A kiedy zacząłeś? Bo nie zauważyłem.Wilmore pisze:Chyba nie trzeba nic więcej tłumaczyć.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 lis 2009, 14:02
A kiedy zacząłeś? Bo nie zauważyłem.Wilmore pisze:Chyba nie trzeba nic więcej tłumaczyć.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 15 lis 2009, 14:09
Nie atakowanie= Bronienie? Napisze ci może miszczu co ty byś pisał po tym meczu gdyby trenerem był Benhauer.Bo Smuda ma być zbawicielem kadry, cudotwórcą i mesjaszem narodów, ma przyklejoną łatkę i jest przereklamowany, a Majewski nie. Różnica kolosalna.
A pod względem stylu gry wcale obie kadry od siebie nie odbiegają - obie w pierwszych meczach zaprezentowały się marnie i obie nie pokazały tego, czego można się było po nich spodziewać.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 15 lis 2009, 14:45
Dokładnie.Nie atakowanie= Bronienie? Napisze ci może miszczu co ty byś pisał po tym meczu gdyby trenerem był Benhauer.
Rumuni to o 3 klasy lepsi piłkarze niż my, więc sukcesem jest to, że z przebiegu meczu graliśmy z nimi na równi z równym. Tylko dzięki Leo. Murawa była jaka każdy widział, wobec czego taktyka Leo, która polega na długim utrzymywaniu się przy piłce niestety się nie mogła sprawdzić. To, że piłkarze nie walczyli to przecież nie wina Leo? Zresztą i tak dzięki Leo udało się stworzyć dwie setki na koniec, a że Peszko je spierdzielił to chyba nie wina Leo?
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 lis 2009, 17:57
Ktoś tutaj broni Smude. Druga sprawa kto ma takie jaja, żey starać sie bronić kogoś kto wystawia w wyjsciowym skladzie Iwanskiego czy Polczaka. Choć ja sam pisałem, ze jest lekka poprawa w przypadku "for money" bo stworzyli Polacy sobie jakies sytuacje i kilka razy podali sobie z pomysłem pilke.MazurXIII pisze:Zastanawia mnie dlaczego nikt tak nie bronił Majewskiego po pierwszym przegranym meczu...
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 15 lis 2009, 18:38
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 lis 2009, 19:25
Wilmore pisze:nie zrobił z nią nic ciekawego
po czym piszesz....Wilmore pisze:Nic
[k****] czlowieku przed chwila ocenilesWilmore pisze:ciężko oceniać mecz bez stawki zespołu dopiero budowanego
pewien holender opowiadal bzdury na temat zdobycia ME i on w to wierzyl a potem byl tylko bullshit i drewniane domki, brak pilkarzy... a przed turniejem wsyzscy na international levelWilmore pisze:Należy też wziąć pod uwagę to, że nikt inny, jak Smuda właśnie opowiadał bzdury na temat stworzenia tej kadry od zera w ciągu trzech dni.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 lis 2009, 22:45
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 lis 2009, 23:30
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 17 lis 2009, 23:37
Mam nadzieję, że chociaż rzutów rożnych mieliśmy więcej i wszystkie były wykonane innym sposobem.Magnum pisze:Piłkarska reprezentacja kraju do lat 23 przegrała w Grodzisku Wielkopolskim 1:2 (1:1) w towarzyskim meczu z Anglią "C", złożoną głównie z piłkarzy występujących na co dzień głównie w trzeciej i czwartej lidze
Drużyna, w której oprócz Janczyka wystąpili także m.in., mający na swoim koncie występy w pierwszej reprezentacji, Mariusz Pawelec, Piotr Polczak i Michał Pazdan oraz piłkarze czołowych drużyny w kraju - Piotr Ćwielong i Adrian Paluchowski - uległa ekipie złożonej głównie z angielskich trzecio- i czwartoligowców.
Bramki dla Anglii zdobyli Chris Holroyd w 33. minucie oraz Matthew Barnes-Homer, który, jak się później okazało, ustalił wynik meczu na kwadrans przed końcem regulaminowego czasu gry.
Polska U-23 - Anglia "C" 1:2 (1:1)
Bramki: Dawid Janczyk (45) - Chris Holroyd (33), Matthew Barnes-Homer (75).
Żółte kartki: Piotr Polczak (Polska); Max Porter, Darius Charles (Anglia).
Sędziował: Dawid Piasecki (Słupsk).
Widzów: 500.
Polska: Adam Stachowiak (35. Rafał Kwapisz) - Mariusz Pawelec, Piotr Polczak, Michał Pazdan, Marek Wasiluk (46. Adam Mójta) - Piotr Ćwielong (77. Piotr Tomasik), Jakub Tosik, Cezary Wilk (46. Łukasz Hanzel), Adrian Mierzejewski (46. Jakub Smektała) - Adrian Paluchowski (59. Krzysztof Janus), Dawid Janczyk.
![]()
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 18 lis 2009, 19:29
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 lis 2009, 19:35
Mnie również, w lidze się wyróżniają, więc i na tle przeciętnej Kanady się wyróżniali. Jest nieźle, niedługo powinno być dobrze, a niech na euro2012 będzie bardzo dobrzeemdżej pisze:Podobała mi się gra młodych piłkarzy takich jak Sadlok, czy oczywiście Rybus
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 lis 2009, 19:47
Ja nie wiem jakim cudem bramkarz o takich "umiejętnościach" gry nogami, może grać w takim klubie jak United. Chyba ani razu dobrze nie wybił. Raz na rożny [choć miał mono bitą piłkę od obrońcy], 2 razy płasko, przed linię środkową, raz daleko w trybuny na aut ...cloner pisze:Na plus też - co mnie trochę zdziwiło - Szczęsny, na pewno lepiej od Kuszczaka.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 lis 2009, 20:36
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 lis 2009, 20:39
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 18 lis 2009, 22:53
Polska powinna regularnie spuszczać łomot, o tyle faktem jest, że Kanadzie taki los powinien być pisany w starciu z Polakami, jeśli chcemy być europejskim średniakiem. Niestety, nie jesteśmy, kadra jest nadal w dołku (zwycięstwo nic nie znaczy, grając kolejny mecz z Rumunią czy Słowacją przegralibyśmy pewnie do zera znów), bo z rywalem tej klasy tak chaotyczna gra, brak podłączania się regularnego bocznych obrońców, kompromitujące błędy obrońców i Kuszczaka (ktoś jeszcze ośmieszy się stwierdzeniem, że Leo popełnił błąd nie powołując go?).takim ekipom jak Irlandia Płn
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio