Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 lut 2008, 15:48
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 02 lut 2008, 18:01
jestem w 100 % pewien ze na mecz z Arsenalem Carletto wystawi "choinke" i Gattuso zostanie zastapiony Emersonem.Carlo nie wystawi dwoch napastnikow bo z tak grajacym Arsenalem byloby to samobojstwo.i jezeli Inzaghi bedzie zdrowy to on zagra w ataku a nie Pato lub Ronaldo.liga mistrzow jest stwprzona dla PippoNie wiem, czy to wielkie osłabienie - w sytuacji, gdy zagra Ronaldo z Pato, to w pomocy będzie dwóch DP, jeden to Pirlo, a drugi raczej Ambrosini - strata Gattuso będzie niezbyt mocnym ciosem, bardzo go cenię, ale Ambrosini też jest w stanie zaprezentować dobry poziom.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 02 lut 2008, 18:09
Choinke pewnie wystawi ale z Ronaldo. Skąd wiesz np ze Pato nie jest stworzony do LM ?mete pisze:jestem w 100 % pewien ze na mecz z Arsenalem Carletto wystawi "choinke" i Gattuso zostanie zastapiony Emersonem.Carlo nie wystawi dwoch napastnikow bo z tak grajacym Arsenalem byloby to samobojstwo.i jezeli Inzaghi bedzie zdrowy to on zagra w ataku a nie Pato lub Ronaldo.liga mistrzow jest stwprzona dla PippoNie wiem, czy to wielkie osłabienie - w sytuacji, gdy zagra Ronaldo z Pato, to w pomocy będzie dwóch DP, jeden to Pirlo, a drugi raczej Ambrosini - strata Gattuso będzie niezbyt mocnym ciosem, bardzo go cenię, ale Ambrosini też jest w stanie zaprezentować dobry poziom.
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 lut 2008, 0:39
Stracił okres przygotowawczy, ma ciężki problem z nerkami i coś tam drobnego w nodze - jak wróci do marca, to będzie super, to nie młodzieniaszek, a w tym sezonie i tak nie grał super.THEMANIEK pisze:Pippo chyba szybko nie wydobrzeje Crying or Very sad
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 03 lut 2008, 22:17
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 lut 2008, 22:24
IMHO jeden z lepszych w ostatnich tygodniach meczów Milanu - w kwestii ilości akcji i jakości meczu, bo Milan niestety gra jak zawsze - bez własnego stylu, byle zablokować grę przeciwnika i zneutralizować jego mocne punkty. Mieliśmy parę okazji, ale Viola właściwie non-stop atakuje i jest zwyczajnie lepsza.W pierwszej polowie to az zal mi na to patrzec Confused
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 03 lut 2008, 23:24
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 lut 2008, 23:25
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 03 lut 2008, 23:30
Ewa_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 lut 2008, 23:32
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 lut 2008, 23:33
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 lut 2008, 23:36
Z tym się nie zgodzę - zagrał dziś masę naprawdę rewelacyjnych piłek, może i nie jest w takiej formie, jak w lecie 2006 roku, ale i tak grał o wiele lepiej, niż na jesieni czy w ostatnich paru spotkaniach - potrzebna wyraźnie mu była presja, mocny rywal.Chlopaczek pisze: Pirlo tak jak 2 lata temu chyba trzyma forme na reprezentacyjna impreze rangi mistrzowskiej poniewaz ostatnio gra duzo ponizej tego co potrafi.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 03 lut 2008, 23:38
GłupiśW przeciwieństwie do Ewy i Chłopaczka mam nadzieję że będzie odwrotnie.
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 03 lut 2008, 23:43
A dlaczego to?Łukasz_ pisze:W przeciwieństwie do Ewy i Chłopaczka mam nadzieję że będzie odwrotnie.

ehhPierwsza informacja udzielona krótko po zakończeniu meczu przez oficera prasowego Milanu mówi o skręconej kostce Alexandre Pato. Piłkarz nie będzie mógł udać się na zgrupowanie reprezentacji Brazylii. O tym jak poważny jest uraz Pato będzie można mówić po przeprowadzeniu odpowiednich badań.
www.acmilan.pl
Ewa_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 03 lut 2008, 23:54
myhalek_acm
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio