FMy - Strona 342

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 02 lip 2006, 12:30

Może mi ktoś wytłumaczyć jak mam zagrać z kolegą przez neta w FMa ?

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 03 lip 2006, 17:30

Ok, wdzę, że znawcy nie potrafią mi tego wytłumaczyć, a szkoda.

Może pytanie z innej beczki:

Ściągnąłem z osloskop.net CM2006 i teraz mam question : skąd mam wziąć spolszczenie?

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 03 lip 2006, 21:18

Loczek pisze:Ściągnąłem z osloskop.net CM2006 i teraz mam question : skąd mam wziąć spolszczenie?

Ja np. sciągnąłem odrazu Polską wersję, poszukaj jakiegos patcha czy latki na osloskopie.net albo osiolek.com moze znajdziesz tam cos takiego.
Loczek pisze:Może mi ktoś wytłumaczyć jak mam zagrać z kolegą przez neta w FMa ?

na to pytanie niestety nie znam odpowiedzi, sam chcialem kiedys zagrac z kolega przez neta ale jakos nie wiedzielismy jak

Teraz gram w FMa Wisłą Kraków i zauważyłem że na swoim stadionie Wisła gra 3 razy lepiej niż na wyjazdach. Niestety zawsze przegrywam u siebie z Polonią, nie wiem z jakich przyczyn. Również obserwowałem grę Brożka, i jeśli ktoś potrzebuje jakiegos taniego, skutecznego napastnika to go polecam. U mnie w ostatnich trzech meczach zdobył 5 bramek.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 04 lip 2006, 10:28

el_nino pisze:Ja np. sciągnąłem odrazu Polską wersję, poszukaj jakiegos patcha czy latki na osloskopie.net albo osiolek.com moze znajdziesz tam cos takiego.

Nie ma własnie. Ech, szit totalny. No nic, jak masz releasa, to podaj do polskiej wresji.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 04 lip 2006, 10:38

Loczek może poszukaj na stronach z torrentami.Tam zawsze są jakieś spolszczenia.

robur
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 05 lip 2006, 12:33

szukam fachowego spolszczenia do FM-a 2006... ma ktoś może :?:
z góry dzięki

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 05 lip 2006, 16:19

robur pisze:szukam fachowego spolszczenia do FM-a 2006... ma ktoś może Question
z góry dzięki

przed tobą pisał o tym (L)egionista, czytaj temat, poszukaj na googlach, na emule, na kazie i na stronach związanych z tą stroną, a na pewno znajdziesz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 lip 2006, 19:45

Nie sądziłem kiedykolwiek, że wpiszę się w tym temacie i to z prośbą o pomoc :shock: A jednak życie wciąż mnie zaskakuje :lol:

Postanowiłem wreszcie odkurzyć CM-a 2000\2001. Udało mi się nawet znaleść płycisz i zainstalować. Pierwszym problem napotkałem oczywiście w momencie pierwszego uruchomienia gry, ale szybko sobie poradziłem zmieniając tryb zgodności. Informuję o tym coby nikt mi tego nie poradził znowu :wink: Gra się uruchamia ale... kiedy chcę sobie zapodać 'Start New Game' wtedy CM stwierdza, że "There is not enough available system memory to create the game. Please free up some more and try again" :shock: :lol:

Mam 1 GB. Mało? :lol: :roll:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 05 lip 2006, 20:46

A ja już myślałem że ktoś coś narozrabiał i Ty Niggaz tylko interweniujesz w tym temacie :boje się: :lol:
Niggaz pisze:"There is not enough available system memory to create the game. Please free up some more and try again"
:lol2: Nie mam pojęcia :lol: , najlepiej spraw sobie FM2006 :lol: , Twój to CM-a 2000\2001 to zabytek i może dlatego komp go nie akceptuje :wink: :lol:
Niggaz pisze:Mam 1 GB. Mało?
Dla mnie styka :lol:

Nie dziękuj za pomoc :P

Żebyś się nie gniewał to: ja do Wolves zakupiłem napastnika z Argentyny - Santiago Bianchi a Quilmers. Mimo że nie grał w reprezentacji to przyszedł do mnie bez problemu za 5 tys euro. Jego wartośc była trochę wyższa ale klub chciał sie go pozbyć. W mojej grze ma niezłe (można powiedzieć dobre) atrybuty potrzebne dla napastnika: wykańczanie akcji, strzały,... itp itd. i słabe atrybuty psychiczne, ale widocznie jak na razie mu to nie przeszkadza. W debiucie strzelił trzy brameczki a w kolejnym meczu wszedł z ławki i dorzucił jeszcze jedną. Niestety jak go kupowałem to był kontuzjowany więc powinien grać tylko lepiej. Możecie go kupować do takich właśnie lig :spoko: ja zaryzykowałem i jak na razie nie żałuję, przynajmniej na razie :roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 lip 2006, 23:21

Lukaz nowego FM-a oczywiście mam, ale to jednak nie to samo. CM 2000\2001 to gra kultowa i chciałem do niego wrócić. Pewnie ktoś wie co powinienem zrobić. Na pewno gracie jeszcze w tą edycję na nowszych kompach :wink:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 lip 2006, 13:59

Niggaz pisze:CM 2000\2001 to gra kultowa i chciałem do niego wrócić.
Ja wygrzebałem CM 01/02, starszego nie znalazłem i gra zainstalowała się prawidłowo :D Kurde jak ta gra się zmieniła, kiedyś wszystko było takie wielkie i dziwne zarazem, śmiesznie to wygląda :lol:

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 07 lip 2006, 11:34

Mam takie do znawców Fm-ów.Czy to jest normalne że kwota na transfery Realu wynosi 1milion euro.Czy wogóle da sie to zmienić.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 lip 2006, 12:00

(L)egionista pisze:Czy to jest normalne że kwota na transfery Realu wynosi 1milion euro.
:shock: :lol: Sprawdź jaki masz ogólny bilans finansowy, jeśli jesteś bliski zera lub nawet na minusie :wink: to ten budżet jest prawidłowy. W przeciwnym razie jest coś nie tak :wink: Zreszta dziwne żeby Real miał tyle pieniędzy. W grze masz zazwyczaj dwa momenty w których dostajesz pieniądze na transfery, może w drugim jak bilans się poprawi sypną gotówką. Jak podobnie miałem w Romie - w pierwszym mało a później dało się już kogoś kupić :D
(L)egionista pisze:Czy wogóle da sie to zmienić.
Możesz się pobawić w edytorze, tam sie da zrobić wszystko. Jednak nie polecam oszukiwania w ten sposób :wink:

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 07 lip 2006, 12:49

Lukaz pisze: Możesz się pobawić w edytorze, tam sie da zrobić wszystko. Jednak nie polecam oszukiwania w ten sposób
Tak może trochę popsuć zabawę ;)

(L)egionista pisze:Czy to jest normalne że kwota na transfery Realu wynosi 1milion euro
Chyba może... :? Wiem tylko ,że im dłużej się gra (dobrze się gra) tym 'lżej' zarząd 'sypie' gotóką (ale nie zawsze)...

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 07 lip 2006, 13:37

Budżet ogólnym w Realu mam około 32 milionów.

Co do tego edytora jak się to zmienia bo po nim to mało co umiem się poruszać.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”