Ci działacze, z których się śmiejesz, też Cię mają w dupie, a nawet lepiej, oni nawet o tym nie wiedząKajoFC pisze:Powiem krótko: w (Y) to mam .
Zamiast krytykować, brać się do roboty i zmieniać.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 sty 2010, 15:08
Ci działacze, z których się śmiejesz, też Cię mają w dupie, a nawet lepiej, oni nawet o tym nie wiedząKajoFC pisze:Powiem krótko: w (Y) to mam .
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 15 sty 2010, 15:14
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 15 sty 2010, 15:15
Bo ciężko sobie wyobrazić by było gorzej niż za Holendra...Wilmore pisze:Najśmieszniejsze w tej sytuacji jest to, że niektórzy naiwniacy naprawdę wierzyli w to, że za Smudy będzie lepiej.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 15 sty 2010, 15:23
Już nie musisz sobie nic wyobrażać. Masz powtórkę, problem tkwi w tym, że za trenera gorszego warsztatowo.Bo ciężko sobie wyobrazić by było gorzej niż za Holendra...
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 15 sty 2010, 15:28
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 15 sty 2010, 15:33
To nie jest nic dziwnego. Z biegiem lat coraz bardziej odstajemy od piłkarskiego zachodu, coraz słabszą mamy ligę, coraz gorsze wyniki młodzieżówki. Engelowi i Janasowi przytrafili się znakomici piłkarze, później Leo stworzył kilku, którzy sami się zniszczyli, a teraz po prostu piłkarzy dobrych od roku w Polsce nie ma. Równie dobrze można tęsknić za Engelem - trenerem od Janasa lepszym nie był, ale jakie wyniki miał, takie miał (choć ze słabymi rywalami). Smuda o takich może pomarzyć, nie tylko dlatego, że od Leo jest trenerem gorszym, ale i piłkarzy lepszych od niego nie ma, a z gówna bata nie ukręci, nie sprowadzi też sobie Arboledy i innego Stilica.Dymisji Janasa chciał każdy. Później zauważyłem, że wielu jego krytyków wręcz z nostalgią wspominało czasy reprezentacji pod jego wodzą. Czyżby ten syndrom miał spotkać Beenhakkera ?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 sty 2010, 16:31
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 sty 2010, 17:07
alez oczywiscie nikt go nie wyrzuci, nie mam co do tego watpliwosci, ty wygo powinienes to wiedziecfieldy pisze:Nikt go nie wyrzuci przecież. Ci z PZPN tak samo robią.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 sty 2010, 17:45
Trenerów w Polsce mamy jakich mamy, nie należy się spodziewać po Smudzie cudów. Na pewno nie jest taktykiem jak Król Otto, na pewno nie jest motywatorem jak Mourinho. Franz nie lubi jak ktoś jest mądrzejszy od niego. W Lechu czarną robotę odwalał za niego Bajor, który o zgrozo bardziej stresował się przed treningiem niż przed meczem. Czemu? Bo Smuda nie ma nic nigdy zaplanowanego! On wali wszystko na spontana i często bywa tak, że nawet trening zaplanowany może się zmienić.czeher pisze:I tak na marginesie, chcialem podkreslic, ze nie bylem zwolennikiem Smudy, tak aby byla jasnosc, uwazalem go za nikosia i bardzije medialna persone anizeli trenerska...
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 17 sty 2010, 10:29
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 sty 2010, 10:54
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 sty 2010, 10:56
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 sty 2010, 11:08
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 17 sty 2010, 11:09
lukinis131
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited