Wrogowie i kumple na forum - Strona 36

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 04 wrz 2005, 21:23

Ja lubie wszystkich Prawdziwych kibiców Juventusu :!: oraz wszystkich oprocz .....

:arrow: zazy - stosuje tanie napinki i na kazdym kroku obraza z zazdrosci Juventus

:arrow: Void - bo ma swoje zdjecie w avatarze ,chyba jako pierwszy na forum sie na to odwazyl ,ale ja tego nie pochwalam :lol:

ZA_ra_ZA
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ZA_ra_ZA » 04 wrz 2005, 21:29

:arrow: ja uwielbiam ZAZE on jest dla mnie jak ojciec, prowadzi nas jak owieczki po pastwisku, a tak wogole jest moim wielkim guru :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: ]:->

ZA_ra_ZA
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ZA_ra_ZA » 04 wrz 2005, 21:33

:arrow: a i jeszcze Voida za to, nie wstydzi sie swojego wygladu i sam sobie zaprzecza :P

Void pisze: A tak w ogóle to lubie wszystkich!!!
...Z wyjątkiem:
oto przyklad pokazujacy jego elokwencje :lol:

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 05 wrz 2005, 0:42

ZA_ra_ZA pisze:nie wstydzi sie swojego wygladu i sam sobie zaprzecza
Po pierwsze: To zdjęcie w avatarze to niestety nie ja [przykro mi, że muszę zawieść fanki oraz Was - ZaRaZo i Ibrahimovicu]

Po drugie: Nie zaprzeczam sobie, tylko napisałem to jako małą dygresję...
Chciałem zaakcentować różnice pomiędzy osobami z górnej części mojej listy, a tymi poniżej słów "Z wyjątkiem...". Oczywiście chyba już wiesz, że dołączasz do zaszczytnego grona tych drugich :twisted:

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 05 wrz 2005, 12:20

frik23 - Smitu po zmianie nicka, razem z Axelem Hammondem i Mathiaskiem negatywna legenda tego forum, wraca z nowym nickiem i myśli, że wszystko zaczyna się od nowa od zera (..na nowy start...). Acha no i na tym swoim Eurogol'u robi beznadziejne kompilacje, beznadziejne, fajansiarskie, gorszych nie widziałem.
romatnyk - tak samo jak w pryzpadku Smita, zmieniony niczek i zacnzijmy od nowa, może zapomną o tamtym i mnie polubią?
unojedrzej - koles który tak szybko zmienia zdanie jak rękawiczki

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 wrz 2005, 12:37

Ibrahimović pisze:Ja lubie wszystkich Prawdziwych kibiców Juventusu oraz wszystkich oprocz

:arrow: Zazy - stosuje tanie napinki i na każdym kroku obraza z zazdrosci Juventus
z Dużej litery koleś sie pisze nie uczyli :?: :twisted: może Jufe ?

Ibrahimovic znów musze Cie wyśmiać "Prawdziwych kibiców Juve" i co Ty się do nich zaliczasz ?? :lol:

Chłopie nie ośmieszaj sie bo co to za kibic który nawet meczu swojej druzyni nie ogląda :?: A po meczu tylko "FORZA" Może zajmij sie Żużlem tez fajny sport ...

Zazdrośc Juve ?? hmmmm ? ciekawa teza bo nie wiem czego mam zazdrościć Takich kibiców jak Ty ?? niedzielnych ?? Nigdy w zyciu. Na pewno nie a może frekwencji na stadionie :lol: hehe tego nie można zazdrościć może współczuc i łaczyć sie bo to wstyd dla całej ligi nie tylko Juve ... Wstyd za 1 euro. :wink: :lol:

Pozdro jak zawsze pogadamy w czasie meczu :p

A ja lubie Was wszystkich bez wyjatku :wink: nawet z nie którymi bym wypił cos lub przyśmił jak by była taka możliwość POZDRO FORUMOWICZE :)

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 05 wrz 2005, 12:40

BUNCH pisze:frik23 - Smitu po zmianie nicka, razem z Axelem Hammondem i Mathiaskiem negatywna legenda tego forum, wraca z nowym nickiem i myśli, że wszystko zaczyna się od nowa od zera (..na nowy start...).
Dzieciaku, oj dzieciaku, masz tyle lat a dalej ci grabki w glowie. Nie mysle ze wszystko zaczyna sie od nowa, a powod mojego nicka jest z gola inny niz wlasne checi.

BUNCH pisze:oże zapomną o tamtym i mnie polubią?

Nie chce bys ktos zapominal o tym co juz zrobilem, nie jestem frajerem i heretykiem.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3331

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 wrz 2005, 14:27

frik23 pisze: nie jestem frajerem i heretykiem.
Nie przeginaj smitu...

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 05 wrz 2005, 17:10

*_For_zaza_Milan_* pisze:Zazdrośc Juve ?? hmmmm ? ciekawa teza bo nie wiem czego mam zazdrościć Takich kibiców jak Ty ?? niedzielnych ?? Nigdy w zyciu. Na pewno nie a może frekwencji na stadionie hehe tego nie można zazdrościć może współczuc i łaczyć sie bo to wstyd dla całej ligi nie tylko Juve ... Wstyd za 1 euro.
Wyjaśnij drogi Zazo, dlaczego w takim razie się napinasz, ba! Cholernie napinasz! Widać to nawet w zacytowanym wyżej fragmencie.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 wrz 2005, 18:23

Snipp_ już Ci wyjasniam :lol: bo na mistrza Gruzji wiecej chodzi ludzi niż na mistrza Włoch a Wy walicie fragmety z JP czy jakiś statystyk o kibicach z przez 10 lat. Czyli 1995 aaaaa to teraz kojaże :wink: :lol:

Jednym słowem mówiąc "Nie widzisz :?: nie pisz :!:" ... A nie sie kompromitujesz....[ Wy tym wypadku nie chodzi o Ciebie ale ogólem o "niedzielnych kibiców Calcio" ... za 1 euro :wink: ]

Milan sprzedał 50 tysiecy karnetów na ten sezon. Inter podobnie ... Reszta sam sobie dopisz.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 05 wrz 2005, 18:43

*_For_zaza_Milan_* pisze: bo na mistrza Gruzji wiecej chodzi ludzi niż na mistrza Włoch a Wy walicie fragmety z JP czy jakiś statystyk o kibicach z przez 10 lat. Czyli 1995 aaaaa to teraz kojaże
Pokaż mi kto, kiedy tak zrobił. Ogólnie śmieszny, powiedziałbym żałosny powód do napinki.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Jednym słowem mówiąc "Nie widzisz nie pisz " ... A nie sie kompromitujesz....[ Wy tym wypadku nie chodzi o Ciebie ale ogólem o "niedzielnych kibiców Calcio" ... za 1 euro ]
Uważam, że Ty bardziej się kompromitujesz tą napinką.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Milan sprzedał 50 tysiecy karnetów na ten sezon. Inter podobnie ... Reszta sam sobie dopisz.
Wystarczy jeśli napisze, że gdyby stadion Juve choć w połowie był tak atrakcyjny dla kibica jak San Siro to Juventus by nie ustępował w/w klubom. Po przebudowie powinno choć trochę się zmienić, niestety stadion nadal będzie poza centrum Turynu, na obrzeżach :?

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 05 wrz 2005, 18:46

Bunch - text o Smicie zabrzmial tak jakbys Ty robil dobre kompilacje :lol: :lol: poza tym IMO Twoje posty maja raczej niski poziom i dla tego jestes u mnie w ghronie malo lubianych osob

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 wrz 2005, 18:46

Snipp_ pisze:niestety stadion nadal będzie poza centrum Turynu, na obrzeżach
i nadal w Turynie bedzie duzo mniej mieszkancow niz w Mediolanie i nadal niestety w samym Turynie bedzie wiecej kibiców AC Torino :? :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 wrz 2005, 18:48

Snipp_ napinka niech Ci bedzie ... ale za darmo a są tacy co ... 1 euro płaca za napinke :wink: :lol: Pozdro

Nie widzisz :?: nie pisz :!:

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 05 wrz 2005, 20:12

Może jestem to nowy, ale odwiedzam ta stronke prawie od poczatku jej istnienia i mysle ,ze moge wkoncu wypowiedziec w tym temacie. Zaznaczam ze jest to tylko moja subiektywna ocena :wink:

Na poczatku chcialem napisać ,ze ten post nie ma na celu jakiejs napinki czy specjalnego podlizywania sie ktoremus z userow tego forum :roll:
Na poczatku chcialbym opisac ludzi ktorych nie szanuje, ta osoba jest niewatplwie Zaza ktory moze i jest znawca Calcio, ale swoimi postami i tania napinka powoduje wrogosc szczegolnie fanow Juve. Gdyby tylko zmienil swe zachowanie to z pewnoscia wzbudzal by wiekszy szacunek.
Kolejna grupa, ktorej nie szanuje sa tzw " niedzielni kibice" drzuzyn, ktore sa akurat na topie, chodzi mi miedzy innymi o fanow Juve, Chelsi, Barcy oraz Realu Madryd. Nie lubie tez kibicow zapaterzonych tylko w swoj ukochany klub, ktorzy nie potrfiac obiektywnie popatrzec n gre swoch pupili
To juz chyba bedzie koniec mego wywodu na temat ludzi za ktorymi nie przepadam

Teraz skrobne cos o pozytywnych postaciach tego forum :) Najwieszym szacunkiem ciesza sie osoby, ktore maja duza wiedza pilkarska i umiejetnia z niej korzystaja, nie bede nikogo wymienial, bo i tak wszyscy ich znacie :wink:
Nie bedzie tez zaskoczeniem ,ze wsrod moich kumpli znajdzie sie 2 Juventinich: bagg oraz Snipp, bardzo tez sznuje kibicow Ac Milanu oraz niektorych tifosich Interu
No to moze na tym zakoncze :P

o jeszcze sie jeden cytacik na koniec sie znajdzie :twisted:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Chłopie nie ośmieszaj sie bo co to za kibic który nawet meczu swojej druzyni nie ogląda
a to co z ciebie za kibic skoro, po niepowodzeniach swej druzyny chowasz glowe w piasek i uciekasz z tego forum, zamiast sie przyznac ze twoja druzyna byla slabsza, a gdy sprawa ucichnie znow wracasz i zaczynasz sie napinac :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”