Skoro to z takiej gazety, to ja bym jak najbardziej w to wierzył, widać, że poważnie podchodzą do rzeczywistości.Babel pisze:A rzekome wypowiedzi Mario z gazety, która błyszczy takimi stronami tytułowymi.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 cze 2008, 17:52
Skoro to z takiej gazety, to ja bym jak najbardziej w to wierzył, widać, że poważnie podchodzą do rzeczywistości.Babel pisze:A rzekome wypowiedzi Mario z gazety, która błyszczy takimi stronami tytułowymi.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 cze 2008, 17:57
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 02 cze 2008, 17:58
Co to ma znaczyć? Nie rozumiem... Ciągle pieprzycie o jakiś sędziach nie oglądając żadnego z tych spotkań, w których były te sprzeczne sytuacje. To nie sędziów mamy za sobą tylko pismaków przeciwko nam, którzy co chwila wyjaskrawiają jakiekolwiek błędy sędziowskie. Jeśli jest jak mówisz to mamy Calciopoli n (straciłem rachubę, które to już), ale chyba jednak nie bo dowodów nie ma tylko takie mierne komentarze...Wilmore pisze:ciekaw tylko jestem, jak teraz się odnajdzie w sytuacji, gdy ma większość sędziów nie przeciwko, ale za sobą.
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 02 cze 2008, 18:07

Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 02 cze 2008, 18:31
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chuchu » 02 cze 2008, 19:05
jesli chodzi o statystyki to nic dodac nic ująćMaciek (interista) pisze:Moje podsumowanie sezonu od strony ocen poszczególnych piłkarzy
Chuchu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 cze 2008, 19:09
TS borys IFC pisze:artwi mnie oczywiscie postawa balotelliego o ile te slowa na pewno sa wypowiedziane przez niego.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fidelus » 02 cze 2008, 19:15
fidelus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 cze 2008, 19:19
fidelus pisze:odnosnie bohatera sezonu - Julio Cesara(zgadam sie z wyborem)...irytuje mnie fakt..ze jesli wymienia sie najlepszych bramkarzy swiata...Cesar jest notorycznie pomijany...np ostatnio Frans Hoek...trener bramkarzy reprezentacji Polski wymienil Casilliasa, Buffona itp..
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 02 cze 2008, 19:33
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 02 cze 2008, 19:45
Problem w tym, że Julio w tym meczu obronił karnego i w przekroju całego meczu (pomimo tego nieszczęsnego błędu) był naszym zdecydowane najlepszym zawodnikiem(L)oczkerson pisze: Buffon też praktycznie nie popełnia błędów (ostatni jeden w Serie B) Cesar pod tym względem perfekcyjny nie jest bo np. przeciwko Napoli zawalił na całej lini i przez jego błąd Inter stracił punkty .
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 02 cze 2008, 19:47
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fidelus » 02 cze 2008, 20:09
fidelus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 02 cze 2008, 20:18
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 cze 2008, 20:22
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin