Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 04 wrz 2005, 21:23
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ZA_ra_ZA » 04 wrz 2005, 21:29
ZA_ra_ZA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ZA_ra_ZA » 04 wrz 2005, 21:33
oto przyklad pokazujacy jego elokwencjeVoid pisze: A tak w ogóle to lubie wszystkich!!!
...Z wyjątkiem:
ZA_ra_ZA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 05 wrz 2005, 0:42
Po pierwsze: To zdjęcie w avatarze to niestety nie ja [przykro mi, że muszę zawieść fanki oraz Was - ZaRaZo i Ibrahimovicu]ZA_ra_ZA pisze:nie wstydzi sie swojego wygladu i sam sobie zaprzecza
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 05 wrz 2005, 12:20
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 wrz 2005, 12:37
z Dużej litery koleś sie pisze nie uczyliIbrahimović pisze:Ja lubie wszystkich Prawdziwych kibiców Juventusu oraz wszystkich oprocz
Zazy - stosuje tanie napinki i na każdym kroku obraza z zazdrosci Juventus
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 05 wrz 2005, 12:40
Dzieciaku, oj dzieciaku, masz tyle lat a dalej ci grabki w glowie. Nie mysle ze wszystko zaczyna sie od nowa, a powod mojego nicka jest z gola inny niz wlasne checi.BUNCH pisze:frik23 - Smitu po zmianie nicka, razem z Axelem Hammondem i Mathiaskiem negatywna legenda tego forum, wraca z nowym nickiem i myśli, że wszystko zaczyna się od nowa od zera (..na nowy start...).
BUNCH pisze:oże zapomną o tamtym i mnie polubią?
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 wrz 2005, 14:27
Nie przeginaj smitu...frik23 pisze: nie jestem frajerem i heretykiem.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 05 wrz 2005, 17:10
Wyjaśnij drogi Zazo, dlaczego w takim razie się napinasz, ba! Cholernie napinasz! Widać to nawet w zacytowanym wyżej fragmencie.*_For_zaza_Milan_* pisze:Zazdrośc Juve ?? hmmmm ? ciekawa teza bo nie wiem czego mam zazdrościć Takich kibiców jak Ty ?? niedzielnych ?? Nigdy w zyciu. Na pewno nie a może frekwencji na stadionie hehe tego nie można zazdrościć może współczuc i łaczyć sie bo to wstyd dla całej ligi nie tylko Juve ... Wstyd za 1 euro.
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 wrz 2005, 18:23
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 05 wrz 2005, 18:43
Pokaż mi kto, kiedy tak zrobił. Ogólnie śmieszny, powiedziałbym żałosny powód do napinki.*_For_zaza_Milan_* pisze: bo na mistrza Gruzji wiecej chodzi ludzi niż na mistrza Włoch a Wy walicie fragmety z JP czy jakiś statystyk o kibicach z przez 10 lat. Czyli 1995 aaaaa to teraz kojaże
Uważam, że Ty bardziej się kompromitujesz tą napinką.*_For_zaza_Milan_* pisze:Jednym słowem mówiąc "Nie widzisz nie pisz " ... A nie sie kompromitujesz....[ Wy tym wypadku nie chodzi o Ciebie ale ogólem o "niedzielnych kibiców Calcio" ... za 1 euro ]
Wystarczy jeśli napisze, że gdyby stadion Juve choć w połowie był tak atrakcyjny dla kibica jak San Siro to Juventus by nie ustępował w/w klubom. Po przebudowie powinno choć trochę się zmienić, niestety stadion nadal będzie poza centrum Turynu, na obrzeżach*_For_zaza_Milan_* pisze:Milan sprzedał 50 tysiecy karnetów na ten sezon. Inter podobnie ... Reszta sam sobie dopisz.
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 05 wrz 2005, 18:46
Sergeboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 wrz 2005, 18:46
i nadal w Turynie bedzie duzo mniej mieszkancow niz w Mediolanie i nadal niestety w samym Turynie bedzie wiecej kibiców AC TorinoSnipp_ pisze:niestety stadion nadal będzie poza centrum Turynu, na obrzeżach
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 wrz 2005, 18:48
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 05 wrz 2005, 20:12
a to co z ciebie za kibic skoro, po niepowodzeniach swej druzyny chowasz glowe w piasek i uciekasz z tego forum, zamiast sie przyznac ze twoja druzyna byla slabsza, a gdy sprawa ucichnie znow wracasz i zaczynasz sie napinac*_For_zaza_Milan_* pisze:Chłopie nie ośmieszaj sie bo co to za kibic który nawet meczu swojej druzyni nie ogląda
mesajah
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio