Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 14 sty 2016, 21:51
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 14 sty 2016, 22:02
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 14 sty 2016, 22:11
czemu? supergwiazdy mają przejebane w hiszpanii, chyba każdy inny kraj jest łatwiejszy w codziennym życiu dla takich ludzi. Niejeden o tym wspominał, a i samemu Cristiano chyba zdarzyło się ponarzekać na podejście społeczeństwa. Kiedyś zresztą wrzucił ktoś tutaj fajny filmik, gdzie CR się przebiera za bezdomniaczka i kopie piłkę z ludźmi. W momencie, gdy się ujawnił, rzucili się na niego jak wygłodniały wilk na zwierzynę, byle dotknąć, byle złapać. Jak zwierzęta. Pamiętam, że przypomniała mi się wtedy scena z Bodyguarda, gdy Whitney na koncercie rzuca się w tłum fanów, którzy gołymi rękami rozerwali na niej suknię.moody90 pisze:daje sobie glowe uciac, ze ronaldo nigdzie nie odejdzie, bez wzgledu na to, czy ban wejdzie w zycie
ycu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 14 sty 2016, 22:18
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 14 sty 2016, 22:42
ycu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: darioS » 14 sty 2016, 22:52
darioS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 sty 2016, 11:23
Jeszcze może być ciekawie...Na dłuższą rozmowę może pan wybrać odpowiedni moment. Dzisiaj musimy zająć się karą FIFA. Czy Federacja zajęła się tą sprawą z urzędu czy ktoś złożył na was skargę?
Tak naprawdę nie wiem. W moim rozumieniu muszą działać z urzędu, bo otwartych jest wiele postępowań wobec europejskich klubów, a pierwszym poznanym przypadkiem był ten Barcelony. Jednak postępowania toczą się w wielu przypadkach. Rozumiem, że tutaj FIFA działa z urzędu.
Pytam, bo to naprawdę ciekawe, że dotychczas karano tylko hiszpańskie kluby. Wiem, że istnieją też tematy Valencii, Villarrealu czy Sevilli. Same hiszpańskie kluby. Przecież Francuzi czy Anglicy pozyskują mnóstwo dzieciaków z Afryki, a FIFA bada na razie tylko Hiszpanów.
Cóż, nie znam dobrze przypadków we Francji, ale mam dosyć dobre stosunki z Brytyjczykami. Wiem, że wobec wielu z nich już jakiś czas temu wszczęto postępowania dyscyplinarne. Wyobrażam sobie, że FIFA ma określone zasoby i nie może wszystkiego załatwić na raz. Jednak miałem odczucie, że robią to na poziomie europejskim i w następnych latach tego typu przypadki wysypią się jak z worka.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 15 sty 2016, 12:30
przeciez wczoraj czy przedwczoraj wlasnie wyrzucono z fifa goscia ktory od pol roku blokowal uruchomienie zakazu. i odrazu machina ruszla. pytanie jaki mial w tym interes pozostanie slodka tajemnica.Kluchman pisze:Odchodząc nieco od konsekwencji kary dla klubów z Madrytu, tego że zostały o niej poinformowane pół roku (!) po podjęciu przez FIFA decyzji
FRYDERYK SZOPEN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 15 sty 2016, 13:02
Co za różnica, ban transferowy dla Wengera to jak kara finansowa dla Manchesteru CityFRYDERYK SZOPEN pisze:wiec ja sie pytam gdzie bylo fifa gdzie arsenal bral meride czy cesca? czy wtedy prawa nastolatkow byly chronione?
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 15 sty 2016, 14:59
Jose Angel Sanchez.Ancelotti poinformował swoje otoczenie, że nie liczy na Lewandowskiego w przyszłym sezonie
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 23 sty 2016, 12:29
Takiej normalności w walce o Pichichi na tym etapie sezonu nie było od temporady 2008-2009: [Marca]

Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 08 lut 2016, 18:14
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 08 lut 2016, 22:30
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 04 kwie 2016, 20:46
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio