Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 17 wrz 2005, 7:34
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ruben » 17 wrz 2005, 9:08
Ruben
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 17 wrz 2005, 9:20
Mówisz o Marcelinho czy on Sneijderze ???Ruben pisze:NO wątpie aby w takim kimś szukać następcy Ballacka, to wręcz nie możliwe:) Pozdrawiam
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 17 wrz 2005, 9:36
Zupełnie się niezgadzam że któryś z nich ma zastąpić Ballacka w moim ukochanym klubie jest wielu wspaniałych pomocników ale moim zdaniem najlepszym zastepca Ballacka byl by Argentyńczyk Roman Riqelme ma świetny strzał z dystansu, technikęwazi pisze:Ja bym chetnie widział na zastepce Micheala Ballack, młodego perspektywicznego i uzdolnionego Wesleya Sneijdera. Już kiedyś był łaczony z Bayernem. Jest młody i ma bardzo duże umiejetności moim zdaniem godnie by zatąpił Ballacka.
Metal99
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 17 wrz 2005, 9:44
Ja tez bym wolał żeby Micha został, ale jezeli nie podpisze to kogos trzeba bedzie sprowadzic i moją propozycją jest sneijder. Widziałeś kiedys jak strzela Sneijder ??? No, to sobie zobacz. Z resztą przegląd pola tez ma swietny....Ali Karimi pisze:Zupełnie się niezgadzam że któryś z nich ma zastąpić Ballacka w moim ukochanym klubie jest wielu wspaniałych pomocników ale moim zdaniem najlepszym zastepca Ballacka byl by Argentyńczyk Roman Riqelme ma świetny strzał z dystansu, technikęwazi pisze:Ja bym chetnie widział na zastepce Micheala Ballack, młodego perspektywicznego i uzdolnionego Wesleya Sneijdera. Już kiedyś był łaczony z Bayernem. Jest młody i ma bardzo duże umiejetności moim zdaniem godnie by zatąpił Ballacka.poprostu idealny zastępca to jest moja propozycja
na zastepstwo Ballacka
ALe mam nadzieje, że Ballack podpisze kontrakt z Bayernem.
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 17 wrz 2005, 10:03
Tak a dlaczego ??? - moim zdaniem Sneijder może być jeszcze lepszy od Ballacka, ten piłkarz rozwija się w bardzo szybkim tempie! Myślę że byłby to idealny następca Michaela!Ruben pisze:NO wątpie aby w takim kimś szukać następcy Ballacka, to wręcz nie możliwe:) Pozdrawiam
No nie wiem, moim zdaniem Ballack odejdzie ale to tylko moje skrtomne zdanie...Ali Karimi pisze:ALe mam nadzieje, że Ballack podpisze kontrakt z Bayernem.
Dobrze mówisz Wazi.... kogoś sprowadzić będziecie musieli, a Sneijder załatałby "luke" po MB.wazi pisze:Ja tez bym wolał żeby Micha został, ale jezeli nie podpisze to kogos trzeba bedzie sprowadzic i moją propozycją jest sneijder. Widziałeś kiedys jak strzela Sneijder ??? No, to sobie zobacz. Z resztą przegląd pola tez ma swietny....
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 17 wrz 2005, 10:13
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 17 wrz 2005, 11:14
Riquleme też nie jest za młody, poza tym podpisał niedawno kontrakt z Villareal i wątpie aby miał się przenosić. Do tego Riquleme kosztowałby kupe kasy, a to jest ryzykowne, bo D'Alessonadro pokazał, że nie wszyscy argentyńczycy przystosowują się do Bundesligi.Ali Karimi pisze:najlepszym zastepca Ballacka byl by Argentyńczyk Roman Riqelme
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 18 wrz 2005, 18:32
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 18 wrz 2005, 18:58
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fcb94 » 19 wrz 2005, 10:34
fcb94
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 20 wrz 2005, 22:50
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 21 wrz 2005, 6:38
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 22 wrz 2005, 15:34