Liverpool (zbiorczy) - Strona 354

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 paź 2011, 17:46

Skład na mecz: Reina, Johnson, Enrique, Skrtel, Agger, Adam, Lucas, Henderson, Downing, Carroll, Suarez.

Rezerwa: Doni, Maxi, Coates, Kuyt, Spearing, Flanagan, Bellamy.

Dziwi absencja Gerrarda. Nie było mowy o kontuzji Stevena, w dodatku brał u udział we wczorajszej sesji treningowej. Oby to nie była kontuzja.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 29 paź 2011, 17:48

Dziwi absencja Gerrarda. Nie było mowy o kontuzji Stevena, w dodatku brał u udział we wczorajszej sesji treningowej. Oby to nie była kontuzja.
Na twitterze pisali, że doznał niegroźnej kontuzji podczas treningu.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 29 paź 2011, 17:49

Wolałbym Craiga zamiast Hendersona, ale cóż. Obrona okej, ale właśnie skrzydeł najbardziej się obawiam - Downing ostatnio trochę słabo, a Henderson... to nie jego pozycja.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 paź 2011, 17:50

Sereg jak to mozliwe za Damian wczesniej od Ciebie podal sklad?

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 29 paź 2011, 17:50

Wróciłem przed chwilą do domu. :mrgreen:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 paź 2011, 18:09

Sergek, jak będziesz miał jakąś dobrą transmisję, to wrzuć tu link.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 paź 2011, 18:46

Bardzo ciekawy karny :lol:

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 29 paź 2011, 18:47

Chyba nawet sami zawodnicy nie wiedzieli o co chodzi, chyba nawet Suarez nie wiedział. :lol:

Co jak co, ale teraz rąk nie uniósł! :mrgreen:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 paź 2011, 18:47

Co za karny... :lol: Suarez pada i nie protestuje, główny też nie gwiżdże, ale liniowy podnosi chorągiewkę i ostatecznie karny jest podyktowany.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 paź 2011, 18:49

Manson widzi zdarzanie z 5 metrow i puszcza gre a boczny z 10 widzi faul i glowny zmienia decyzje :smile2: grubo

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 29 paź 2011, 19:26

W pierwszej chwili myślałem, że boczny zaczął jakiegoś robala chorągiewką odganiać, bo tak energicznie nią machał, że to aż niemożliwe... a tu się okazuje, że jakiś faul z kosmosu widział :lol:

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 29 paź 2011, 19:27

Gra jakaś świetna nie jest, ale chociaż wynik mamy :lol: taki układ w porównaniu do poprzednich meczy mi pasuje.

Ogólnie nie wiem co tam się dzieje, najpierw ten karny, a potem Carroll strzela... :shock:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 paź 2011, 19:40

Jakbyś dostał taką piłkę od Suareza, to też byś strzelił. :wink: Asysta palce lizać.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 paź 2011, 11:19

Nie będę się rozpisywał na temat samego meczu, ale poruszę jedną istotną kwestię. Blok defensywny w zestawieniu Johnson - Skrtel - Agger - Enrique wygląda świetnie. Wczoraj gracze WBA (niby tylko WBA, ale ta sama drużyna wbiła bramki i United, i Chelsea) w ofensywie byli całkowicie bezradni. Agger po raz kolejny potwierdził, że kiedy jest zdrowy, to w Premier League niewielu środkowych obrońców jest od niego lepszych. Świetnie dowodził linią defensywy, grał bardzo spokojnie, bardzo dobrze wyprowadzał piłkę, czego brakuje, gdy gramy parą Skrtel - Carragher. Do tego pokazał, że w parze ze Słowakiem może stworzyć zaporę nie do przejścia. Carragher, mimo mojej wielkiej sympatii do tego zawodnika, powinien wybrać sobie miejsce na ławce i z pokorą na niej usiąść, bo w tej chwili para Agger - Skrtel prezentuje się zdecydowanie lepiej, niż Carragher - Agger czy Carragher - Skrtel. Do tego dochodzi Johnson, który moim zdaniem jest najlepszym prawym obrońcą w lidze (akurat w tym sezonie jeszcze nie zdążył tego pokazać, bo zagrał w zaledwie dwóch ligowych spotkaniach od początku do końca) i Enrique, który od momentu transferu gra rewelacyjnie. Prawdę mówiąc nie spodziewałem się, że Hiszpan stanie się tak ważną postacią w tym zespole. Póki co to najlepszy letni transfer. Pokusiłbym się o nawet stwierdzenie, że Jose wyrasta na najlepszego lewego obrońcę w lidze.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 30 paź 2011, 11:28

Enrique, który od momentu transferu gra rewelacyjnie. Prawdę mówiąc nie spodziewałem się, że Hiszpan stanie się tak ważną postacią w tym zespole. Póki co to najlepszy letni transfer. Pokusiłbym się o nawet stwierdzenie, że Jose wyrasta na najlepszego lewego obrońcę w lidze.
Według mnie to już nawet nie wyrasta, ale na obecną chwilę właśnie jest najlepszym lewym obrońcą w lidze :wink: Szkoda, że Del Bosque i tak pewnie nie wyśle mu powołania (mowa o drużynie narodowej która oprócz Arbeloi zdaje się nie ma na dzień dzisiejszy na kogo postawić na lewej obronie). Już milion razy powtarzałem Sergekowi, że Enrique jest świetny, miło się patrzy na jego grę :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”