Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 06 mar 2005, 21:44
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 mar 2005, 17:52
Powinienes dostac e-mail w ktorym bedzie odnosnik strony w ktrom to miejscu dostales wpLAZIO pisze:tak z łaksi swojej moze mi ktos powiedziec za co dostałęm 2 ostrzezenie![]()
![]()
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 mar 2005, 16:20
spoko, liczylem sie z wp. zamkneliscie mi temat, a musialem sie odniesc do tekstu nabijacza pod moim adresem. teraz ow nabijacz bedzie pewnie chcial sie odniesc do mojej wypowiedzi i nie bedzie mogl tego zrobic, bo zamkneliscie nastepny temat. moglbys pomoc i wskazac temat gdzie moglby cos nabic o mnie?tomus pisze:Zawdi otrzymujesz 2WP!! Wiesz, że był podobny temat i go zamkneliśmy więc powinieneś wiedzieć, że takiego się nie zakłada! Zamykam
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 mar 2005, 16:22
Pojecia nie mam gdzie jest taki temat. Najlepiej by było gdyby napisał do Ciebie na GG bo na forum robi się z tego śmietnik.zawdi pisze:spoko, liczylem sie z wp. zamkneliscie mi temat, a musialem sie odniesc do tekstu nabijacza pod moim adresem. teraz ow nabijacz bedzie pewnie chcial sie odniesc do mojej wypowiedzi i nie bedzie mogl tego zrobic, bo zamkneliscie nastepny temat. moglbys pomoc i wskazac temat gdzie moglby cos nabic o mnie?tomus pisze:Zawdi otrzymujesz 2WP!! Wiesz, że był podobny temat i go zamkneliśmy więc powinieneś wiedzieć, że takiego się nie zakłada! Zamykam
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 15 mar 2005, 16:26
_*For_zaza_Milan*_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 15 mar 2005, 18:18
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 mar 2005, 18:22
BYŁ PEWIEN TEMAT A NAWET 2 TYLKO JUŻ ZAMKNIĘTEmathiasek12 pisze:Kurcze niebylo mnie na forum ze 2 dni a tu wchodze i kaczy ma 6 wp zawdi 3 wp tomusmc 2 wp piotrek256 2wp smitu 1wp boze co sie stalo nagle tyle nie licze juz osob ktore wczesniej dostaly a i mam pytanie na liscie ostrzezen jest for zaza milan i ma 7w a nizej znowu on i ma 1wp moze mi ktos wytlumaczyc?
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 15 mar 2005, 18:31
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 mar 2005, 18:34
TYLKO JEDEN Z NICH UDAJEmathiasek12 pisze:no chyba sie ktos podszyl bo zobacz temat petycja do szanownej redakcji i tam sie wypowiada raz ten a raz ten i obaj udaja ze sa jednym
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 15 mar 2005, 18:36
no tak o to mi chodzi moz ezle to ujalem chodzi mi o to \e jeden jest zaz a drugi go udajePasztet pisze:TYLKO JEDEN Z NICH UDAJEmathiasek12 pisze:no chyba sie ktos podszyl bo zobacz temat petycja do szanownej redakcji i tam sie wypowiada raz ten a raz ten i obaj udaja ze sa jednymBO GDRUGI RACZEJ TO NORMALNY ZAZA
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 15 mar 2005, 18:46
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 mar 2005, 18:58
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 15 mar 2005, 19:05
No dobrze Zawdi, wyżyj się na mniezawdi pisze:spoko, liczylem sie z wp. zamkneliscie mi temat, a musialem sie odniesc do tekstu nabijacza pod moim adresem. teraz ow nabijacz bedzie pewnie chcial sie odniesc do mojej wypowiedzi i nie bedzie mogl tego zrobic, bo zamkneliscie nastepny temat. moglbys pomoc i wskazac temat gdzie moglby cos nabic o mnie?tomus pisze:Zawdi otrzymujesz 2WP!! Wiesz, że był podobny temat i go zamkneliśmy więc powinieneś wiedzieć, że takiego się nie zakłada! Zamykam
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 15 mar 2005, 19:07
wiem ze jeden jest zbanowany ale nadal jest jeszcze dwóchTomusmc pisze:Pewien wasz kolega z forum podszył się pod prawdziwego Zaze i już został zbanowany. Chciał się z niego ponabijać, ale nie za bardzo u to wyszło.
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 15 mar 2005, 19:15
_*For_zaza_Milan*_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio