Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 343

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2891

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 18 maja 2008, 17:23

noo graty Panowie i Panie. Cieszcie się bo jest czym....przypomnę że za rok my wracamy na tron :) szkoda Parmy tylko

Awatar użytkownika
mAstA87
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mAstA87 » 18 maja 2008, 17:29

śnił mi sie proroczy sen
1:4 dla Interu

i...

Austria 2:2 Polska i remis Niemców z Chorwacja

no to połóż się i śpij dalej.
dobranoc ziomusiu :D

Brawa dla Zlatana!
Brawa dla Interu!!!
Brawa dla... Violi!!!

Mam nadzieje, że po tym sezonie drużyne opuści Mancini, a pozniej w kolejnosci jego 2 ziomki: Cesar i Stanko. Cruz, Burdisso i paru innych do tego jakiejs wzmocnienia i powinno być dobrze :wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 maja 2008, 17:34

Gratulacje. Sezon cięższy niż ubiegły. Gdyby Inter dziś przegrał mistrzostwo to ludzie odpowiedzialni za to musieliby się nieźle bać i ukrywać.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 maja 2008, 17:41

Kompromitujaca druga część sezonu, ale dzis odpowiedz ile dla tej druzyny znaczy drewniany Ibrahimovic. Dłuższe podsumowanie sezonu z mojej strony pewnie po Coppa Italia.

Nie darowałbym sobie. Złote usta Kołtonia "Inter prowadzi w tabeli miedzy innymi dlatego... że Milan nastawił się na Klubowe Mistrzostwa Świata" :lol:

Internazionale Mistrz Italii A.D 2007-08

Awatar użytkownika
Chuchu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chuchu » 18 maja 2008, 18:05

hrabi pisze:Z innej beczki, Balotelli musi nam wyrosnac na legende, nie wyobrazam sobie innego scenariusza
Mario faktycznie wyrasta nam na wielką gwiazde pomimo ze nie ma jeszcze 18 lat. Pomimo, ze Inter zdobył mistrza to mam andzieje ze Mancini odejdzie a w jego miejsce przyjdzie Mourinho

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 18 maja 2008, 18:23

ma ktos moze linki do bramek z dzisiejszego meczu? na jutubie nic nie ma a z sendspace nie chce sie sciagnac

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 18 maja 2008, 18:29

Cholera, Vieira potykał się o własne nogi, Dejan w 2. połowie chyba zszedł z boiska, bo widziałem go tylko jak cieszył się z gola Ibry, Materazzi powinien może nawet wylecieć za ten faul gdy Budan wychodził sam na sam... gdyby to nie była Parma to z mistrzostwa pewnie cieszyłaby się teraz Roma :P .
No, ale na szczęście Ibra wszedł i pozamiatał :P . Grazie Inter, ale potrzebne będzie dużo zmian żeby obronić mistrzostwo.

1. gol
2. gol
Feta 1
Feta 2

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 204

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 18 maja 2008, 18:33

Są na youtubie, choćby tutaj klik czy tutaj klik

Mogę w nieskończoność oglądać :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 18 maja 2008, 18:50 przez Maciek (interista), łącznie zmieniany 2 razy.

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 18 maja 2008, 18:44

dzieki chlopaki.

no i zeby nie robic OT. to zajme sie juz nastepnym sezonem bo ochlonalem troche. trzeba udac sie na niezle zakupy. rozgrywajacy to raz. prawoskrzydlowy to dwa. albo nawet dwoch. i fajnie byloby gdybysmy pozyskali jakiegos wartosciowego wlocha. obrona hmmm. nie wiem niby mamy duzo kontuzji ale gdyby nas one omijaly to zestawienie tej formacji mamy przednie. przeciez chivu matrix samuel cordoba i burdi to swietni pilkarze (choc m23 i nicolas czasami solidnie zawodzili) a boki obrony sa tez dobrze obsadzone bo mamy dwoch naprawde wielkiej klasy prawych obroncow i maxwella ktory gdzies zgubil forme ale jest z pewnoscia wartosciowym pilkarzem. mozna ewentualnie pomyslec o zmienniku dla niego. pomoc tak jak juz mowilem trzeba najbardziej przebudowac i tu przypomnialo mi sie ze i lewe skrzydlo jest lekko z dupy bo cesar gral niezle tylko na poczatku stanko gral caly sezon to i nie dziwmy sie ze ledwie chodzil a solari po prostu uz u nas nie blysnie. trzeba sie naprawde spiac i zrobic pare ladnych transferow. agha no i najwazniejsze. mancio zegnam.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 maja 2008, 18:59

Diamen23 pisze:Materazzi powinien może nawet wylecieć za ten faul gdy Budan wychodził sam na sam
:o

Daj spokój, że milanista Kołtoń wszedzie widzi spiski. Tam faul byłby naciągany, a Ty opowiadasz o wyrzucaniu Matrixa. Materac trafił w piłke, a Budan w niego wpadł. Weź pod uwage stan murawy. Moim zdaniem sedzia bardzo dobrze zrobił, że nic nie odgwizdał.

Pierwsza połowa nie wrózyła nic pozytywnego. Najlepszym zawodnikiem w niej był Rivas więc to chyba swiadczy najlepiej, a raczej nienajlepiej o poziomie. Raz nas Julio uratował lecz pod bramka Parmy tez się kotłowało. Raczej z przypadku niż wypracowane przez Inter. Druga połowa to już piłka wodna. Zdezorientowany Mancini wpuszcza Ibrakadabre na murawe i ten po dwóch strzałach rozgrzewkowych, fantastycznie przyjmuje piłke urywajac się dwóm obrońcom i przy słupku umieszcza piłke w siatce. Od tego momentu Inter grał juz spokojniej, a Parma coś tam próbuje ale nieskutecznie, bardziej liczyli na prezent od sedziego. Potem kontra Pele, który wypuszcza Zlatana na czysta pozycje lecz broni bramkarz Parmy. Za chwile do piłki dopada Maicon i kapitalnym podaniem uruchamia Ibre, który strzałem z powietrza juz nie daje szans Pavariniemu. To w zasadzie był już koniec meczu, bo deszcz siapił coraz mocniej i w zasadzie nie dało się grać.

Dzis amnestia dla graczy, którzy zagrali słabo. Swietny Rivas, czujny Julio, wyróżniłbym jeszcze Zanettiego, Maicona i Vieire, choć dobre zagrania przeplatali z tragicznymi. W wypadku latynosów troche jak nie oni, ale widać zmeczenie sezonem. Najlepsi na placu ze strony Interu: Balotelli i Ibrahimovic :love: Z tego meczu zapamiętam jeszcze jak w końcówce Ibra bawił sie z czterema graczami Parmy, a piłki na tej murawie prawie nie dało się prowadzić. Coż, drewno techniczne.

Inter jest juz zmeczony sezonem i mysle, że jest to główna przyczyna słabszej dyspozycji w ostatnim czasie. Jednak wszystko dobre, co się dobrze kończy :P Forza Inter!

16

p.s Szkoda, że Parma spadła do Serie B
Ostatnio zmieniony 18 maja 2008, 19:02 przez Babel, łącznie zmieniany 2 razy.

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 18 maja 2008, 19:01

Milanowi życzymy udanych występów w Pucharze UEFA Very Happy
Chyba żartujesz. Ja mam nadzieję, że w PUEFA nie będą dzielić i rządzić.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 794

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 18 maja 2008, 19:05

Babel pisze:
Diamen23 pisze:Materazzi powinien może nawet wylecieć za ten faul gdy Budan wychodził sam na sam
:o

Daj spokój, że milanista Kołtoń wszedzie widzi spiski. Tam faul byłby naciągany, a Ty opowiadasz o wyrzucaniu Matrixa.
Jeżeli by został odgwizdany faul, to byłaby czerwona, ale nie ze względu na brutalnośc zagrania, tylko na to że Matrix był zdecydowanie ostatnim obrońcą. Tylko że ja nawet nie mam zamiaru dyskutowac czy tam bylo przewinienie czy nie, bo raz że oglądałem to w kilkucentymetrowym okienku na bet365, to jeszcze w 2 połowie miałem właściwie pokaz slajdów. Zdaję się na Wasze opinie.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 18 maja 2008, 19:07

Dzięki za waszą mizerną formę w II części sezonu przez co mieliśmy nie lada emocje w tej ostatniej kolejce. Dzięki za to że przez kilkadziesiąt minut czułem się mistrzem - piękna sprawa :smile2: Dalej wypada napisać - gratulacje za scudetto :maruda: ...i jebać Ibrę :lol: Ciekawe czy bez niego byście sobie poradzili ale już po ptokach i nie ma co gdybać.

Aha i gdyby nie prowadzenie Interu to nie wiadomo jak zakończyłby się wynik w Catani bo Roma mogłaby się rzucić do ataku i wygrać mecz. Bo strata bramki przy prowadzeniu Interu i znacznie malejących szansach na scudetto to pikuś (tak samo jak w przypadku Chelsea) - bynajmniej niczego nie staram się usprawiedliwiać.

PS1 Liczę na rewanż w finale CI :twisted:
PS2 I przynajmniej niech Kanada dziś wygra :pray: 1:1 :jupi:

żebym sam sobie musiał dawać 2WP :foch:
Ostatnio zmieniony 18 maja 2008, 22:54 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 maja 2008, 19:13

maciek_88 pisze:eżeli by został odgwizdany faul, to byłaby czerwona
Wg mnie faulu nie było. I gdyby nie woda, która zatrzymała Materazziego to nawet nie byłoby starcia.

Jeszcze jedno pytanie. Widzieliście mine Morattiego po pierwszej połowie, i widzieliście mine Massimo po bramkach Ibry. A teraz jak mysliecie kto bedzie miał najwyzszy kontrakt w lidze w przszłym sezonie? :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”