Zacięta gra w pierwszej połowie, w drugiej zaś dobicie Napoli.
Aż nie mogłem wierzyć patrząc na Ronaldo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 sty 2008, 6:49
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 14 sty 2008, 9:06
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 14 sty 2008, 13:23
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 14 sty 2008, 14:04
Fler
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 14 sty 2008, 14:16
Łukasz_ pisze:Ja mam takie pytanie w celu upewniania się. Mianowicie jak Pato nie był zgłoszony do Ligi Mistrzów w innym klubie to teraz w fazie pucharowej może normalnie grać ?
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 14 sty 2008, 14:33
Łukasz_ pisze:Ja mam takie pytanie w celu upewniania się. Mianowicie jak Pato nie był zgłoszony do Ligi Mistrzów w innym klubie to teraz w fazie pucharowej może normalnie grać ?
Mates
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 14 sty 2008, 17:17
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 14 sty 2008, 17:26
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 sty 2008, 17:48
ja jestem zdania ze Milanowi sa potrzebni tylko nowi pilarze.co Carlo mial zrobic skoro przez pol roku mial dwojke napastnikow??[/quote]Ja się będę upierał, że talent Carlo niech się rozwija, ale już w innym klubie.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przypulg » 14 sty 2008, 21:12
Przypulg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 sty 2008, 21:20
Bardzo odważna teza. Do Juve Milan traci 15 pkt. Odrobić tyle w pół sezonu to baaaardzo ambitne podejście, o ile możliwe do zrealizowania. Ja bym się wstrzymał i zobaczył jak Milan zagra w następnych spotkaniach. Jeden naprawdę dobry mecz niczego jeszcze tak naprawdę nie mówi. A nawet jeśli Milan faktycznie zacznie regularnie zdobywać punkty nie oznacza to, że zajdzie wyżej niż na 4 miejsce. Straty punktowe są poważne...Przypulg pisze:Oby Ronaldo omijały kontuzje, a będzie lepiej niż 4 miejsce w lidze
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 14 sty 2008, 21:26
Mają mecze zaległe.RealFan pisze:Bardzo odważna teza. Do Juve Milan traci 15 pkt.Przypulg pisze:Oby Ronaldo omijały kontuzje, a będzie lepiej niż 4 miejsce w lidze
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 14 sty 2008, 22:42
Oczywiście są 3 mecze zaległe ale też nie przesadzajmy.Milan w tej chwili niech na spokojnie goni 4 miejsce.Juve będzie bardzo trudno dogonić bo oni grając bardzo słabo potrafią wygrywać a Rossoneri niestety nie.Druga sprawa że juz takie wyskoki Milanu były w tym sezonie i trzeba poczekać co pokażą za tydzień w mega ważnym meczu na wyjeździe z Udinese.Jak dzisiaj można było przeczytać Silvio już przestał kochać Ronniego i teraz Bogiem Mediolanu jest Pato.Troche to denerwujące bo jeżeli Berlusconi po 1 meczu popad od skrajności w skrajność wydaje się że tak naprawde on sam nie wie co gada i papla to co mu ślina na język przyniesie...Bardzo odważna teza. Do Juve Milan traci 15 pkt
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 sty 2008, 23:16
Oczywiście, ale to jeszcze nic nie zmienia. Wiele będzie zależeć, czy utrzymają długo taką grę w ofensywie jak z Napoli. Jeśli to był tylko wybryk natury to te trzy zaległe spotkania są bez znaczenia. Trzeba też pamiętać, że to wcale nie jest dla Milanu wygodna sytuacja, bo oni na pewno chcą znów powalczyć w Champions League, a do tego mają dodatkowo napięty terminarz w lidze przez te mecze zaległe. To tylko utrudni przygotowania do każdego kolejnego pojedynku i spowoduje, że trudniej będzie utrzymać formę, jeśli ta faktycznie nadchodzi. Tego jeszcze stwierdzić nie można. Przy takim ścisku bardzo łatwo się potknąć. Juventus ma pod względem terminarza znacznie lżej, a to może nie być bez znaczenia. Straty punktowe są poważne głównie z tego punktu widzenia. Nikt też nie zagwarantuje, że Milan to co stracił w lidze przez KMŚ wygra. Naprawdę ciężko będzie o wyżej niż 4 miejsce, choć wszystko w nogach i głowach graczy Milanu.maciek_88 pisze:Mają mecze zaległe.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 14 sty 2008, 23:37
Łukasz_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio