Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 07 gru 2013, 19:21
raf2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 07 gru 2013, 19:22
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 07 gru 2013, 19:23
FRYDERYK SZOPEN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 gru 2013, 19:24
Nie, to nie ja. Ja założyłem się, że Real nic w tym sezonie nie wygra po odejściu Mou.Ebi pisze:bartkubus - to czasem nie Ty założyłeś się o jakieś flaszki z kumplami, że Bayern znów zagra w finale LM? Jeśli tak to nic dziwnego, że piszesz o roznoszeniu Europy
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 07 gru 2013, 19:24
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 07 gru 2013, 19:45
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 07 gru 2013, 20:30
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 07 gru 2013, 21:03
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 08 gru 2013, 0:01
Mniej wiesz, dluzej zyjesz. A ze malo wiesz, spore szanse przed toba na dlugowiecznosc.Chemik pisze: Jezeli tak to Sracz znowu mocno wybiega w przyszlosc. Oswiec mnie wiec wizjonerze jaka przewage uzyska Atletico nad drugim miejscem, kto spadnie z ligi, no i powiedz jeszcze kto jako ostatni dostanie w tym sezonie czerwona kartke.
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 08 gru 2013, 0:10
Heynckesa, a nie PepaMoofasa pisze:nie no, pewnie twoja.
raf2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 09 gru 2013, 1:14
Nie było strachu? Wystarczy sobie przypomnieć, że mecz z Barcą był zapowiadany (ten pierwszy) jako symboliczne przekazanie pałeczki panowania w Europie. Mój znajomy (kibic Barcy), z którym byłem na tym meczu jeszcze przed pierwszym gwizdkiem powiedział, że przeczuwa pogrom Barcy. Dwumecz z Juve (nieco zapomniany przez jeszcze większą miazgę półfinałową czy pierwszej spotkanie z Arsenalem - swoją droga ile krzywdy wyrządzili Europie piłkarze z Emirates tym drugim wygranym meczemFRYDERYK SZOPEN pisze:Bo Guardiola jest wizjonerem, wybitny trener z wybitna osobowoscią, dzis przed Bayernem drzy calutka Europa, bez wyjatku, rok temu takiego strachu nie bylo.
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 09 gru 2013, 1:58
Rok temu po prostu nie mówiło się o tym głośno, ale każdy ogarniety fan piłki wiedział że w tej drużynie potencjał jest ogromny. I eksplodował brutalnie gwałcąc w półfinale Barcelonę. Umarł król, niech żyje król. I to mniej więcej od tego momentu Europa zaczęła nie tyle bać się Bayernu, co właśnie przed nim drżeć.FRYDERYK SZOPEN pisze:rok temu takiego strachu nie bylo.
Z oceną jego wybitności poczekajmy aż zrobi coś z niczego. Aż obejmie klub, w którym nie przyjdzie na gotowe, w którym będzie miał ograniczenia jakie ma 95% trenerów całego piłkarskiego świata i osiągnie z nim sukces. Wówczas będzie można powiedzieć że jest wybitny. Bo z całym szacunkiem dla Guardioli i 10 Pucharów Ligi Mistrzów z Barceloną czy Bayernem nie będzie wartych tyle, co dwa Mourinho z Porto i Interem (głównie z Porto)FRYDERYK SZOPEN pisze:Bo Guardiola jest wizjonerem, wybitny trener z wybitna osobowoscią
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 gru 2013, 8:07
Zaraz przyjdzie jakiś fanboy i CI powie, że to Manchester zasługiwał na LM, a Porto prześlizgnęło się po błędach sędziów.Salas11 pisze:nie będzie wartych tyle, co dwa Mourinho z Porto i Interem (głównie z Porto)
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 gru 2013, 8:35
Ja mam wsrod przyjaciol fana BM, ktory w wakacje zalozyl sie z kazdym w naszym towarzystwie(4 osoby) o 2l Jacka, ze Bayern obroni LM. To sie nazywa pewnosc siebie. Jestem skory uznac ze moge przegrac ten zaklad. W Monachium wszystko swietnie funkcjonuje co niewatpliwie jest sukcesem trenera. Grac na wysokim poziomie dluzej niz 12 miesiecy to jest sztuka. Tak wiec licze ze jakas druzyna bedzie miala na tyle duzo szczescia ze wyeliminuje Bayern. Nie oszukujmy sie, ze w chwili obecnej jest ktos lepszy od Bayernu.Ebi pisze: TSD. Wczoraj byłem na imprezie i oczywiście kilka minut trzeba było pogadać o piłce. Kiedy powiedziałem, że Bayern nie jest faworytem LM (dla mnie 3 pierwsze miejsca to Juve, Real i PSG, potem Arsenal chyba a dopiero w okolicach 5-6 miejsca Bawarczycy) zostałem paskudnie, okropnie wyśmiany. Do tego stopnia, że mogłem wyjść z imprezy (oczywiście wszystko na luzie, w końcu znajomi)
Jezeli on w Barcelonie przyszedl na gotowe ( nawet nie wspominam o rezerwach) to polecam ci przerzucic sie na narodowy sport czyli skoki. Mozesz zostac drugim SzaranowiczemZ oceną jego wybitności poczekajmy aż zrobi coś z niczego. Aż obejmie klub, w którym nie przyjdzie na gotowe
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 09 gru 2013, 9:47
A wymień mi choćby jedną drużynę która w ostatnich 10 latach wygrywała LM bez jakiegoś "prześlizgnięcia się" w dowolnej fazie rozgrywek. Raczej takiej nie znajdziesz. Tyle że wypomina się to tylko tym których sukces kłuł w oczy, spędzał sen z powiekbartbuks pisze:Zaraz przyjdzie jakiś fanboy i CI powie, że to Manchester zasługiwał na LM, a Porto prześlizgnęło się po błędach sędziów.
Nie zdajesz sobie sprawy jak niewiele akurat Twoja opinia mnie interesuje. Spasuj...Bienias pisze:Jezeli on w Barcelonie przyszedl na gotowe ( nawet nie wspominam o rezerwach) to polecam ci przerzucic sie na narodowy sport czyli skoki. Mozesz zostac drugim Szaranowiczem
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio