FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 351

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 10 maja 2007, 22:38

ja pierdole, jak to jest, ze jak Real przegrywa to kibice barcelony masowo odwiedzają tematy o Realu i napinają się, śmieją, fantazjują i inne duperele robią, a jak tylko Barca przegrywa i kibice Realu coś napiszą, to od razu wielka frustracja, mówienie o żałości, drwienie, etc ?
Śmieszne :lol:

PS.
Barca :rotfl: :rotfl2: :lol2: :hahaha:

1 WP za całość tej wypowiedzi. // Mentor

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 10 maja 2007, 22:39

Ryjek wygląda na ławie jakby miał pełno w gaciach, a oczy wychodzą mu na wierzch. :)
Barca Barca ... co za piękna katastrofa :P
Jeszcze popołudniem twierdziliście, że nawet w głębokich rezerwach dacie sobie spokojnie radę. Okazało się, że nie zagrał wyłącznie Valdek i Messi, a drużyna która ponoć strzela z trudem gole wbija ich 4 :)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 10 maja 2007, 22:40

Mentor pisze:A niby to dlaczego? Porażka w pucharze Hiszpanii spowoduje rozłam? Schizma w Katalonii? A może ktoś z tej trójki poczuje, że z Barceloną już nic nie ugra
nie, ale widać ze pewien okres sie skończył dziś - tak jak zniknęli Galacticos tak zniknęła dziś wielka Barcelona - Rijkaarda .I bez zmian nie wróci

najrozsądniej bedzie podmienić Rijkarda dać komuś do stworzenia swoją wizję Barcelony może np. Ronaldowi Koeman-owi

i zbudować to od początku zreszta i tak sie na to zapowiada
w koncu ilu graczy ma odejsc na pewno - 6 :?: a moze więcej

a jak to sobie wyobrażają kibice Barcelony jeśli ta nie wygra ligi :?: bo po dzisiejszym meczu akurat morale na pewno nikomu z Katalonii nie wzrosną :wink:
Ostatnio zmieniony 10 maja 2007, 22:42 przez vakabayashi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 10 maja 2007, 22:40

Bonso pisze:a jak tylko Barca przegrywa i kibice Realu coś napiszą, to od razu wielka frustracja, mówienie o żałości, drwienie, etc ?
zli Cules co nie Bonso ? :(
Toudinho pisze:Zrezygnowano na rzecz zwyciestwa w La Liga
jak co sezon :wink:

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 10 maja 2007, 22:40

Bonso pisze:
PS.
Barca :rotfl: :rotfl2: :lol2: :hahaha:
kozak z ciebie :lol:

edit:
kiedys tam do skasowania;)

2 WP. // Mentor

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 maja 2007, 22:41

kon2r pisze:radio Eska ?
Taquilla.
kon2r pisze:Ryjek przy tym wyniku wolal zagrac vabank no i ma vabank
Zagraliśmy va bank? Przecież zagraliśmy normalnie :roll: Oczekiwałeś zmiany taktyki na defensywną? W sytuacji gdy defensywa to nasza najsłabsza strona i nie mamy do tego piłkarzy :>
Bienias pisze:Jezeli nie bedzie konsekwencji to za rok z grupy LM nie wyjdziemy. Od kilku mieisecy rowna pochyla...kiedy sie wniesiemy bo chyba nie tym skladem
Bienias litości :roll: Kto jak kto, ale Ty powinieneś wykazać więcej zdrowego rozsądku. Oczywiście ten sezon jest słaby w naszym wykonaniu, ale trudno o zmiany w jego. Na wszelkie ruchy trzeba czekać do mercato. Ruchy będą na pewno. Nie wiem dlaczego niby za rok ma być gorzej niż teraz? Równie dobrze mogę napisać, że za rok wygramy 6 pucharów.
peepe pisze:Ja nie atakuję
Wiem :]
peepe pisze:Teraz ty atakujesz;)
Wiem :]

Awatar użytkownika
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 10 maja 2007, 22:41

ten mecz obrazuje tylko stwierdzenie z realcji live :
84 - Barcelonie sie spieszy... ale chyba do domu...

Co tu duzo pisac :( żeby jeszcze nie grac w el do LM. Co się dzieje z tą druzyną. Ktoś tu pisał że Barca nie przegrała 3-0 od meczu o Superpuchar europy z Sevillą wiec najwyższa pora była to zmienic :/. Coś podobny wynik koło tego był z Malagą jeśli sie nie myle 5-1?

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 10 maja 2007, 22:43

kon2r pisze:zli Cules co nie Bonso ?
źli? nie, dlaczego? śmieszni :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 10 maja 2007, 22:44

kon2r pisze:Toudinho napisał:
Zrezygnowano na rzecz zwyciestwa w La Liga

jak co sezon Wink
Są na świecie sprawy ważne i mniej ważne. Tak sa też rozgrywki ważne i mniej ważne. :lol: :wink:

Nie ma co popadać w zachwyt. Wypadki zdarzają sie kazdemu. Przykladem moze byc Roma ktora dostala bary na Old Trafford by po 2 tygodniach zbić mistrza kraju 6:2...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 maja 2007, 22:44

Bonso pisze:ja pierdole
Nic nowego.
Bonso pisze:jak tylko Barca przegrywa i kibice Realu coś napiszą, to od razu wielka frustracja, mówienie o żałości, drwienie, etc ?
:o
Kto tutaj pisze o żałości kibiców Realu? Drwina z mojej strony była, ale czy to dziwne? Czy to nie działa w obie strony (o czym wspomniałeś)?

Ja chyba odczekam z 15 minut, pousuwam posty, przyznam WP (pzdr Bonso) i walnę sobie browar bo nie ogarnę wszystkich którzy potracili głowy i zapomnieli o zdrowym rozsądku.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 10 maja 2007, 22:45

Mentor pisze:Oczywiście ten sezon jest słaby w naszym wykonaniu
tak w dodatku zapowiada sie t r a g i c z n a jego końcówka

morale drużyny na pewno nie wzrosły po meczu dziś

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 10 maja 2007, 22:45

Toudinho pisze:
Nie ma co popadać w zachwyt. Wypadki zdarzają sie kazdemu.
Tym bardziej dziwie sie wypowiedziom niektorych kibicow Barcy. Na niektore refleksje tu napisane chyba jeszcze duzo za wczesnie

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 10 maja 2007, 22:46

Mentor pisze:Oczekiwałeś zmiany taktyki na defensywną?
nie ale zmiana obroncy za napastnika przy stanie 2:0 jest moim zdaniem glupim rozwiazaniem powiennismy sie trzymac tego co bylo albo najwyzej wymienic kogos z drugiej linni i czy tam jakiegos Ludovica :wink:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 maja 2007, 22:52

Mentor pisze: [
Bienias litości :roll: Kto jak kto, ale Ty powinieneś wykazać więcej zdrowego rozsądku. Oczywiście ten sezon jest słaby w naszym wykonaniu, ale trudno o zmiany w jego. Na wszelkie ruchy trzeba czekać do mercato. Ruchy będą na pewno. Nie wiem dlaczego niby za rok ma być gorzej niż teraz? Równie dobrze mogę napisać, że za rok wygramy 6 pucharów.
Jasne ze trzeba czekac do okienka ale mozna a raczej trzeba bylo wczesniej tych zawodnikow co mamy zaczac trenowac bo jak na swoje mozliwosci graja srednio. Poza tym moge sobie tylko niestety przytaknac ze przewidzialem brak motywacji w druzynie. Zabraklo swiezosci w skladzie i mamy efekty. Dobra ale o tym co mysle napisze za miesiac na koniec la liga...

Dodam tylko ze ta porazka boli... i pokazujemy nam ze lige bedzie bardzo ciezko wygrac. Poza tym tego meczu nie mozna usparwiedliwac tym ze gral 2 niby garnitur albo cos bo ci co grali jezeli chca byc mistrzami to nie moge przegrywac w takim stylu

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 maja 2007, 22:53

Toudinho pisze:Jest okazja trzeba korzystać
Rozumiem i nie widzę w tym nic dziwnego nawet :wink:
Toudinho pisze:A no tak w lidze przegraliście prawie każdy szlagier...
Święta prawda. Podobnie jak pierwsze miejsce w tabeli.
vakabayashi pisze:widać ze pewien okres sie skończył dziś
Ja widzę tylko koniec walki o Puchar Króla.
vakabayashi pisze:tak jak zniknęli Galacticos tak zniknęła dziś wielka Barcelona - Rijkaarda
:rotfl4:
Za bardzo po Królewsku myślisz. Może kiedyś w Madrycie tak właśnie postępowano. Pochopne decyzje i te sprawy. Po jednym (nie zakończonym jeszcze) nie do końca udanym sezonie nie będzie żadnej rewolucji. Zapomnij o tym i ochłoń trochę bo piszesz dziwne rzeczy.
kon2r pisze:nie ale zmiana obroncy za napastnika przy stanie 2:0 jest moim zdaniem glupim rozwiazaniem
No nie powiedziałbym. Nie mogliśmy bronić wyniku murując się na swojej połowie bo Getafe bez przerwy atakowało i strzelało. Bramka i tak by padła. Najlepszą obroną jest atak. Strzelenie bramki przez Barcelonę wiele by zmieniło, ale nie miał kto tego zrobić. Niestety.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”