nie bawią cie moje komentarze ? przecież sam zaczołeś
Spróbuj wyłowić z Arsenalu kolesia Carlos Vela, ale chyba on jest odrazu na wypożyczeniu
Akurat to, że odpadłeś z Reading nie jest wcale dziwne bo moim zdnaiem drużyna ta jest jedną z lepszych

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 31 paź 2006, 18:14
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 31 paź 2006, 22:27
U mnie też gra w Southampton... Może masz jakąś inną bazę danychLoczek pisze:Nie wiem czy wiesz, ale Bale nie jest piłkarzem Southamptonu, a Hull ( został sprzedany w tym okienku ).
Zgadzam się... To IMO ten z gatunku - Potencjał = -10THEMANIEK pisze:Spróbuj wyłowić z Arsenalu kolesia Carlos Vela, ale chyba on jest odrazu na wypożyczeniu niepamiętam ale to jest prawdziwy talent
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 01 lis 2006, 21:36
SpY

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 01 lis 2006, 21:40
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 01 lis 2006, 22:07
yazzid1991
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 01 lis 2006, 22:50
No to mnie nie pocieszylesTHEMANIEK pisze:no to masz po sejwieja też tak miałem kiedyś. Tylko ze ja już miałem całkiem daleko z kumplem chyba koło 2-3 sezonu i mi sie podczas zapisywania gry wyskoczyło coś ze nie można zapisać do końca
... heh zacznijcie lepiej od nowa
SpY

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 02 lis 2006, 14:14
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 02 lis 2006, 17:00
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 02 lis 2006, 17:23
sory źle napisałem jego nazwisko... nie pamiętam teraz bo nie mam odpalonej gry ale spójrz w sklad MCTHEMANIEK pisze:Struridge u mnie go nie machyba został on wyimaginowany przez gre.
Ja mam kłopot taki: kupiłem Aguero ale niestety nie posiada on pozwolenia na prace, niechce sie dać wypożyczyć do klubów filialnych...(po 3 latach u mnie w Belgii dostaje obywatlestwo) i no własnie nie wiem co z nim zrobićniehcce go zabardzo sprzedawać ale chyba będe musiał
. Wie ktoś co poradzić ?
yazzid1991

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 04 lis 2006, 19:47
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 04 lis 2006, 21:18
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pluton1993 » 04 lis 2006, 21:28
pluton1993

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 06 lis 2006, 14:34
gregoreg18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Tiesto_ » 06 lis 2006, 17:59
_Tiesto_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 06 lis 2006, 23:31
Cześć Tiesto. Po pierwsze - nikt Cię tutaj jechał nie będzie. Pytanie jak każde inne._Tiesto_ pisze:Hej...
Chciałem zapytać, moze mnie ktos zjedzie za to pytanie bo niejest ono jakies za madre... Ale wracając, wy tutaj gracie w to często, już pare sezonów, orjentujecie się w tej grze... Tak więc jakiego napastnika byscie polecili na sezon 2007/2008 do Romy... cena do 15-17mln., obojetnie jaki kraj... Z tym ze miałby to być napastnik który strzelił by te 20-25 bramek w sezonie... nie ktoś typu 10 goli i 20 asyst... szukałem sam, ale trudno sie zdecydowac...
Może wy ludzie pomozecie i ktoś da jakiś pomysł? I chodzi mi tez o to że sami mieliscie tego zawodnika w zespole... nie taki co grał gdzie indziej bo wtedy statystyki niekiedy inaczej sie prezentują niz by u nas grał...
Loczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio