Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 344

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 18 maja 2008, 19:15

Cesar i Stankovic :lol: :?:

:P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 maja 2008, 19:16

Niestety musiałem siedzieć na polibudzie, ale cały czas miałem otwartego livescore'a :lol:
Gratuluje mistrzostwa. Fajnie, że także we Włoszech mistrz nie był znany do ostatnich minut :]

Forza :wink:

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 204

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 18 maja 2008, 22:25

Koronacja mistrzów, można oglądac na żywo :P

http://www.tvchannelsfree.com/watch/2148/ROMAuno.html

koniec transmisji, goście w studiu zagłuszyli San Siro :o
Ostatnio zmieniony 18 maja 2008, 23:06 przez Maciek (interista), łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
venomik
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2168

Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 18 maja 2008, 23:03

Babel pisze:A teraz jak mysliecie kto bedzie miał najwyzszy kontrakt w lidze w przszłym sezonie?
Pewnie wciąż Kaka ;)

Gratulacje scudetto. Nie życzyłem Wam tego, ale muszę z tym żyć :wink:

fidelus
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fidelus » 19 maja 2008, 0:19

gdybym wiedział ilu osobom to scudetto sprawi/-ło przykrość, może nie chciałbym go ta bardzo :P
ogólnie gra w meczu bardzo słaba...mimo wszystko...dopiero teraz do mnie dotarło..jak bardzo Inter przez drugą część sezonu był osłabiony kontuzjami..
można narzekać na Mancio...jednakże..nie miał za różowo jeżeli mówimy o możliwościach kadrowych pod koniec..co do przyszłości..to naprawdę nie widzę w niej miejsca na graczy pokroju Cesara (LeftMid.)..a zasłużony..aczkolwiek przeciętny Cruz..nie powinien decydować o grze..a tylko wspierać drużynę z ławki..
nie wiem po co to napisałem ;)chodzi po prostu o potrzebne zmiany kadrowe..nie tyle zakupy..co odmłodzenie może ??..reasumując...16 :D

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 19 maja 2008, 15:45

fidelus pisze:gdybym wiedział ilu osobom to scudetto sprawi/-ło przykrość, może nie chciałbym go ta bardzo
wiesz ilu osobom przykrość sprawia samo istnienie Interu?? :P

A tak poważnie, to wpadłem pogratulować. Koronacji nie oglądałem, bo mam za słabe nerwy ;) Cóż, Inter sam sobie skomplikował końcówkę sezonu ale chciałbym zauważyć 2 w sumie pozytywne rzeczy: 1. słowa uznania się należą, bo trzeba umieć wypracować sobie taka przewagę, by pozwolić sobie na pełne 2-miesięczne rozluźnienie. Można to też nazywać spadkiem formy, jak zwał tak zwał :P ale fakt jest taki, że Inter mógł sobie na to pozwolić. 2. Inter potrafił wygrywać z małymi zespołami, potrafił wygrywać grając piach. To na początku udawało się Juve ale później było już gorzej. Sztuką jest wygrywać grając słabo, pomimo trudności, innym zespołom tego zabrakło więc szczerze gratuluję Interowi. Mimo wielu wewnętrznych trudności, kontuzji, a także wręcz nienawiści całej ligi :twisted: Inter potrafił się zebrać i osiągnął swój cel. Nie muszę lubić Interu, scudetta szczerze życzyłem Romie ale stało się, nie będę tu wylewał swoich żali, bo nie czas i miejsce :P Końcówka sezonu była jednak niezwykle ciekawa i fajnie, że sprawy wracają do normy, nie było juz takiej dominacji, a wszystko wskazuje na to, że w przyszłym sezonie, poza Romą, jeszcze więcej zespołów będzie w stanie nawiązać walke z Interem na przestrzeni sezonu. Mam nadzieję, że taką walkę nawiąże również Juventus, a końcówka obecnego sezonu jest przedsmakiem tego, co będzie się działo w najbliższych latach ;) Póki co trzeba uznać wyższość Interu :maruda: Jeszcze raz gratuluję :)

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 21 maja 2008, 3:43

MarcinW pisze:
A tak poważnie, to wpadłem pogratulować. Koronacji nie oglądałem, bo mam za słabe nerwy
W takim razie długo jej nie doświadczysz. Podobnie zresztą jak tych panienek które masz w podpisie.
1. słowa uznania się należą
Lubimy jak się nam przymilacie, odzwierciedla to hierarchiczność oraz wasze niskie położenie. W końcu rytuał poważania wiąże się z nierównością zasobów - teoria Collinsa (tak mi się wydaje). Upraszczając jednostki tudzież większe struktury muszą okazywać szacunek w odniesieniu do pozycji wyższych. Tak trzymać swołoczo !
Póki co trzeba uznać wyższość Interu
Na wieki wieków !
Jeszcze raz gratuluję
Przyjmujemy. Tymczasem oczekujemy przybycia reprezentacji waszego klubiku w celu złożenia należnych nam honorów. Przy czym muszę podkreślić, że w punkcie kulminacyjnym uroczystości prezes waszego klubu pocałuje Morattiego w dupę !

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 21 maja 2008, 13:37

Trochę się spóźniłem, ale... gratuluję scudetto :] . Końcowy triumf jak najbardziej zasłużony (patrząc przez pryzmat całego sezonu). Jeszcze raz szczerze gratuluję :wink: .

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 24 maja 2008, 11:03

Dzisiaj mecz z Romą po którym powinniśmy dowiedzieć się ostatecznie, kto będzie trenerem Interu w sezonie 2008/2009.

Jak zwykle dochodzą przecieki mniej lub bardziej prawdopodobne o przyjściu Mourinho klik :P

Dopóki nie poznamy decyzji Mancio (bo Moratti go nie zwolni to już chyba jest oczywistością dla wszystkich :P ) wszelki spekulacje na temat transferów nie mają większego sensu.

Po meczu będzie można również ostatecznie podsumować sezon czarno-niebieskich.

Czekamy zatem :wink:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 24 maja 2008, 19:29

Dzisiaj najprawdopodobniej ostatni mecz Interu z Mancio na ławce. Spodziewam się ogłoszenia tej decyzji po meczu.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 24 maja 2008, 22:46

Kto komentuje mecz Interu z Romą wraz z Borkiem :?: Bo poza kilkoma przekręconymi nazwiskami, to gościu naprawdę daje radę. :

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2868

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 24 maja 2008, 22:53

Boniuś chyba

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 maja 2008, 22:59

maciek_88 pisze:Kto komentuje mecz Interu z Romą wraz z Borkiem Bo poza kilkoma przekręconymi nazwiskami, to gościu naprawdę daje radę. :

Boniek.

W sumie cieszę się, że mamy koniec sezonu. Ostatnie pół roku to była katorga w oglądaniu Interu jako drużyny. Jeśli wygrywaliśmy dopisywało szczęście, może większe doświadczenie, ale nikt nie powie, że graliśmy w tym okresie dobrze. Mancini dla dobra swojego i drużyny powinien odejść w tym momencie. Odejdzie jako Mistrz Włoch, odejdzie jako jeden z najbardziej utytułowanych trenerów Interu. Potrzebujemy świeżej krwi.

Pele :*

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 24 maja 2008, 23:06

Piękny gol Pele i znakomity (nareszcie :!: ) występ Burdisso to warte zapamiętania z dzisiejszego spotkania.
Ale na danie dnia jeszcze czekamy :)

Boniek kiedyś często komentował spotkania dla Włochów na Rai i pamiętam, że całkiem dobrze się tego słuchało chociaż nic nie rozumiałem :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”