Ostrzeżenia - komentarze - Strona 35

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 06 mar 2005, 21:44

tak z łaksi swojej moze mi ktos powiedziec za co dostałęm 2 ostrzezenie :? :? :roll:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 mar 2005, 17:52

LAZIO pisze:tak z łaksi swojej moze mi ktos powiedziec za co dostałęm 2 ostrzezenie :? :? :roll:
Powinienes dostac e-mail w ktorym bedzie odnosnik strony w ktrom to miejscu dostales wp

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 mar 2005, 16:20

tomus pisze:Zawdi otrzymujesz 2WP!! Wiesz, że był podobny temat i go zamkneliśmy więc powinieneś wiedzieć, że takiego się nie zakłada! Zamykam
spoko, liczylem sie z wp. zamkneliscie mi temat, a musialem sie odniesc do tekstu nabijacza pod moim adresem. teraz ow nabijacz bedzie pewnie chcial sie odniesc do mojej wypowiedzi i nie bedzie mogl tego zrobic, bo zamkneliscie nastepny temat. moglbys pomoc i wskazac temat gdzie moglby cos nabic o mnie?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 mar 2005, 16:22

zawdi pisze:
tomus pisze:Zawdi otrzymujesz 2WP!! Wiesz, że był podobny temat i go zamkneliśmy więc powinieneś wiedzieć, że takiego się nie zakłada! Zamykam
spoko, liczylem sie z wp. zamkneliscie mi temat, a musialem sie odniesc do tekstu nabijacza pod moim adresem. teraz ow nabijacz bedzie pewnie chcial sie odniesc do mojej wypowiedzi i nie bedzie mogl tego zrobic, bo zamkneliscie nastepny temat. moglbys pomoc i wskazac temat gdzie moglby cos nabic o mnie?
Pojecia nie mam gdzie jest taki temat. Najlepiej by było gdyby napisał do Ciebie na GG bo na forum robi się z tego śmietnik.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 15 mar 2005, 16:26

Prosze o WP bo zaraz złamie regulamin !!! Insekty trzeba tepić ale jak Redakcja woli tylko stopniowao WP przydzielać to wybaczcie. To chyba nie onet ??

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 15 mar 2005, 18:18

Kurcze niebylo mnie na forum ze 2 dni a tu wchodze i kaczy ma 6 wp zawdi 3 wp tomusmc 2 wp piotrek256 2wp smitu 1wp boze co sie stalo nagle tyle nie licze juz osob ktore wczesniej dostaly a i mam pytanie na liscie ostrzezen jest for zaza milan i ma 7w a nizej znowu on i ma 1wp moze mi ktos wytlumaczyc?

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 mar 2005, 18:22

mathiasek12 pisze:Kurcze niebylo mnie na forum ze 2 dni a tu wchodze i kaczy ma 6 wp zawdi 3 wp tomusmc 2 wp piotrek256 2wp smitu 1wp boze co sie stalo nagle tyle nie licze juz osob ktore wczesniej dostaly a i mam pytanie na liscie ostrzezen jest for zaza milan i ma 7w a nizej znowu on i ma 1wp moze mi ktos wytlumaczyc?
BYŁ PEWIEN TEMAT A NAWET 2 TYLKO JUŻ ZAMKNIĘTE 8)

A CO DO ZAZY TO CHYBA KTOŚ SIĘ POD NIEGO PODSZYŁ... W TYM ZBANOWANYM GOŚĆ NA POCZĄTKU MA _ A ZAZA NIE MA :wink:

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 15 mar 2005, 18:31

no chyba sie ktos podszyl bo zobacz temat petycja do szanownej redakcji i tam sie wypowiada raz ten a raz ten i obaj udaja ze sa jednym

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 mar 2005, 18:34

mathiasek12 pisze:no chyba sie ktos podszyl bo zobacz temat petycja do szanownej redakcji i tam sie wypowiada raz ten a raz ten i obaj udaja ze sa jednym
TYLKO JEDEN Z NICH UDAJE :wink: BO GDRUGI RACZEJ TO NORMALNY ZAZA

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 15 mar 2005, 18:36

Pasztet pisze:
mathiasek12 pisze:no chyba sie ktos podszyl bo zobacz temat petycja do szanownej redakcji i tam sie wypowiada raz ten a raz ten i obaj udaja ze sa jednym
TYLKO JEDEN Z NICH UDAJE :wink: BO GDRUGI RACZEJ TO NORMALNY ZAZA
no tak o to mi chodzi moz ezle to ujalem chodzi mi o to \e jeden jest zaz a drugi go udaje

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 15 mar 2005, 18:46

A może ten Zaza ma rozdwojenie jaźni?Schizofrenik :?: :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 mar 2005, 18:58

Pewien wasz kolega z forum podszył się pod prawdziwego Zaze i już został zbanowany. Chciał się z niego ponabijać, ale nie za bardzo u to wyszło.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 15 mar 2005, 19:05

zawdi pisze:
No dobrze Zawdi, wyżyj się na mnie :).Może choć na chwilę zapomnisz o swoim życiu :wink:.Rozumiem, że przez neta łatwiej :).Postaraj się skontaktować z kimś kompetentym, bo widze czaty nie pomagają :). Pzdr :*

P.S. Ktoś się pytał Ciebie :P ?
Sam nabijasz sobie posty, pisząc takie bezsensowne tematy :).Może moje posty zbyt nie zrozumiałe dla Ciebie :).Popatrz, że mnie jakoś to nie obchodzi ile masz postów, jak piszesz, a widze, że raczej za mądrze tez nie prawisz.Mam nadzieje, że choć na jeden dzień zapomnisz o swoim przykrym żywocie :).

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 15 mar 2005, 19:07

Tomusmc pisze:Pewien wasz kolega z forum podszył się pod prawdziwego Zaze i już został zbanowany. Chciał się z niego ponabijać, ale nie za bardzo u to wyszło.
wiem ze jeden jest zbanowany ale nadal jest jeszcze dwóch

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 15 mar 2005, 19:15

Ohh dziekuje Wam drodzy koledzy forumowicze że martwicie sie o mój stan zdrowie :D Ale Schizorfemia to nie to :!: bardzie syndrom wypalanie :D za dużo :D POZDRO

Tomusm mógł być zobaczyć (lub ktoś inny z redakcj) na uzytkownika który chyba naśpany i ma jazde to zalogował sie znów chyba pod podobnym loginem ! Terz ich idolem nie jest Ronaldo, Ronaldinho, Del Piero czy Henry tylko Zaza a wzasadzie zdanie Zazy czy nowy Mourinho :D INSEKTY I TYLE :!:

Aco do dwóch loginów To jeste jest *_Forz_zaza_Milan_* A drugin też mój _*For_Zaza_Milan*_ a wzasadzie taty sami wiecie początki były dziwne a bany leciał często.

Każdy inny to jest próba zalodowanie sie przez .........
Ostatnio zmieniony 15 mar 2005, 19:20 przez _*For_zaza_Milan*_, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”