Wrogowie i kumple na forum - Strona 35

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 04 wrz 2005, 11:56

Najbardziej lubie i szanuje kibiców Juve (wiadoma sprawa). Zwłaszcza Ibrahimovicia, Lakiera i Maestro. Co może wszystkich zaskoczyć, włącznie z tą osobą zaczynam lubić Zaze :) A oprócz niego z ekipy Milanu najbardziej Bogiego. Szacunek dla wszystkich fanów mojego ukochanego Juve i Legii Warszawa. Peace.
Edit: Zapomniałem o użytkowniku Bagg( on oczywiście zalicza się do kumpli :D )

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 04 wrz 2005, 12:24

Szacunek należy sie wszyskim , ale skoro robimy selekcje na tych lubianych bardzo i bardziej więc i ja sobie pozwole wymienić osoby które polubiłem , ostatnio u spowiedzi bylem szmat czasu temu i duzo sie zmieniło jednak pozytywnie bowiem lubianych uzytkowników przybyło . Start. Oczywiście nie wiem dlaczego , raptem zamieniłem z nim 2 słowa ale jak dla mnie największy wafel forum a mowa o Bunchu . RoRo oraz Dosmen są bardzo uczynnymi ludźmi więc i ich zaliczam do grona tych najbardziej lubianych , tak jak Smita który był jeszcze kilka miesięcy temu moim wrogiem nr 1 , ale te wcielenie Frika jest o niebo lepsze (poztym fan Realu - stąd ta przyjaźń ) podobnie jest z Bonsem i Roomeczkiem fani Realu ! To byli ci najbardziej lubiani posterzy , kawałek internetowego serca i pamięci ukradli mi także ci uzywtkownicy - Piwuś , Jarzyna , Gomez , Corinthians , Wazi , Tomi , Bobi oraz dwaj młodzieńcy (Herdek i Bartek12) w sumie by tak wymieniać i wymieniać.. pozdrowienia dla wszystkich fanów Realu i Romy i oczywiście Stomilu ale tu takich nie ma :)

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 04 wrz 2005, 12:56

Wypadaloby zebym w koncu ja jako legenda wypowiedzial sie dosc soczyscie kogo lubie a kogo nie. Zaczne od osobniku wobec ktorych jestem na nie.

'Piotrek' - uzytkownik, ktory jest kontrowersyjny, w moim mniemaniu ciagle szuka zaczepki. Wpada do jakiegos tematu, psuje go a pozniej pieprzy jak mu zle i niedobrze.

Mikusinski - takiego malo rozgarnietego bachora jeszcze nie widzialem.

pippen - modowi nabijanie nie przystoi :?

Bunch - pewny siebie mieczak, ktory zgrywa maczo po internecie

romantyk - nowa wersja becksa, a jeszcze gorsza niz poprzednik

Mazi - typowy nabijacz, ktory sam chyba nie widzi bezsensownosci swoich wypocin

figo vel tau cos tam - jego wiedza pilkarska mnie wrecz dobija :?, choc tak do konca nie moge powiedziec ze go nei lubie

To tyle bo wiecej sobie przypomniec nie moge

A teraz ci do ktorych jestem nastawiony na tak

Chlopaczek, Dorian, Milosz - po prostu klan Eternals dolaczcie do tego Smita a macie 3 muszkieterow ktorzy potrafia sasiac poploch gdzie tylko sie pojawia

kostek - malo z nim pisalem, ale tylko po przeczytaniu jego postow i po analizie jego moderatorskich decyzji uwazam iz jest najlepszym modem na forum

pasztet - gdyby kazdy dzieciak byl taki jak on, byloby zajebiscie

zaza - obok mnie postac legendarna, fan milanu, inteligentny, posiada duza wiedze pilkarska, umie z forum robic zabawe, a nie sprawe zycia i smierci

Bonso - pewny siebie i arogancki wiec bardzo podobny do mnie, do tego fan Realu, szkoda tylko ze rowniez kibicuje [L]-ce, ale zyciowe bledy sie wybacza

zawdi - na tle innych forumowiczow blyszczy poczuciem humoru i wiedza na wszelakie tematy, mozna z nim popisac na forum i pogadac na gg, najlepiej o bukmacherce

kotek - kiedys mod, teraz odszedl rozgoryczony i spelnia swoja powinnosc na stronie ajaxu, jako mod byl czasem wkurzajacy, jednak bez posady nie zauwazylem u niego wad

bogi - powiedz mu zeby znalazl ci mp3 to zrobi w niecale 10 sekund, poza tym jest naprawde sympatyczny i otwarty na kazdy temat

fieldy - lubie go, ale sam nie wiem czemu

cloner - na poczatku bardziej mnie irytowal niz sprawial dobre wrazenie, ale teraz juz jest wszystko ok, mimo jego pogladow co niektorych polubilem go

niggaz - kiedys o nim juz pisalem w temacie "opisz poprzednika", nie lubie sie powtarzac, wiec nei bede tego robil

futbolowa - o tej pani rowniez wypowiadzialem sie w wyzej wymienionym temacie, wiecej dodac nie musze

Corinthians - duza wiedza na temat pilki pd amerykanskiej wrecz mnie oczarowala

zapomnialem jeszcze o panach, z ktorymi zapoznalem sie poznajac tajniki grafiki komputerowej: Dosmen, RoRo i unojedrzej, wazi, gomez, bardzo pomocni i symatico
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2005, 13:04 przez Smithu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 702

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 04 wrz 2005, 13:02

frik23 pisze:obok mnie postac legendarna
frik23 pisze:ja jako legenda
Tak jestes legendą, legendą spamownia. :o

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 04 wrz 2005, 13:42

Corinthians pisze: no i dodam Snipa i bagga zeby nie płakali.
;*;*
Ibrahimović pisze:on poznał najwyzszy wymiar kary za obraze Juve i jego kibiców
Zadarł ze Snippem! I z Juve! Zresztą sam siebie załatwił :)
frik23 pisze:Za co mnie niektorzy lubia to ja nei wiem
Ja też Cię lubię. Za co też nie wiem.
frik23 pisze:A teraz ci do ktorych jestem nastawiony na tak
Mnie tam nie ma :? No co Ty?

A po co komu wiedzieć, że go lubię? Ale niech Wam będzie, napiszę:
serek408 ;*
K.J.
fieldy
futbolowa
Ibra
Tomus
Piotrek
Chlopaczek
Bogi
Zaza (jak się nie napina czyli nie za często)
bagg
smitu
Niggaz
Corinthians

w/w darzę sympatią, wrogów raczej nie mam choć nietrudno trafić na moją listę, sesese....

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 04 wrz 2005, 13:45

Hehe Snipp i Ibrahimovic co Wy mafie tworzycie czy co :> Bo teraz to już na bank wszyscy się będą bali zadrzeć z Wami :twisted: Forza Rossoneri.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 04 wrz 2005, 13:45

A widzisz :P zapomnialem i to nie tylko o tobie a takze o krzysztofie j.

Pozdro dla was

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 04 wrz 2005, 13:58

Jak wszyscy to wszyscy:
W sumie nie mam wrogow (o dziwo :shock: ), a przynajmniej tak mi sie wydaje ( :lol: ), ale irytuja mnie na forum 2 osoby: romantyk i Mazi. dlaczego? bo tak! :D
Duzo wiecej jest natomiast ludzi, ktorych mozna powiedziec, ze lubie (o ile da sie polubic kogos przez kabel). tak wiec:
fieldy, snipp, piotrek, piwus, niggaz, cloner, zaza (choc staram sie omijac jego posty, bo nie mam az tyle wolnego czasu :wink: ), corinthians, bagg, smitu, kostek. i tak pewnie kogos pominalem, no ale w moim wieku ( :lol: ) poczatki sklerozy to nic dziwnego :lol:
frik23 pisze:A widzisz zapomnialem i to nie tylko o tobie a takze o krzysztofie j.
Nie ma sprawy, mysle ze przy najblizszej okazji 0,7 litra powinno zalatwic sprawe. :wink: :lol:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 04 wrz 2005, 13:59

A czy my forumowicze nie powinniśmy być JEDNĄ WIELKĄ RODZINĄ :D
Mimo różnych poglądów :P sprzecznym uczuć. itd. No dobra, dobra trochę się zamarzyłem :lol: Ogólnie to nie ma osób, których na tym forum nie lubię ;)
Przyjemnie jest tu pisać z Wami ;) Wręcz jestem zaszczycony mogąc pisać razem z taką śmietanką :) znawców piłkarskich Pozdrawiam wszysctkich ;)

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 04 wrz 2005, 14:13

Krzysztof Jarzyna pisze:no ale w moim wieku

21 pierwszy wiek jest dla kazdego z nas bardzo ciezki 8)

Krzysztof Jarzyna pisze:mysle ze przy najblizszej okazji 0,7 litra powinno zalatwic sprawe.

Moze przy al. Pilsudzkiego w kafejce pewnego klubu ? :D

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 04 wrz 2005, 15:01

frik23 pisze:Moze przy al. Pilsudzkiego w kafejce pewnego klubu ? :D
Poki co ze wzgledu na napiety wrzesien na uczelni :roll: niestety nie wybieram sie do Łodzi na meczyk, ale jak wszystko poukladam (oby :D ) i w koncu zalicze ten rok, to czemu nie. :wink:

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 04 wrz 2005, 16:52

Ludzie z forum na których jestem na TAK !

unojedrzej - Fan realu tak jak ja ;) oraz za to, że zrobił mi fajnego (choć już nieco nieaktualnego Siga:) )

frik23- za to, że jest nie wiem hmm niekonwencjonalny na tym forum ;)za to, że jest fanem realu i że w swoim poprzednim "wcieleniu" robił albo może nawet robi bardzo fajne kompilacje piłkarskie:)

krako_91 - lubie go bo on jak i ja lubimy bezpłatne pamiatki piłkarskie :twisted:

Corinthians - za dużą wiedze o piłce latynoskiej i nie tylko ;)

lubie także : RoRo, waziego, buncha i dosmena.

Awatar użytkownika
artur.makaveli
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 04 wrz 2005, 16:55

Nie jestem tu za dlugo mam jeszcze maly staz, zeby mnie ktos tu "dobrze" znal wiec nie pisze kogo lubie, moge tylko napisac kogo lubie za potezna wiedze pilkarska to sa:
Corinthians
RoRo
MlSoccer
A szczegolnie nie przypad mi do gust TOMUSMC on mnie zbanowal, i tylko on mi dawal ostrzezenia. Ciekawe czy teraz tez mi da

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 04 wrz 2005, 17:10

Roomeczek pisze:frik23- za to, że jest nie wiem hmm niekonwencjonalny na tym forum ;)za to, że jest fanem realu i że w swoim poprzednim "wcieleniu" robił albo może nawet robi bardzo fajne kompilacje piłkarskie:)

W dalszym ciagu robie, ale obecnie mam przerwe. Gdy ruszy pewien serwis ruszy tez produkcja kompilacji.

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 04 wrz 2005, 21:01

Moi ulubieni forumowicze to:
Romantyk - mamy podobne zainteresowania i zawsze, kiedy potrzebuję pomocy, to mogę na niego liczyć
Corinthians - zna się na pilce poludniowoamerykanskiej i mądrze pisze [chociaż jest złośliwy, patrz :arrow: link pod jego sig'iem :)]
Zaza - specjalista od Calcio, ma świetny gust w wyborze ukochanego klubu :D
Hunter - to samo co Zaza
Bobi - dzięki niemu mam takiego fajnego sig'a [Jeszcze raz dzięki Bobi :)]
Oprócz wyżej wymienionych bardzo lubię:
Niggaz, Dombroś, Cloner, Dosmen, TomusMC, RoRo, Fieldy i Frik23

:D A tak w ogóle to lubie wszystkich!!! :D
...Z wyjątkiem:
:arrow: Ibrahimovic - jest kibicem Juve, ale zamiast dyskutować o swojej drużynie wchodzi na forum Milanu i obraża zawodników tego klubu
:arrow: Simonek - to samo co poprzednik
:arrow: Jurek Ch-No - jak wyżej
:arrow: Artur Makaveli - jest zbyt niecierpliwy [Patrz temat: Czy coś Ci to movie ?]
To na tyle z mojej strony :)
Pozdro dla wszystkich !!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”