiem to o malo co z krzesla nie spadlam, tak mnie to ucieszylo. Fowler strzelil przeciez w Premiership wiecej goli niz nasz najlepszy strzelec - Baros. Anelka to tez byloby wedlug mnie lepsze rozwaizenie, gral kiedys w LFC, zna angielski styl gry, jest mlodszy od Moro i moze grac w LM - same plusy. Na tym koncze :D

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 maja 2005, 13:44

Dać szansę innym? A komu? ;) Bo nie wiem, kto jest w LFC aż tak wspaniały, że może zastąpić fenomenalnego Gerrarda... Tylko z nim Liverpool może świętować triumfy. :)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 maja 2005, 13:46

Anka pisze:Dać szansę innym? A komu? ;) Bo nie wiem, kto jest w LFC aż tak wspaniały, że może zastąpić fenomenalnego Gerrarda... Tylko z nim Liverpool może świętować triumfy. :)
Wiem, wiem - skoro jest najlepszy [a jest ;)] nie można znaleźć w Liverpoolu lepszego [co jest logiczne], ale i tak na miejscu trenera pozwoliłabym sobie na eksperymenty ;) Z tym że może macie racje - w jakimś luźniejszym pojedynku, a nie półfinale LM ;)
Chociaż w tym sezonie nie zanosi się już na żadne luźne pojedynki, bo walczyć trzeba do końca o tą czwartą pozycję ;)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 maja 2005, 13:48

Czy to jest odpowiedź na moje pytanie, które brzmi:
Dać szansę innym? A komu? :wink:
Bo nie sądzę... Nie wymieniłaś żadnego nazwiska. ;)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 maja 2005, 13:55

Przy ustawieniu 4-4-2 spróbowałabym Riise-Alonso-Garcia-Kewell [tylko musiałby być w pełnej dyspozycji], ew. Hamann, ;)
Myślę, że na Biscana nie ma co liczyć. Chociaż z Kewellem to też różnie bywa :roll:
Zresztą nie ja jestem specem od taktyki ;)

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 01 maja 2005, 13:59

futbolowa nie wzielas tylko pod uwage, ze Alonso nie zagra w rewanzu z powodu zoltych kartek :) Nominalną pozycją Kewella jest lewa strona, ale z nim ewentualnie mozna pokombinowac. Hamman gra przecietnie, podbnie jak Biscan, chociaz mam caly czas w pamieci podanie Igora do Garcii w meczu z Bayerem :lol: Jednym sloem nie ma co kombinowac i Gerrard musi zagrac.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 maja 2005, 14:02

Ale to proponowany skład na ewentualny pojedynek eksperymentalny, który jak już mówiłam w tym sezonie nie będzie miał niestety miejsca ;)

A o tym, że Alosno nie zagra niestety wiem. Spora strata, ostatnio nieźle sobie ten pan poczynał ;)

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 02 maja 2005, 13:38

Gerrard i Risse z córkami: :D :D :D

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 02 maja 2005, 13:45

O jaaa :D

Mogłabym mieć takiego tatusia ;)

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 02 maja 2005, 13:52

Heh, a skad takie fotki masz :?: Bo ja bym sobie chetnie obejrzala jeszcze kilku liverpoolskich tatusiow 8)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 02 maja 2005, 17:10

To ile Gerrard ma lat, że córkę już ma? Boże, teraz to tak młodo mają dzieci... :P :P

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 maja 2005, 17:14

25 lat to nie jest tak mlodo 8) z tego co widac na zdjeciu to coreczka ma z rok gora poltorej

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 02 maja 2005, 17:22

Dokładnie, znam młodszych z dziećmi ;)

PS. No ale skąd masz to zdjęcie? Też bym sobie piłkarskich tatusiów pooglądała ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”