Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 346

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 maja 2008, 12:41

Maciek (interista) pisze:Trzecia wiadomość - spotkanie Moratti-Mancini ma się odbyć w nadchodzącym tygodniu w bliżej niesprecyzowanym dniu.

Według mnie żadnego spotkania już nie będzie. Albo Mancio odejdzie dzisiaj, albo nie odejdzie wcale. Bardziej skłaniałbym się ku tej pierwszej opcji. Fakt jego milczenia od dłuższego czasu musi mieć jakąś przyczynę. Portugalska prasa piszę, że Mou już podpisał kontrakt z Interem i będzie zarabiał 9 baniek za sezon. Jak dla mnie to lekka przesada, ale to pieniądze Massimo i to on decyduje.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 204

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 26 maja 2008, 18:37

A ja zaczynam mieć nieprzyjemne wrażenie, że całe zamieszanie wokół Mourinho to tylko wymysł dziennikarzy. Na to przynajmniej wydają się wskazywać słowa agenta Manciniego.

Wszystkie wątpliwości mógłby szybko uciąć sam główny zainteresowany, tylko cały czas pozostaje w separacji z dziennikarzami. Takie zachowanie jednak, nie oszukujmy się, najbardziej bije właśnie w fanów samego Interu, więc Mancini nic dobrego nie robi tą swoją vendettą.

Obawiam się, że ta cała chora sytuacja jeszcze będzie się ciągnąć długo, a i tak Mancini na końcu zostanie. Niby nie jest to powód do rozpaczy, ale człowiek już sobie narobił apetytu na genialnego Portugalczyka.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8405

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 26 maja 2008, 18:59

Ja również liczyłem na to, że Mou zostanie trenerem Interu. Sądzę, że era Manciniego w Interze już się skończyła. Jeżeli Mancio zostanie, to liczę na znaczną poprawę gry w stosunku do końcówki sezonu 2007/2008.

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 26 maja 2008, 20:43

Ta cisza wokół posady trenera źle wróży :| Po porannych doniesieniach portugalskiej prasy o zatrudnieniu Mourinho sądziłem, że pozostanie jedynie kwestia godzin by cała sprawa została oficjalnie potwierdzona przez klub a tu... cisza. Nie podoba mi się to.

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 26 maja 2008, 21:30

On sam nie zauważa tego że nie ma już wpływu na grę drużyny ?? Zawodnicy swoimi umiejętnościami wygrywali mecze w 2 części sezonu. Zero taktyki...naprawdę mógłby sobie darowac...

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 26 maja 2008, 21:37

Mancini ciągle milczy, ale Massimo odezwał się za to. Z jego słów można tylko wywnioskować, że jeszcze trochę przyjdzie nam poczekać na rozstrzygnięcie.
Wogóle dziwnie dla mnie ta wypowiedź zabrzmiała, wygląda na to Moratti nie jest pewny co zrobić i potrzebuje czasu do zastanowienia. Chociaż różnie można to interpretować.

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=711836

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 27 maja 2008, 17:57

Spotkanie Mancini - Moratti trwało tylko 25 minut.

Mancini zrezygnował.
Branca został wysłany do Portugalii z misją bojową.

Mancio Grazie, nie zapomnimy co zrobiłeś dla Interu.

Witamy Jose :smoke:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 maja 2008, 18:03

Maciek masz jakiegoś linka ? na oficjalnej póki co cisza.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 maja 2008, 18:08

Czyli rozstanie już niemal pewne. W sumie zapowiedź Manciniego po meczu z Liverpoolem była tylko odłożona, aby wygrać scudetto i nie robić zamieszania w trakcie sezonu.

Jeszcze czekam na info na inter.it. Powoli witamy już jednak Jose :]

fidelus
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fidelus » 27 maja 2008, 19:04

troche dziwie sie..ze panowie "z czuba" nie zrobili transmisji minuta po minucie ze spotkania :P
Ogolnie wszelakie rozstrygniecia bylby wskazane jak najszybciej..

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 27 maja 2008, 19:47

fidelus pisze:troche dziwie sie..ze panowie "z czuba" nie zrobili transmisji minuta po minucie ze spotkania :P
Ano na gazeta.pl calcio zawsze było marginalizowane więc taka relacja raczej nie wchodziła w grę.
Chociaż nie powiem jak śledziłem portale od momentu pojawienia się informacji o spotkaniu M-M to emocje były spore.

Agent Manciniego potwierdził wszystko. Jak dla mnie to już jest oficjalne :P, na inter.it to my przy ich refleksie poczekamy sobie.

fidelus
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fidelus » 27 maja 2008, 21:22

Maciek (interista) pisze:Ano na gazeta.pl calcio zawsze było marginalizowane więc taka relacja raczej nie wchodziła w grę
zgadza sie...rowniez komentarze steca itp odnosnie Interu.. tak tylko mi sie skojarzylo z"z czuba";)

Kolejna dobra wiadomoscia jest fakt, iz Inter nie bedzie sciagal deco...
mysle,ze to dobra decyzja jesli uda sie przekonac lamparda do gry we wloszech..

rowniez sledze portale:)zapewne wielu to czyni...wszyscy przewiduja przyjscie mou...jednakze nadal nie dowierzamy...i szukamy potwierdzenia :P

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 27 maja 2008, 21:31

fidelus pisze:Kolejna dobra wiadomoscia jest fakt, iz Inter nie bedzie sciagal deco...
mysle,ze to dobra decyzja jesli uda sie przekonac lamparda do gry we wloszech..
Anglik w Serie A :roll: Wydaje mi się, że lepszy byłby dla was zdecydowanie Deco od Lamparda. Zresztą to spekulacje. Zobaczymy co się wydarzy :)

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 27 maja 2008, 21:38

Jak będzie pewne w 100% wtedy będę się cieszył. Póki co nie kracze :P Choc nie powiem iż bardzo się bym cieszył z takiego obrotu spraw ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”