kolega uczy sie do dlugiej sesji - zaliczenia itpfieldy pisze:może kolega o japońskim nicku ?
masz cos ode mnie
New York - Philadelphia 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 sty 2007, 23:35
kolega uczy sie do dlugiej sesji - zaliczenia itpfieldy pisze:może kolega o japońskim nicku ?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 sty 2007, 23:38
niby stracili tego Iversona całego, niby grają jak patałachy, ale mają patent na NYczeher pisze:New York - Philadelphia 1
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 11 sty 2007, 0:01
Ja tam się na NHL nie znam, ale betexplorer sugerujefieldy pisze:macie coś z NHL
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 sty 2007, 1:17
Kolega zabierał się do projektu jak Sójka za morze i czasu nie starczyloczeher pisze:kolega uczy sie do dlugiej sesji - zaliczenia itp Laughing
Nie gram Laughing Laughing chciales jakis typ Lol pisalem ze czekam na weekend
Pfffczeher pisze:Ktos sie skusil Question
czeher pisze:Tutaj kazdy ma raczej inne prorytety anizeli puchar Exclamation
Roma - gonienie w serieA Interu oraz LM
Yukasz pisze:Przynajmniej Roma prowadzi w pucharze i jest ona na moim mini kuponie Razz Wcześniej weszło TAU Pray2
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 sty 2007, 12:23
I co trzeba bylo grac a nie zaglebiac sie w szczegolyfieldy pisze:niby stracili tego Iversona całego, niby grają jak patałachy, ale mają patent na NY Think pewien jesteś ? grasz to ?czeher pisze: New York - Philadelphia 1
ehhh to NHLmaestro pisze:Ja tam się na NHL nie znam, ale betexplorer sugeruje
New Jersey - St. Louis 1
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 sty 2007, 12:25
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 sty 2007, 13:13
Nie ma Cannarda zas w jego miejsce wystartuje PoireeMartinho pisze:Niemcy - Francja 1 1.65
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 sty 2007, 13:17
Z NHL to uwierz wiedzę ducha raczejMartinho pisze:Co wy na to? Jak czesto zdarzaja sie remisy w NHL?
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 sty 2007, 14:47
GładkoMartinho pisze:Norwegia - Szwecja 1 1.25![]()
Niemcy - Francja 1 1.65![]()
Po wczorajszej porazce Unicaji (raczej pogromie) nieczego nie mozna byc pewnymYukasz pisze:Lottomatica Roma v Panathinaikos 2
Jezeli juz bym muasial to postawilbym +11 na Prokom. Mam dziwne przeczucie ze Prokom zagra dzis dobry meczYukasz pisze:Dynamo Moskwa v Prokom Trefl (+11) 1
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 11 sty 2007, 17:25
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 11 sty 2007, 18:15
Kaka_ACM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sty 2007, 18:18
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 sty 2007, 18:45
Niby tak ale PAO nie przegrało jeszcze meczu w eurolidze, w lidze też grają bardzo dobrze, a w ostatnim meczu do gry powróciło dwóch ważnych graczy. Wczoraj grało Tau które też nie przegrało od iks czasu a spokojnie wygrało z Efesem który tak jak Roma walczy o awans. Niby też Roma odniosła dwa z rzedu zwycięstwa w eurolidze ale w lidze wciąż grają fatalnie i mimo że mam nadzieję że Lottomatica zajdzie jak najdalej to jednak to Grecy są faworytami i liczę że profesjonalnie podejda do meczu.Po wczorajszej porazce Unicaji (raczej pogromie) nieczego nie mozna byc pewnym Wink O ile sie nie myle to PAO jest pewny awansu i moga sobie odpusicc Wink Ja za to na pewno odpuszczam - ten mecz Wink
Początkowo też tak myślałem i czuję że Prokom może zagrac dobry mecz, naprzeciw Papadopoulosa ma kto grac w Sopocie. Ale Prokom wygrał u siebie różnicą 11 pkt i pomyślałem sobie że Rosjanie będą chcieli byc lepsi w dwu meczu. Jeszcze mają coś do udowodnienia za mecz w Polsce no i grają o awans.Jezeli juz bym muasial to postawilbym +11 na Prokom. Mam dziwne przeczucie ze Prokom zagra dzis dobry mecz Badziewie Prokomu dzisiaj rowniez nie gram i nie ryzykowalbym z tym twoim typem Wink
Początkowo myślałem żeby grac na Litwinów ale wtedy jeszcze nie zagłębiałem się w ten mecz. Nie gram tego bo Ulker walczy o awans a Żalgiris jakoś słabo do tej pory spisują się w eurolidze, jak dla mnie za słabo. Można ryzykowac ale można tez przeracZalgiris - Fenerbachce - 2 Singiel - 20zł
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 sty 2007, 19:04
wlasnie i zwyciestwo oslodzilo by troche sytuacjefieldy pisze:Poza tym wiadomo, że sytuacja w klubie najlepsza nie jest, jedni odchodzą, drudzy chcą odejść, innych chca się pobyć, na trenerze wieszają psy, no nie jest ciekawie.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 11 sty 2007, 19:27
Moofasa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio