Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 lis 2009, 19:24
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 14 lis 2009, 19:33
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 lis 2009, 19:37
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 lis 2009, 19:39
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 lis 2009, 19:43
Co zrobił takiego Peszko, ze to go skresla z reprezentacji daje argument dla pojeba z Holandii. To, ze zmarnował 2 setki to oczywiscie mu honoru nie przynosi, ale był aktywny i wreszcie to on doszedł do tych sytuacji dzieki dobremu wykreowaniu sobie pozycji- czyli coś czego np. jego rywal na tej smaej pozycji Błaszczykowski nie zrobił od jakis 4-5 spotkan.Wilmore pisze:Gdzie ci atakujący Leo, którzy tak się domagali Kuszczaka czy Peszki w kadrze? Dziś sami zainteresowani tym tematem piłkarze udowodnili, że Leo miał rację lekce sobie ważąc tych grajków.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 14 lis 2009, 19:47
Zachowując się niedojrzale popsuł dwie stuprocentowe okazje? Ośmieszył się i zasłużył na krytykę, krytykom Leo wytrąca to jeden z elementów ich "krytyki" wobec Leo.Co zrobił takiego Peszko, ze to go skresla z reprezentacji
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 lis 2009, 19:51
by po chwili wyciągać wnioski i jechać po Peszce. Emocje wzięły górę za bardzo korciło i musiałeś coś napisać by bronić swoich tez o Benhauerzemurawa jest taka, że z tego meczu nie będzie się dało wyciągnąć żadnych wniosków co do umiejętności piłkarzy
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 lis 2009, 20:35
Ale gdzie tu argument za tym, że Leo wolal postawić na Lobodzinskiego, czy bezproduktywnego w koncu jego rzadow Błaszczykowskiego. To, ze zmarnowal dzisiaj 2 sytuacje, ktore w 40% byly jego dziełem, bo zaden inny zawodnik dzisiaj nie potrafil sobie wykreowac pozycji, zeby tak sie urwać, a on w kilka minut zrobil cos takiego.Wilmore pisze:Zachowując się niedojrzale popsuł dwie stuprocentowe okazje? Ośmieszył się i zasłużył na krytykę, krytykom Leo wytrąca to jeden z elementów ich "krytyki" wobec Leo.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 14 lis 2009, 20:38
Ja się wstrzymałem od komentarza, ale jednak przeczuwałem, że ktoś mnie wyręczy.Kamil232 pisze:by po chwili wyciągać wnioski i jechać po Peszce. Emocje wzięły górę za bardzo korciło i musiałeś coś napisać by bronić swoich tez o Benhauerze
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 lis 2009, 21:50
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 14 lis 2009, 22:31
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 14 lis 2009, 22:48
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 lis 2009, 22:50
Może dlatego, że to był jego pierwszy mecz? Benhauera usprawiedliwałeś największą pierdoła, a to grajki do dupy, a to przeciwnik wyjebisty, a to mecz o 15 i za ciepło było, a to co on może. A tutaj od Smudy po 4 dniach zgrupowania cudów oczekujesz?Na zasadzie porównania - po każdej porażce Leo pół forum upijało się z radości, po porażce Smudy jeden użytkownik wytyka błędy selekcjonera.
Skoro nikt tutaj nie zna się na piłce to po kiego grzyba się tutaj wpisujesz?I nie zamierzam zmieniać poglądów, bo Smuda po prostu się nie nadaje na to stanowisko tak, jak większość tutejszych wypowiadających się na komentatorów piłki. Obu stronom wydaje się, że jest inaczej
jak to co? Jest dyrektorem w Fajnordzie.Tak w ogole to co porabia teraz Leo? Zaszyl sie w Holandii czy dostal jakies oferty pracy spoza swojego kraju?
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 lis 2009, 23:09
Po kazdej porazce. Dzięki takiej ilosci kompromitacji ten temat zył. Tak powazniej, ze swojego stanowiska dodam, ze wytykałem bledy po byly one ciagle te same czy to w selekcji, czy taktyce czy opowiadaniu bajek na teamt polskiej kadry czy poza-kadrowych sprawach.Wilmore pisze:Na zasadzie porównania - po każdej porażce Leo pół forum upijało się z radości, po porażce Smudy jeden użytkownik wytyka błędy selekcjonera.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 lis 2009, 2:35
Nie będzie. Środek tygodnia i mało atrakcyjny rywal. Chyba, że tańsze bilety zrobią swoje.Bienias pisze:
PS: Cieakawe czy kibice w Bydgoszczy uwierzyli w kadre Smudy jak za Leo. Bedzie komplet?
Cris7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio