Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 36

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 17 wrz 2005, 7:34

Ja bym chetnie widział na zastepce Micheala Ballack, młodego perspektywicznego i uzdolnionego Wesleya Sneijdera. Już kiedyś był łaczony z Bayernem. Jest młody i ma bardzo duże umiejetności moim zdaniem godnie by zatąpił Ballacka.

Ruben
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ruben » 17 wrz 2005, 9:08

NO wątpie aby w takim kimś szukać następcy Ballacka, to wręcz nie możliwe:) Pozdrawiam

Awatar użytkownika
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 17 wrz 2005, 9:20

Ruben pisze:NO wątpie aby w takim kimś szukać następcy Ballacka, to wręcz nie możliwe:) Pozdrawiam
Mówisz o Marcelinho czy on Sneijderze ???

Metal99
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 17 wrz 2005, 9:36

wazi pisze:Ja bym chetnie widział na zastepce Micheala Ballack, młodego perspektywicznego i uzdolnionego Wesleya Sneijdera. Już kiedyś był łaczony z Bayernem. Jest młody i ma bardzo duże umiejetności moim zdaniem godnie by zatąpił Ballacka.
Zupełnie się niezgadzam że któryś z nich ma zastąpić Ballacka w moim ukochanym klubie jest wielu wspaniałych pomocników ale moim zdaniem najlepszym zastepca Ballacka byl by Argentyńczyk Roman Riqelme ma świetny strzał z dystansu, technikę :) poprostu idealny zastępca to jest moja propozycja :) na zastepstwo Ballacka

ALe mam nadzieje, że Ballack podpisze kontrakt z Bayernem.

Dziś Michaela nie zobaczymy w meczu z Hannoverem 96 ale mam nadzieje, że chodź strpna Bayrnu podaje, że występ Ballacka z Eintrachtem jest zagrożony to mam nadzieje że we wtorek zobaczymy Ballacka na boisku we Frankfurcie :)

Arek Gołaś 10 maja 1981 rok - 16 września 2005 rok zaledwie 24 lata :( wielki siatkarz ale jeszcze większy człowiek :(

Awatar użytkownika
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 17 wrz 2005, 9:44

Ali Karimi pisze:
wazi pisze:Ja bym chetnie widział na zastepce Micheala Ballack, młodego perspektywicznego i uzdolnionego Wesleya Sneijdera. Już kiedyś był łaczony z Bayernem. Jest młody i ma bardzo duże umiejetności moim zdaniem godnie by zatąpił Ballacka.
Zupełnie się niezgadzam że któryś z nich ma zastąpić Ballacka w moim ukochanym klubie jest wielu wspaniałych pomocników ale moim zdaniem najlepszym zastepca Ballacka byl by Argentyńczyk Roman Riqelme ma świetny strzał z dystansu, technikę :) poprostu idealny zastępca to jest moja propozycja :) na zastepstwo Ballacka

ALe mam nadzieje, że Ballack podpisze kontrakt z Bayernem.
Ja tez bym wolał żeby Micha został, ale jezeli nie podpisze to kogos trzeba bedzie sprowadzic i moją propozycją jest sneijder. Widziałeś kiedys jak strzela Sneijder ??? No, to sobie zobacz. Z resztą przegląd pola tez ma swietny....

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 17 wrz 2005, 10:03

Ruben pisze:NO wątpie aby w takim kimś szukać następcy Ballacka, to wręcz nie możliwe:) Pozdrawiam
Tak a dlaczego ??? - moim zdaniem Sneijder może być jeszcze lepszy od Ballacka, ten piłkarz rozwija się w bardzo szybkim tempie! Myślę że byłby to idealny następca Michaela!
Ali Karimi pisze:ALe mam nadzieje, że Ballack podpisze kontrakt z Bayernem.
No nie wiem, moim zdaniem Ballack odejdzie ale to tylko moje skrtomne zdanie...
wazi pisze:Ja tez bym wolał żeby Micha został, ale jezeli nie podpisze to kogos trzeba bedzie sprowadzic i moją propozycją jest sneijder. Widziałeś kiedys jak strzela Sneijder ??? No, to sobie zobacz. Z resztą przegląd pola tez ma swietny....
Dobrze mówisz Wazi.... kogoś sprowadzić będziecie musieli, a Sneijder załatałby "luke" po MB.

A teraz z innej beczki: Nie oglądam meczy Bayernu za często dlatego pytam was: Jak sobie radzi Ali Karimi ??? - wywiązuje się z pokładanych w nim nadziei ???
PzDR.

Awatar użytkownika
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 17 wrz 2005, 10:13

Ali zagrał chyba w 4 meczach z czego 2 miał bardzo dobre. Wydaje mi sie ze jeszcze pokarze na co go stac. Miał już pare swietnych zagrań... Ale to jak narazie mało. OStatni mecz z Nurnberg miał słaby i został zmieniony w połowie ale to moze z tego powodu, że cały bayern grał słabo w pierwszej połowie.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 17 wrz 2005, 11:14

Ali Karimi pisze:najlepszym zastepca Ballacka byl by Argentyńczyk Roman Riqelme
Riquleme też nie jest za młody, poza tym podpisał niedawno kontrakt z Villareal i wątpie aby miał się przenosić. Do tego Riquleme kosztowałby kupe kasy, a to jest ryzykowne, bo D'Alessonadro pokazał, że nie wszyscy argentyńczycy przystosowują się do Bundesligi.

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 18 wrz 2005, 18:32

Bayern jest zainteresowany Marcelinho
www.bundesliga.oz.pl

Oserwuje Cię od kilku dni i na prawde teraz przesadziłeś-1WP za nabijanie i postaram się także o specjalną range dla Ciebie//Pawel

Awatar użytkownika
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 18 wrz 2005, 18:58

Sprzydał by sie, kolejny dobry pomocnik... i za darmo. Mechmet Scholl chyba skończy po sezonie kariere to po odejsciu bedzie tyle samo pomocników. A jeśli Ballack nie podpisze, bardzo prawdopodobne to bedzie jego zastepca... ale ja i tak wolał bym Wesleya S.

fcb94
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fcb94 » 19 wrz 2005, 10:34

Marcelo jest za stary!Mimo wszystko myślę,że "Balle" zostanie w Bayernie.a po MŚ widziałabym u nas Poldiego i Metzeldera !!!Już jutro o godz.20 mecz wyjazdowy z Eintrachtem(skróty z meczu na DSF, godz.22:15).Mam cichą nadzieję,że wygramy w dobrym stylu(mój typ 2:0).i że limit słabszych meczy jest już wyczerpany."Bawarski Expres"powinien już od tego meczu włączyc wyższy bieg i pokazac klasę

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 20 wrz 2005, 22:50

Bayern znowu zwycięża. Ale ostatnie mecze już nie są tak piękne jak z początku sezonu. Paradoksem jest wygrywanie 5-2 z Bayerem, 3-0 z Herthą, a tylko 1-0 z Eintrachtem i Hannoverem oraz 2-1 z Norymbergą. Do tego tylko 1-0 z Rapidem. Zwycięstwa zwycięstwami, ale w straciach z Juventusem już nie wygrają w takim stylu. W sobote arcytrudny mecz na AOL Arena z HSV. Jestem strasznie ciekaw postawy Bayernu.

Awatar użytkownika
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 21 wrz 2005, 6:38

Szczerze przyznac to nie widziałem meczu Bayernu. Ale 1-0 jest i tak dobre...Ważne, że wygrywają. No muze powiedzieć, że zaskoczył mnie Guerrero, strzela na zawołanie. Przed sezonem chciał w sezonie strzelić 15 bramek, myśle, że mu sie to uda. :D

Awatar użytkownika
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 22 wrz 2005, 15:34

W sobote chyba najtrudniejszy mecz od poczatku sezonu, mecz z HSV. Hamburg o dziwo dla niektórych spisuje sie bardzo, bardzo dobrze. Gra bardzo ładnie dla oka. Przed sezonem przyszedł Van der Vaar, on w dużej mierze przyczynił sie, że HSV jest tak wysoko w lidze. Wiekszość fanów piłki była zdziwiona, że tak dobry i perspektywiczny zawodnik przeszedł do średniaka Bundesligi. Ale teraz chyba nie ma złudzeń ze dobrze zrobił bo w Hamburgu maja aspiracje żeby zagarc w LM. I właśnie dlatego dla Bayernu bedzie to bardzo trudny mecz ale nie był bym sobą, gdybym nie wierzył, że jednak zwyciężymy... Trzeba dalej śrubować ten rekord, choć on nie jest w tej chwili najważniejszy.

Sorry, że dwa pod sobą ale chyba nie musze wyjaśniac dlaczego...

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 27 wrz 2005, 16:06

Willy Sagnol napewno nie przedluzy umowy z Bayernem, ktora wygasa po tym sezonie, taka informacje podala oficjalna str klubu. :(

Dla nas kibicow Bayernu to beznadziejna wiadomosc :evil: , gdyz Wiily to pilkarz ktorego trudno bedzie zastapic, a do tego za np Kinga lub Bonere trezba bedzie z 15mln e wydac.

Jak widac w przyszlym sezonie druzyna z Munchen moze stracic kilku kluczowych graczy

ps.naszczescie Bayern ma te przewage nad wiekszoscia innych klubow, ze stac ich na wielomilionowe zakupy 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”