Cloner, powiedz mi, czy Ty masz za grosz rozumu? Czy siłą załatwić chcesz wszystko, bo podejrzewam, ze o taką 'licytację' Ci chodziło.Powiedz jaśnie Panie, skąd klikasz, przyjadę do Ciebie w te wakacje i policytujemy się inaczej.
Ja długo się zastanawiałem na kogo zagłosować, ostatecznie, końcem końców, poszło na Komorowskiego. Chcę zobaczyć jak PO przez rok poradzi sobie z, jak to ktoś ujął, "monopolem na władzę", tak jak Pis miał (choć chyba nie rok, nie pamiętam dokładnie).
W wyborach parlamentarnych też na PO głosowałem, ale nie spełniają pokładanych oczekiwań. Niestety, ale mnie rozczarowali i to dość mocno. Dlatego chcę też zobaczyć co zaprezentują w rok i jak zdołają wykorzystać pełnię władzy.
Co do wieku/wykształcenia to nie ma wielkich różnic między głosującymi. Nie można deprecjonować ludzi starszych posiadających "tylko" średnie czy podstawowe wykształcenie. Za czasów PRLu nie było takiego parcia na posiadanie tytułu mgr czy inż jak jest obecnie, wielu fachowców w swoich dziedzinach nie posiada takich tytułów a mimo wszystko są to wykształceni, obyci i mądrzy ludzie. Każdy głos liczy się tak samo.